Klepkanie v motore

všetko o tomto modeli

Moderátor: Leňulka

Používateľov profilový obrázok
miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

Klepkanie v motore

Príspevok od používateľa miguellito » Nedeľa, 20. Júla 2008, 10:09

no sranda je v tom ze mi v motore -aspon myslim ze je to tam,klepe niecoo ,alebo skuor tak rychlo ťuká,aj ked vypnem motor a vytiahnem kluce zo zapalovania,je to niekde v tej casti motora co je blizsie pri kabine,proste neviem ci tam po zastaveni este nieco robi elektrika ,a ci by mala,alebo ci sa tam v niektorej nadobke na nejaku kvapalinu nieco prebublava.,ale vravim nejde to spredu od chladica ale kdesi blizko od kabiny
ale v motorovej casti.to je taky neprijemny zvuk ako ked sa nieco tlakuje a uz len cakam kedy tam necoblafne. :?no a samozrejme oba ventilatory mam vypnute a klimu nemam.
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Re: Klepkanie v motore

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Nedeľa, 20. Júla 2008, 13:03

nechcem ta strasit, ale takto odislo tesnenie pod hlavou na mojej byvalej terajsiemu majitelovi... skus pri nastartovanom motore kuknut na hadice, co idu do a z kurenia, teda pri priecke motoru a kabiny.. dve gumene hadice... tam to na hentej bublalo, zavzdusnovalo a robilo neplechu... chlapci vymenili tesnenie a fachci to...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Pondelok, 21. Júla 2008, 14:27

pozrem
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Pondelok, 21. Júla 2008, 14:34

vlastne ale sak to mi robi ked zastavim motor po jazde,a je vytiahnuty aj kluc ,cize som myslel ze elektrika a to neni a,tesnenie hlav ,ked nejde motor,?sak tam uz by nemalo nic prebiehat nie?
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Pondelok, 21. Júla 2008, 14:40

ano, ale ak ti vari vodu, tak presne tam to este bubloce... tecie, hrka... neviem to presne popisat, ale tak to bolo.. no dufam ze v tvojom pripade je to nieco ine.
IS300 2JZ-GE dream car

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Pondelok, 21. Júla 2008, 17:28

ale to neni az taky bublavy zvuk a nejde to z chladica ani z jeho okolia,je to skor take tukanie,pukanie,tikanie-take rychle,a take ostre,a tak stredne silno hlucne,robi to aj ked stojim a ide motor,ale aj ked ho vypnem.este nejaky cas,ked idem tak to neviem samozrejme rozoznat.a teplotu motora ukazuje vtedy v pohode-tak v polke budiku,jedine ze by bolo cidlo teploty v haji-no ale to radsej nie teraz sa budem bat aj jazdit.
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Pondelok, 21. Júla 2008, 17:36

to moze od tej priecky.. tam to pokukaj, kde ti idu hadice kurenia.. ak tam je klud a pokoj, je to nieco ine a tym padom je to nejaka malickost. ;-)
IS300 2JZ-GE dream car

jin
panic
Dátum registrácie: Sobota, 16. Júna 2007, 00:00
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin » Nedeľa, 17. Augusta 2008, 13:28

Nie je to nič s teplotou ani podobne IMHO. Podobný zvuk (rýchle pravidelné tikanie) mi vydávala aj stará 4A-FE a znelo to niekde v priestore pri škrtiacej klapke. Doznievalo to ešte asi 2s po vypnutí motora. Jazdil som s tým rok takmer každý deň a problém s teplotou, alebo elektrikou nebol žiadny. Ale keď zistíš, tak daj vedieť, tiež ma to zajíma...
EX-EVELIN
To je: Toyota Celica (5gen), 4A-FE 77kW

EVELIN II
To je: Toyota Celica (6gen), 3S-GE 129kW

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných