Zvyšování výkonu ST182
Moderátor: Leňulka
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
CelicaNR napísal: Kazdy si je strojcom svojho stastia. Mozno by Dubacovi stacil fungujuci turbo motor miesto tej atmosfery a chodil by s usmevom od ucha k uchu.
No jo myslim ze mas pravdu stym turbomotorem ze bych chodil s usmevom od ucha k uchu
Inak dik za rady a nazory
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Gabriel Nagy
- Vševed
-
JaFer
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Novembra 2006, 22:11
skúšali ste už niekto zvýšiť kompresný pomer na neakých 12:1 ? k tomu výfukovému a saciemu systému ,tak výfukový systém mám prerobený na komplet mimo katu ten som zatial nezrušil a nárast výkonu mám citelný ale ja som uprednostnil zvody 4-1 nešlo mi tak o výkon ako o kruťak a tam kde som musel ísť z 5 do 4 prevodového stupna ide 5 ešťe v pohode a k saniu tak to som chcel tiež upravovať ale po veškerých testoch známych firiem a ích meraniach zatial ani jedna nezistila neaký nárast ba väčšinou opak tak tam zmením iba náporové sanie ale filter zostane pôvodný.

CELICA 2,0GT-i 16v 3S-GE 110kW výfukové systémy
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Leňulka
- toyoťák
- Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Marca 2005, 18:31
- Kontaktovať používateľa:
nerez? ja ted slintala taky po jednech svodech na ebay ale ty se bohuzel nedaji nechat poslat do CR, zkusim jim napsat, jinak souhlas, toto je naprosto spravny a ucinny smer uprav, taky se na to chystam
mam spocitane ze kdyz sezenu ty svody z ebaye, tak me komplet nerezovy vyfuk na Celicu vyjde do 8tis czk 
Toyota Celica 2.0 Turbo All-Track 1991
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering
Toyota 4Runner 2,4i 1989
N.M.T. Engineering
-
JaFer
- začiatočník
Tak to neviem kolko ta víde kompletka nerez ale samotné zvody asi nezoženieš pod 10 lit ja som ích chcel tiež nerez ale je to zbytočnosť nemám to na vystavovanie ale na účel tak som robil ocelové a zbytok mám všetko nerez a kedže to vyrábam a zrátam cenu len materialu nerez na kompletku samozrejme kompletkou myslím od zvodou až do zadu tak neviem neviem lebo ten material prekročí 10lit ked nerátam prácu a za 8lit je to super cena i ked sa mi to nezdá ale prajem aby ti to vyšlo to sú dobre investované prachy.Leňulka napísal:nerez? ja ted slintala taky po jednech svodech na ebay ale ty se bohuzel nedaji nechat poslat do CR, zkusim jim napsat, jinak souhlas, toto je naprosto spravny a ucinny smer uprav, taky se na to chystammam spocitane ze kdyz sezenu ty svody z ebaye, tak me komplet nerezovy vyfuk na Celicu vyjde do 8tis czk
- Leňulka
- toyoťák
svody co jsem nasla jsou za 3300czk plus nejaka doprava http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Toyota-C ... otohosting dal co jsem nasla tak tady u nas se prodava m nerez trubky 51x2,6 za asi 500czk a je potreba cca 2,5 m od svodu po tlumic a tlumic nerez mam za 1500czk, tudiz to vychazi na nejakych 7tis czk a praci bych mela po znamem, takze plus litr za praci
ale kazdopadne dik za podporu 
Toyota 4Runner 2,4i 1989
N.M.T. Engineering
Toyota 4Runner 2,4i 1989
N.M.T. Engineering
-
JaFer
- začiatočník
Leňulka to hej máš pravdu ale zabudla si na stredový takzvaný rezonátor u celic velmi dôležitá vec a zadný tlmič nie je ako tlmič záleží či je to univerzál alebo nie univerzál totiž neexistuje i ked to tak ponukajú ale ten kto niečo o tom vie tak sa nad tým len pousmeje a k zvodom kamarát kúpil už dvoje od vás z čiech na favorita ktorí je trošku nadupaní jedny staly 9000 a druhé 12000 a bol na motorovke v BA a jedny vôbec nepridali a druhé len 1,75kW tak ten výrobca to asi tiež robý len skrz prachy a nie výkon a preto si všetci pretekáry všetko robia sami i ked by asi bolo jednoduchšie kúpiť hotové a nahodiť bez práce ale asi vedia prečo.Leňulka napísal:svody co jsem nasla jsou za 3300czk plus nejaka doprava http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Toyota-C ... otohosting dal co jsem nasla tak tady u nas se prodava m nerez trubky 51x2,6 za asi 500czk a je potreba cca 2,5 m od svodu po tlumic a tlumic nerez mam za 1500czk, tudiz to vychazi na nejakych 7tis czk a praci bych mela po znamem, takze plus litr za praciale kazdopadne dik za podporu
- Leňulka
- toyoťák
Jasne, mozna nejsem profik, ale vim co to znamena kvalita, kdybych o tomto slove neslysela, asi by me auto nestalo 500 tis nez bych ho dostala do serioveho solidniho stavu, vim co vydrzi tlumice ktere jsou nabizene v autoprodejnach za 1000,- vydrzi tak 5 let, ale u obsahu 1,3 u 2,0l tak max. rok, a nejsme prece tak bohati abychom si mohli kupovat levne veci, pac levna vec dvakrat koupena, svody jsou stavene na tento obsah, nejde mi tak o vykon jako o to ze ty moje jsou celkem KO ikdyz jen snad povrchove a cloveka co by mi je udelal na zakazku nemam, a kdyz jsem tak premyslela nad tou dopravou, asi by to stalo tolik ze koupit svody tady za 10tis by bylo vyslo na stejno
omlouvam se, taky jsem zapomnela na sportovni kat co mam v planu
ten taky neco stoji, takze se castka za vyfuk znacne zvysila
no kazdopadne si myslim ze investice do vyfuku at stoji co stoji neni tak marna, ac spousta lidi bere vyfuk jako jen vypust pro smrad, je to jedna z nejpodstatnejsich casti auta! A neboj, mezi lidma co upravuji sve auta na urovni se pohybuju, nejsem zadny tunak, takze inspiraci mam a spoustu veci jsem se od nich naucila, ironie neni nutna, kazdy nejak zaciname 
Toyota 4Runner 2,4i 1989
N.M.T. Engineering
Toyota 4Runner 2,4i 1989
N.M.T. Engineering
-
JaFer
- začiatočník
To hej si super že to tak bereš nechcem poučovať len chcem aby si sa vyhla zbytočným investíciam ako náhradu katu by som doporučoval značku supersprint sú v tom ozaj dobrý ale drahý ale to už si spomínala že nie sme tak bohátý atď.Leňulka napísal:Jasne, mozna nejsem profik, ale vim co to znamena kvalita, kdybych o tomto slove neslysela, asi by me auto nestalo 500 tis nez bych ho dostala do serioveho solidniho stavu, vim co vydrzi tlumice ktere jsou nabizene v autoprodejnach za 1000,- vydrzi tak 5 let, ale u obsahu 1,3 u 2,0l tak max. rok, a nejsme prece tak bohati abychom si mohli kupovat levne veci, pac levna vec dvakrat koupena, svody jsou stavene na tento obsah, nejde mi tak o vykon jako o to ze ty moje jsou celkem KO ikdyz jen snad povrchove a cloveka co by mi je udelal na zakazku nemam, a kdyz jsem tak premyslela nad tou dopravou, asi by to stalo tolik ze koupit svody tady za 10tis by bylo vyslo na stejnoomlouvam se, taky jsem zapomnela na sportovni kat co mam v planu
ten taky neco stoji, takze se castka za vyfuk znacne zvysila
no kazdopadne si myslim ze investice do vyfuku at stoji co stoji neni tak marna, ac spousta lidi bere vyfuk jako jen vypust pro smrad, je to jedna z nejpodstatnejsich casti auta! A neboj, mezi lidma co upravuji sve auta na urovni se pohybuju, nejsem zadny tunak, takze inspiraci mam a spoustu veci jsem se od nich naucila, ironie neni nutna, kazdy nejak zaciname
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní