nasiel som tu stranku ohladom toyoty ... boly tam kategorie alebo moznosti vyberu aut tusim .. ale hlaven v kategoriach ENGINE, BODY, ELECTRIC, a neviem co dalej sa dali popozerat suciastky ake kde sa nachadzaju ... potreboval by som tu stranku ... preinstaloval som Win. a stratil som ju ... vie mi niekto ju poslat ???
Hladam stranku Stranka
Moderátor: Leňulka
- Mishko
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Marca 2011, 12:41
- Kontaktovať používateľa:
Hladam stranku Stranka
Dobry Den,
nasiel som tu stranku ohladom toyoty ... boly tam kategorie alebo moznosti vyberu aut tusim .. ale hlaven v kategoriach ENGINE, BODY, ELECTRIC, a neviem co dalej sa dali popozerat suciastky ake kde sa nachadzaju ... potreboval by som tu stranku ... preinstaloval som Win. a stratil som ju ... vie mi niekto ju poslat ???
... VDAKA moc .. 
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
Re: Hladam stranku Stranka
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Mishko
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Marca 2011, 12:41
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hladam stranku Stranka
Presne !!! ... Dakujem ...
... a este taka otazocka nevies ci v hrdle od palivovej nadrzi je sitko ??? ... od vicka po palivovu nadrz myslim ??? u T23 ???
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní