Čo Vás vie prekvapiť, zaujať.... ?
Re: Čo Vás vie prekvapiť, zaujať.... ?
ano pistik, s tym suhlasim, ako pises - cest vynimkam, ale najdu sa aj taki.. chvalabohu
- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
nechcem aby to vyzeralo že sa nejako zastávam dotyčného..nepoznám ho, videl som ho tri krát, pri odovzdávaní a preberaní auta..tak len moja skúsenosť:
Auto som priviezol najprv ukázať, Majo vykalkuloval cenu podľa počtu ohybov, zvarov a spojov, povedal že auto tam bude deň..
Po odovzdaní auta mi po obede volal že to nestihne, a že je to jeho chyba lebo to podcenil...na druhý deň som prišiel pre auto, cena sa oproti pôvodnej kalkulácii zmenila cca o 10Eur kvôli komplikáciam. Robota 100% a ešte som si aj pol hodinu dobre pokecal o autách pred dieľnou...no problem.
Toľko moja skúsenosť...
Auto som priviezol najprv ukázať, Majo vykalkuloval cenu podľa počtu ohybov, zvarov a spojov, povedal že auto tam bude deň..
Po odovzdaní auta mi po obede volal že to nestihne, a že je to jeho chyba lebo to podcenil...na druhý deň som prišiel pre auto, cena sa oproti pôvodnej kalkulácii zmenila cca o 10Eur kvôli komplikáciam. Robota 100% a ešte som si aj pol hodinu dobre pokecal o autách pred dieľnou...no problem.
Toľko moja skúsenosť...
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
zrejme si mal stastie, ze si tam auto nechaval tam a necakal si nan a tym si nevidel, kolko oni popritom vykecavaju, alebo ako dlho obeduju...
Urcite aj mne sa lepsie robi, ak tam majitel necaka, to ma zbytocne znervoznuje a just sa nedari...
Na ich pracu som tiez zatial len dobre pocul.
Urcite aj mne sa lepsie robi, ak tam majitel necaka, to ma zbytocne znervoznuje a just sa nedari...
Na ich pracu som tiez zatial len dobre pocul.
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
Gabo: vsak prave, ze na som na AMA este zle slovo nepocul, a preto mi je divne, co to tam Bas pise.
Kracken, spider - praveze ja mam pravdu. ked sa niekomu nieco nepaci, tak ma dve moznosti - vysvetlit si to s dotycnym na mieste alebo sa otocit a ist prec. Ale suchat nohami, zaplatit a potom na internete ohovarat, to je take slovenske
Kracken, spider - praveze ja mam pravdu. ked sa niekomu nieco nepaci, tak ma dve moznosti - vysvetlit si to s dotycnym na mieste alebo sa otocit a ist prec. Ale suchat nohami, zaplatit a potom na internete ohovarat, to je take slovenske
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- stefan-celica
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07
ak hovori bas pravdu ze mu nevedeli / nechceli povedat cenu dopredu, ako mal vediet ci to bude vela alebo malo, vedel ze to urobia kvalitne tak si povedal dobre, ale ked videl ich pristup cenu, mal im povedat tolko vam nedam a hadat sa? uznava ze pracu urobili dobre nepovedali mu ju dopredu a mali ... pristup aky mali preto bol nespokojny
este je moznost ze si bas vymysla a nieco prikrasluje a mi sa tu dohadujeme zbytocne
este je moznost ze si bas vymysla a nieco prikrasluje a mi sa tu dohadujeme zbytocne
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson
376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
no sorry ale to neni vobe podnikatelsky zamer toto, tak ked vidim ze tam mam zakaznika a chce sa pozerat na mna ako to robim a viem ze to robim poriadne tak mi to snad nerobi ziaden problem, otazka je preco chlapci riesili vsetky veci naokolo a trvalo im to tak dlho ked im vyslovene Bas pri tom aute stal, nepochopim to....
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
drgi, ja som sa nezastaval ohovarania na internete... ale nesuhlasil som s tvojou poznamkou, ze nech sa to nauci a nech si to spravi sam...drgi napísal:Gabo: vsak prave, ze na som na AMA este zle slovo nepocul, a preto mi je divne, co to tam Bas pise.
co sa tyka AMA-y - s tou skusenost osobnu mam, ale kedze mi davali na vyrobu vyfuku termin o cca 2 mesiace, riesil som to nakoniec cez krosmena v Dobrisi, ked tam vtedy uz auto bolo.
ale mam skusenost s jednou vyhlasenou "najlepsou" firmou na striekanie a upravy v BA... tiez, pokial som po ukonceni vsetkych zalezitosti napisal recenziu na HC, zrazu sa naslo peknych par ludi, ktori mali totozne skusenosti, ale nikto to nahlas nepovedal...
„ıɯɐɥou ǝɹoɥ ǝɾ ʇoʍız ɾoɯ ʎlǝɔ ǝz ʇıɔod ɯɐɯ ʎpǝʞǝıu”
v jednom musim dat drgimu za pravdu - je to o komunikacii
osobne keby som nevedel cenu tak do toho nejdem, jedine ze by som bol pod nejakym tlakom (neviem z akej strany
) a prevazili by kladne ohlasy na dobru pracu (ale stale tu je otazka casu - do kedy by to spravili), ale tak ci onak keby som bol nespokojny tak si to s danym vydiskutujem a pripadne odmietnem zaplatit taku sumu resp. pozadujem zlavu.. otazka je ake ma majitel auta moznosti, ak nema kluciky u seba resp. ani auto, moze prist vydieranie typu "ak nezaplatis tak nic nedostanes".. ale to sa uz blizime do extremov, samozrejme (bo tom by mohol prist iny extrem aj zo strany zakaznika).. fuj, som sa zase rozpisal.. howg 
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- KLingO
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 16:29
- Kontaktovať používateľa:
neponuka nahodou nieco na tejto baze teraz Toyota na ochranu aut ???
bo som si vsimolv cenniku nejaky priplatok na ochranu laku a sedaciek ... ak by to bolo taketo daco, tak super
EX:Auris 2009 1,6Vmatic M/T ExNavi
Vola sa to LexusProtect a je to na kremikovej baze - uzavrie pory na laku. Stoji to 400 eur, co je sice dost, ale zaruka na 5 rokov. Spravia exterier (plus disky) aj interier (len neviem, ci sa to da dat aj na kozu). Ja som sa uz rozhodol a na jar to idem dat spravit do Ziliny.KLingO napísal:neponuka nahodou nieco na tejto baze teraz Toyota na ochranu aut ???
bo som si vsimolv cenniku nejaky priplatok na ochranu laku a sedaciek ... ak by to bolo taketo daco, tak super
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
ma zaujima ci pred aplikaciou spravia tiptop lak teda vylestia atd.... Bezne sa to robi pri nano produktoch.
Mas Bebo zistene podrobnejsie info ako to prebieha?
Mas Bebo zistene podrobnejsie info ako to prebieha?
LEXUS PROTECT

Tá pravá povrchová úprava nielen do showroomu
Značka Lexus predstavila nový revolučný produkt pre svojich zákazníkov – Lexus ProTect. Ide o prostriedok, ktorý zaručí dokonalú ochranu laku, vnútorných textílií a liatych kolies po dobu celých piatich rokov od aplikácie, na čo je súčasne poskytnutá plná záruka. Lexus ProTect využíva celkom novú technológiu v oblasti ochrany celého vozidla, ktorá bola pôvodne vyvíjaná Americkým národným úradom pre letectvo a kozmonautiku NASA, ako ochranný plášť pre parabolické antény vesmírnych satelitov. Ďalej bol vyvíjaný, testovaný a schválený ako „Originálny Lexus Produkt“ v Japonsku s účasťou Toyota Motor Corporation, ktorý je dlhodobým partnerom v chemickom priemysle.
Produkt pre ochranu karosérie nie je vosk ani žiadny polymérový tmel, ale špeciálny moderný prostriedok na kremíkovej báze, ktorý priľne k molekulárnej štruktúre laku. Keramicky spevnená povrchová úprava uzatvorí vozidlo do nepriepustného obalu, ktorý ochráni lak a bočné okienka pred znečistením, špatnými poveternostnými podmienkami a mnohými inými nepriaznivými vplyvmi. Lexus ProTect odolá teplote vyššej ako 400°C a zabraňuje tak usadzovaniu rozpálených prachových častíc z brzdového obloženia na liatych kolesách. Ochrana tkanín a textílií potom funguje na báze teflónu, ktorý na ošetrenom čalúnení vozidla v interiéri aj v batožinovom priestore vytvorí tenký film, z ktorého povrchu jednoducho zotriete nečistoty bez zanechania škvŕn.
Lexus ProTect je možné aplikovať na nové aj staršie vozidlo a ponúkať ho budú autorizovaní predajní a servisní partneri Lexus. Doporučená cena produktu vrátane aplikácie činí 400 € vr. DPH. Lexus ProTect chráni a pomáha udržať atraktívny vzhľad po dobu celých piatich rokov po ošetrení a zvyšuje tak hodnotu vozidla. Záruka na Lexus ProTect sa v prípade predaja vozidla prenáša na nového majiteľa.
Brožúra: pdf
Po preštudovaní oficiálnych materiálov Lexusu som sa odpoveď na moschinovu otázku nedozvedel. Možno som zle čítal
Odpoveď zaujíma rovnako aj mňa.

Tá pravá povrchová úprava nielen do showroomu
Značka Lexus predstavila nový revolučný produkt pre svojich zákazníkov – Lexus ProTect. Ide o prostriedok, ktorý zaručí dokonalú ochranu laku, vnútorných textílií a liatych kolies po dobu celých piatich rokov od aplikácie, na čo je súčasne poskytnutá plná záruka. Lexus ProTect využíva celkom novú technológiu v oblasti ochrany celého vozidla, ktorá bola pôvodne vyvíjaná Americkým národným úradom pre letectvo a kozmonautiku NASA, ako ochranný plášť pre parabolické antény vesmírnych satelitov. Ďalej bol vyvíjaný, testovaný a schválený ako „Originálny Lexus Produkt“ v Japonsku s účasťou Toyota Motor Corporation, ktorý je dlhodobým partnerom v chemickom priemysle.
Produkt pre ochranu karosérie nie je vosk ani žiadny polymérový tmel, ale špeciálny moderný prostriedok na kremíkovej báze, ktorý priľne k molekulárnej štruktúre laku. Keramicky spevnená povrchová úprava uzatvorí vozidlo do nepriepustného obalu, ktorý ochráni lak a bočné okienka pred znečistením, špatnými poveternostnými podmienkami a mnohými inými nepriaznivými vplyvmi. Lexus ProTect odolá teplote vyššej ako 400°C a zabraňuje tak usadzovaniu rozpálených prachových častíc z brzdového obloženia na liatych kolesách. Ochrana tkanín a textílií potom funguje na báze teflónu, ktorý na ošetrenom čalúnení vozidla v interiéri aj v batožinovom priestore vytvorí tenký film, z ktorého povrchu jednoducho zotriete nečistoty bez zanechania škvŕn.
Lexus ProTect je možné aplikovať na nové aj staršie vozidlo a ponúkať ho budú autorizovaní predajní a servisní partneri Lexus. Doporučená cena produktu vrátane aplikácie činí 400 € vr. DPH. Lexus ProTect chráni a pomáha udržať atraktívny vzhľad po dobu celých piatich rokov po ošetrení a zvyšuje tak hodnotu vozidla. Záruka na Lexus ProTect sa v prípade predaja vozidla prenáša na nového majiteľa.
Brožúra: pdf
Po preštudovaní oficiálnych materiálov Lexusu som sa odpoveď na moschinovu otázku nedozvedel. Možno som zle čítal
podla mna nebudu v lexuse robit tip top osetrenie laku ... a ake hej tak cena bude ina (vyssia). to je iba moj nazor.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných