Zena za volantom

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
yeska
začiatočník
Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 14:46
Kontaktovať používateľa:

Re: Zena za volantom

Príspevok od používateľa yeska » Piatok, 15. Júna 2007, 08:09

chmelo napísal:No s tequilou by som sa moc neoháňal, veď také hádam môžu aj deti. Čo tam vy dole nemáte poriadne domáce pálené. Niežeby som bol nejaký znalec, či alkoholik, ale pod 50% sa neoplatí nalievať do štamprlíka, natož to huby...
Nemozem pokracovat na tuto temu, kedze podobne ako s parkovanim, nemam skusenosti ani s alkoholom... Percenta mi nic nehovoria a opijem sa aj z jedneho poharika sampanskeho :)
...Toyota, rozhodne Toyota

Obrázok

yeska
začiatočník
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yeska » Piatok, 15. Júna 2007, 08:23

Inak neda mi, ale musim sa vyzalovat: takeho kretena ako som dnes stretla na ceste, tak to sa kazdy den nevidi... Nakladak mi vbehol z vedlajsej cesty na moju hlavnu takou rychlostou, ze som sa uz videla poskladana na vedlajsich dverach. Fajn, nastastie vo vedlajsom pruhu nebolo auto, tak som to zvladla do pohody, i ked som si neodpustila vypocut svoj klakson /fajn zvuk :)/. Aby toho nebolo dost, ten isty nakladak pri mojom odbocovani si chcel pravdepodobne prezriet vnutro mojho auta /smerovku davam vzdy v dostatocnom predstihu aj s naslednym pribrzdovanim.../. Mrkla som na SPZku a vraj KN.... Nevadi mi ked niekto evidentne bludi, ale toto bolo o niecom inom...

Obrázok

johnC
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Piatok, 15. Júna 2007, 08:37

one no ved to skorej patri do "co ma vi najvac nastvat :D " viewtopic.php?f=29&t=801
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Piatok, 15. Júna 2007, 08:38

No ja tiež tomu alkoholu moc nedám, ale keď už vychutnávať, tak nech to má chuť.
Čo sa týka dementov, ktorí si myslia, že im všetky cesty patria, tak s tým asi nič neurobíš. Najhoršie je však to, že v týchto prípadoch ide o život a to si tí defekti neuvedomujú.
Ja som včera cestou z roboty mal tiež muzikálnu chvíľku, keď som už musel zatrúbiť (ináč trúbenie u mňa nieje moc častý jav) na exota (značka BA), ktorý sa v ľavom pruhu na štvorprúdovke rozhodol pustiť oproti idúci náklaďák odbočiť doľava, takže krížom cez pruhy kde sme išli my. Ono všetko sa dá, len ten prd si to vymyslel na poslednú chvíľu a skočil na brzdy, ako keby mu išlo o život. To, že za ním išli v oboch pruhoch autá, tak to mu asi neprekážalo. Gentleman :D
Tak som mu teda po prudkom brzdení trošku zatrúbil poza uši a už som videl, ako mu na jeho prudkú a veľavravnú gestikuláciu nestačí vnútorný priestor tej jeho Astry. No čo už, našťastie sa nič nestalo, takže to beriem ako úsmevnú príhodu z nakrúcania :D :D :D
Želám pevné nervy
Drž sa

PS. Toto už je skôr na inú tému, takže...
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

yeska
začiatočník
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yeska » Piatok, 15. Júna 2007, 09:26

johnC napísal:one no ved to skorej patri do "co ma vi najvac nastvat :D " viewtopic.php?f=29&t=801
-ups, v tom rozculeni som to ani nepostrehla. mas pravdu, kludne ma moze drgi presunut :)

Obrázok

Voloďa
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 12. Septembra 2005, 14:10

Príspevok od používateľa Voloďa » Piatok, 15. Júna 2007, 10:46

ToyoCarE napísal:ono vies,,, asi nemozes porovnavat Celdu ktora nova stoji nieco cez melon,, a Ferrarri ktore stoji od 10melonov hore (priblizne),, celdou jazdim vsade,, a nepride mi to ako nieco blbe,,, ale keby ze mas v garazi Ferrarri,, tak urcite by si ho vytahoval len zriedka,, predstav si, ,kolko soferov by sa obzeralo za tebou a nie na cestu,, a mohol by ta nejaky velmi aktivny suchnut,, a si teraz porovnaj ceny ND na Toyote a Ferrarri,,, napr predny blatnik na Celdu 5-gen stoji v TOyote 15 000,, u mna 8000,,, a kolko by stal na take Ferrarri,,,
v nasich podmienkach je to samozrejme na velke uvazenie, ale v takom Monaku by Ti to ani neprislo - tam by moja celda bola asi vacsi exot ako F430 :D
Toyota Celica GT 2,0 16V - ST202 3S-GE
r.v.1997

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Piatok, 15. Júna 2007, 11:31

jasne,,, MOnako je trocha ale inde ako je cele SR,,, tam by som ale viacej ako auto bral jachtu,,,

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Nedeľa, 17. Júna 2007, 18:27

tak toto je brutal sak sosnite:
http://www.ceknito.sk/video/48296

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Nedeľa, 17. Júna 2007, 18:53

no, trubenie.
odkedy som namontoval tu trubu z fajryho celicy, lutujem toho chudaka ktoreho budem musiet vytrubit. truba trubi ako o zivot, mam pocit ze ak by trubila este o kusok silnejsie, tak uz s tym dokazem anihilovat cokolvek sa mi postavi do cesty :-)
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Nedeľa, 17. Júna 2007, 19:32

vyskusaj to ked ta bude zastavovat policajna hliadka,,a hned zistis,, ci je dostatocne silna,,alebo nie :lol:

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní