COROLLKA

autá na predaj, ...
drumer
panic
Dátum registrácie: Utorok, 2. Mája 2006, 01:07

COROLLKA

Príspevok od používateľa drumer » Štvrtok, 1. Júna 2006, 02:41

Takže-corolla prišla pred dvoma rokmi z Itali,zadný lavý roh bol tuknutý-viacmenej myslím že pod svetlom,majitel predomnou to kúpil z BB už opravené,chodil s tým len do Žiliny do Toyoty,auto tam tiež dával preverovať,riadne do toho sypal,čo znamená že to auto je v 100% stave,kúpil iné,tak som to od neho zobral ja.Sú k tomu všetky faktúry,nový výfuk+originál,šport.filter+originál,nová spojka,predné japonské tlmiče,....teraz má 173.000km ale pred 30.000km bolo vykonané pretesnenie,krúžky....oprava cca v AT 30.000sk-nemuselo sa to robiť,ale on chcel,takže motor je akurát po fajn zábehu,dal som tam nové GoodYear HydraGrip,chystám sa vymeniť brzdy,inak žiadna iná investícia nieje nutná.Teraz som bol na SK,že Ondrík-diky za zlavu,a po dialnici dokáže íst to autíčko aj slušný 200KM/H!!!!Mimochodom-na fotkách v užívateloch je vidno aj ŠPZ ...Hm,čo ešte,....neviem,v skratke-potrebujem večšie a silnejšie auto-preto ho ponúkam.Cena-vzhladom na to,čo sa predáva na SK za búdy,si myslím že cena je dosť reálna a v žiadnom prípade nepojdem pod cenu ako napríklad že 120.000 atď...Tak zatím páni...

Používateľov profilový obrázok
ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Príspevok od používateľa ondrik » Štvrtok, 1. Júna 2006, 08:36

:wink:

(up?)
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

vse
nula
Dátum registrácie: Štvrtok, 1. Júna 2006, 16:23

Príspevok od používateľa vse » Štvrtok, 1. Júna 2006, 23:08

150 by bolo tiez pod cenu? :twisted: :twisted: .... vymena prichadza do uvahy len za nieco vacsi predpokladam

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných