celica st182 vs st202??

všetko o tomto modeli

Moderátor: Leňulka

yayo
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 16. Marca 2008, 20:47

Re: celica st182 vs st202??

Príspevok od používateľa yayo » Streda, 4. Marca 2009, 19:45

Neviem ja by som to moc neriesil a radsej si nejaku doviezol ved aj minule som videl v autoscaute(ale uz tam neni) z talianska za 3000€ tiez mala okolo 152000km bola v kozi a navyse nikda nepoznala sneh a to je hodne velky rozdiel :-) takze pri aute nad 3300€ u nas by som riesil auto skor dovezene :-)

No nasiel som ju :-) sa pozri na nu a povedz svoj nazor za ty prachy!!
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... wdxgvdtgdi
alebo tuto
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... xxifs4lfhl
Daewoo :/
Ex:Corolka ae82 GT 4age 1588cc 16v 89kw :D
Ex:Skoda 100 no GT 978cc 8v 35,2kw :)

Používateľov profilový obrázok
dare
nula
Dátum registrácie: Štvrtok, 26. Februára 2009, 21:34

Príspevok od používateľa dare » Streda, 4. Marca 2009, 22:15

hej ale pri dovoze rataj z priplatkom za prihlasenie +dovoz neco stoji atd..
a nakonec prides na cenu za ktoru to kupis snad aj unas vtakom stave

yayo
začiatočník

Príspevok od používateľa yayo » Štvrtok, 5. Marca 2009, 21:44

ja osobne pochybujem ze tu u neas v takom stave kupis auto jazdene co nepozna zimne gumy :lol: :lol: :lol: a aj keby ta to vyslo to iste (financne) tak je to stale lepsie ako u nas. Aka sanca ze kupis v dobrom stave taketo auto hmmm????Proste ja by som radsej isiel do toho zahranicia a to prihlasenie nieje az take drahe lebo ked to robis sam a nie firma tak ta to vyjde aj s KO okolo 500€ firma ta vyjde na cca 650€+- ako kto a dovoz by ta nemal vyjst draho ved dneska su na to firmy ktore to vozia na objednavku.Takze suma sumarum ta to vyjde to iste len auto bude v lepsom stave(ake cesty su tam a ake u nas ;-) ) A ked to budes riesit sam zo znamymi tak ty z toho vyjde aj na naplne a rozvody. :razz: 8) ;-)

ALFkeeper
začiatočník
Dátum registrácie: Piatok, 22. Augusta 2008, 23:11
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ALFkeeper » Piatok, 6. Marca 2009, 14:37

:))))))
ze s talianska dobre auto ?? hehe chcem vidiet..potom rovno dvakrat
este som nevidel z IT dobre auto a to uz mi par kuskov preslo cez ruku ...
som bol aj majitelom jedneho ..
v kratkosti taliani su na auta asi tak ze servis to je dilema u nich ..cize vseštky spate zakladne nalezitosti ako vymna oleja atd...to rovno zabudaj!!!pokial auto nema silneho ducha tak tie podmeinky tam dlho neprezije..
mam tam rodinu cize chodim tam casto..ziju tam pravidlami "uzivat uzivat uzivat a hlavne neservisovat"
a potom ked ej uato na kasu tak rychlo za lacne prachy predat...
..preto je to na nase pomeri lacne ale to aj za velku ...stoji..

..netvrdim ze na SR kupis paradne auto v dobrom stave..
jednoducho kupit dobru cecilku je loteria...sam ju vlastnim uz 8 rokof ale keby mam kupovat nejake starsie auto tak si skra zistim kto a ako stym jazdil ....

yayo
začiatočník

Príspevok od používateľa yayo » Sobota, 7. Marca 2009, 15:58

Mas pravdu to je zaklad kto a ako.Ale to nikdy nevies ako kupis :?: vzdy je to risk ci tu alebo inde ;-)

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Sobota, 7. Marca 2009, 23:44

Chalani neviem prečo očakávate že kúpite viac ako 10 ročné auto v dobrom stave. Prinajlepšom aj keby to hneď bola mašina ktorá stála 10 rokov na podperách, materiály starnú...
Tieto autá už potrebujú do nich nejakú tú korunu nasypať - hlavne ak ich nový majiteľ chce využívať aj na športovejšiu jazdu...
Dizajn je vec vkusu. Pohotovostnú hmotnosť oboch modelov porovnajte podľa techničákov - chce to konkrétne čísla.
Čo sa týka kasne a hrdzavenia - ony tie autá všetky mali nejakú formu antikorovej ochrany. Pravda je, že je rozdiel či to auto bolo jazdené len v lete, alebo práve naopak, ale cez to všetko by som považoval za problém to, či auto bolo, alebo nebolo búrané a po to čo som videl a zažil vám rovno poviem, že z tých aut je 90% po búračkách a ťukancoch, ktorých oprava vyžadovala zásah do plechov a narušenie antikorovej úpravy a s tým aj trable s hrdzou...
Čo sa týka konštrukcie podvozkov, ST202 má úplne iný podvozok ako ST182, ktorý je podobný novým BMW - z toho vychádza lepšia stabilita na ceste. Verzia s 7A-FE je skoro identická s Corollkou. ST182 má jednoduchý podvozok, akurát je oproti AT180 zosilnený.
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní