náfuk do prednej kapoty?
Moderátor: AndyGTP
- tomastrnava
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 7. Novembra 2005, 11:19
- Kontaktovať používateľa:
náfuk do prednej kapoty?
ako na to? chcem zapustiť do kapoty náfuk. mala by diera smerovať priamo nad hríb? nebude mu vadiť keď bude velká búrka a on sa tam bude kúpať? poraďte mi pls, ako na to? mne sa to hlavne páči po tej vizuálnej stránke. ale keď už to tam bude, nech to je aj funkčné.
corolla E9 1991 hatchback

- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
prave to je ten problem, nasavac (alebo naduch ci bradavica hehe) ti saje aj bordel z cesty ci vodu, takze tvoj filter by vyzeral zle uz po par tyzdnoch.
Odporucal by som ti skor system a la celica carlos saintz - tj vyduch, nie naduch. Ty musis dostat ten teply vzduch von z motoroveho priestoru, o nic ine nejde. ak chces tak si pozri na wakkeeho celice ako mu krasne odvadza to teplo, normalne vydis ze pocas cesty hned po rozbehu mu klesne teplota motora...
Odporucal by som ti skor system a la celica carlos saintz - tj vyduch, nie naduch. Ty musis dostat ten teply vzduch von z motoroveho priestoru, o nic ine nejde. ak chces tak si pozri na wakkeeho celice ako mu krasne odvadza to teplo, normalne vydis ze pocas cesty hned po rozbehu mu klesne teplota motora...

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- tomastrnava
- začiatočník
- tomastrnava
- začiatočník
- tomastrnava
- začiatočník
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných