AndyGTP napísal:obcas nejaka vylezie, vid inzerat na CZ fore, ale je na nich zvacsa roboty ako na kostole. Mne osobne sa paci ta upravena, co Grex nahodil v tom linku vyssie. Je za dobry peniaz, ak si pozriete level uprav, co tam spravil. To je auto vo viacmenej top stave.
ak ale myslis AE86 v original stave, taka ako sem nahodil napr. Ryo tu AE85ku, tak ta by sa v takom stave a aukcii drazila za dvojnasobok. Ludia su pacienti. Bud by to vydrazil nejaky aktualny vlastnik, ktory ma uz nejaku doma a z hentej by si spravil muzejny kus (tym padom by mal totalne zeleny semafor na upravy/zhumplovanie tej aktualnej), alebo nejaky psychopaticky snílek, ktory stale kuka InitialD a manga a ma dost penez.
Hehe ze psychopaticky snilek ktory stale kukal Initial
Pripomina mi to seba az na to ze nejak stale nepocitujem ze mam dost penez a preto si takyto silene cisty shit nikdy nebudem moct dovolit.
Kazdopadne ta aukcia dopadla ako som predpokladal co sa tyka sumy a podla mna je to vyborny kus na rebuild na GT ak ma niekdo na to srdce sa toho vobec dotknut a nevychutnat si ze mate tiche pohodlne auto co je naozaj ako nove a nepotrebuje x blbosti ktorymi su osadene novodobe rollky.
Kedze vacsina ae86 je uz riadne znetvorenych vyzmykanych, tunovanych, driftovanych mozno ani ludia nevedia ake to auto v skutocnosti je ked je v takomto stave co je naozaj skoda lebo podla mna je to stale jedno z najlepsie ergonomickych a pohodlnych aut co som soferoval.