Spotreba oleja u 3S-Ge

všetko o tomto modeli

Moderátor: Leňulka

Používateľov profilový obrázok
miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

Re: Spotreba oleja u 3S-Ge

Príspevok od používateľa miguellito » Piatok, 10. Apríla 2009, 20:52

ano ta seda farba je koli MOS2 ,ja som mal odhrdzovac a povolovac srobov od LIQUI MOLY s prisadou MOS2 a bol tiez taky sedy,sranda som bol na nejakej stranke firmy -americkej co vyrabaju nejake brutus odolne kovane piesty -na povrchu potiahnute titanom-a este nejakou patentovanou technologiou nejakym dalsim kovom -aspon tak som to pochopil bo bolo to v anglictine-vyrabaju piesty do dragstrov a nitro motorov ale aj "beznych" zavodnych,a oni na rozdiel od konkurencie nepotahuju povrch piestu-alebo piestne kruzky(sory no v angline som neni boh ) :) :? akousi teflonovou "zluceninou" -aj tam bolo vysvetlene preco(zase english :? ) ale prave nejakou tiez patentovanou latkou ktora obsahuje MOS2/tiez bolo zlozito vysvetlene preco.sranda je ze ta latka sa tiez vola MOLY XXXXXX,ktovie ako to maju s nemcami vyriesene s tym patentom :D neviem o inych vyrobcoch ze by MOS2 davali do svojich olejov-a ludia to moc nepoznaju bo to nema u nas skoro ziadnu reklamu-a boja sa toho sedivo vyzerajuceho patoku co sa na nich vyleje z flase :) bo si myslia ze to je nejaky zakarbonovany abo pouzity smejd, ja som mal ze vraj doteraz v celice hlavne LIQUI MOLY 10W40,tak ho tam lejem furt,nevem samozrejme co to spravi ak tam niekto lial napr Castrol-s tou ich prisadou a teraz tam drbne Liqui,treba to pred prechodom mozno poriadne vypustit abo aj preplachnut abo sa informovat u Liqui Moly ci sa to nejak spolu nebije.pretoze ta prisada ma okrem toho ze vytvori na stenach jemny suchy film ktory tam je uz furt -cize maze aj "na sucho"pri startoch a hlavne studenych startoch,tak aj zepry dobre rozpusta hrdzu a usadeniny vseho druhu v spalovacom priestore a zabranuje -tym ze sa tam naviaze na pevno sam,tvorbe dalsich pripecenin a hrdze-,cize nevem co bude robit s tymi Castrolovymi potahmi.ak tam mal Castrol niekto predtym :?: je ale pravda ze moji predch.majitelia o ktorych vem tak menili olej max po 5000km,a ja tam davam napr len Carreru benzin,takze dufam ze motor si to vazi a bude vazit a nebude zlobit :D ,teraz na jar budem na nej prvy krat vypustat tento liqui,ktory som tam uz ja nalieval,tak som zvedavy aku bude mat farbu-bo tu povodnu si pamatam-tak potom postnem-ci nejak inak smrdi a vypada.
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Používateľov profilový obrázok
miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

Re: Spotreba oleja u 3S-Ge

Príspevok od používateľa miguellito » Piatok, 10. Apríla 2009, 21:07

inak ten odhrdzovac od Liqui s MOS2,je taky zvlastny odhrdzuje-neodhrdzuje? je pravda ze som vzdy nepockal ako je tam napisane par minut no ale co......nechtiac som asi strekol na kotuc ked som v zadu odhrdzoval a brusil caliper a bubon, asi bola spara niekde medzi papierovou ochrannou paskou :? ,ja som potom tie kotuce este prestriekal takym cisticom na brzdy co zevraj z nich rozpusti secko,a utrel handrickou,nahodil nazad koleso(urval steft :( ) a idem si a idem brzdim -nebrzdim -lepsie povedane brzdil hlavne predok lebo ten som nerobil-no povem vam ze MOS2 na disku ee uuuuf,tak som musel zhodit koleso -isiel na disk jemny smirgel-zase cistic na brzdy handricka a uz som brzdil---sice O.T.ale tot skusenost s MOS2,a z ruk to tiez lezie uz stvrty den ked mi to na nich zaschlo-cize viaze sa asi dobre aj na kozu :lol: okrem kovou, a umyvam do mrtva,treba len vybrusit solvinou abych ale bol aj k teme-takze mne olej za tych 3800km zatial spapala asi dva deci-lenze ja mam desi asi uz polomrtve guferko abo tesnenie desi pod vikom? abo co, bo mi kdesi dost kape olejicek na spolujazdcovej strane-takze kebych asi nemal mos2 tak snad zere este viac
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný