Čo Vás vie prekvapiť, zaujať.... ?

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
Srandista
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46

Re: Čo Vás vie prekvapiť, zaujať.... ?

Príspevok od používateľa Srandista » Pondelok, 4. Februára 2013, 09:23

No a co by sa potom zmenilo? Auto by malo akceleraciu rychlejsiu ako dvojkolka, grip v zatacke rovnaky a brzdnu drahu o kustik dlhsiu (pretoze ma vyssiu hmotnost). Stvorkolka nic ine okrem lepsej trakcie pri rozbiehani neponuka, bohuzial kopa ludi si mysli, ze je vo vsetkych oblastiach, ktore ukazovali vo videu, lepsia a to je blbost.
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza
Obrázok

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Pondelok, 4. Februára 2013, 09:42

tak isteze v ovladatelnosti je to najprv predokolka, potom 4kolka az potom zadokolka... predokolka odpusta chyby, lahsie sa ovlada. 4kolky do terenu, aj tam nie hocijaku... ja nedam v terene dopustit na NIVU... lepsie auto som nezazil, kde Hilux klzal bokom ku priekope, Niva si veselo na tych ziletkach rezala cestu snehom :-)
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

Gabo
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 31. Mája 2006, 16:53

Príspevok od používateľa Gabo » Pondelok, 4. Februára 2013, 10:18

Ten test je dobry pre ludi, ktori si neuvedomuju, ze ked maju stvorkolku, nepotrebuju v zime zimne pneumatiky :)
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Pondelok, 4. Februára 2013, 10:38

Štvorkolka je super vec, ktorá vie pomôcť v rôznych situáciách, ale čo si treba uvedomiť je, že fyzika platí rovnako pre všetkých ;-) Ďalšia vec je, že nieje štvorkolka ako štvorkolka...narážam na všelijaké technické vyfikundace na rádoby offroadoch, ktoré niesú určené na offroadenie :roll:
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Príspevok od používateľa chmelo » Pondelok, 4. Februára 2013, 11:39

BTW ten sniežik, na ktorom to testovali sa nedá porovnať s tým, čo máme niekedy tu...
Druhá vec je, že porovnávať štvorkolku s letnými a prednokolku so zimákmi je síce zaujímavé, ale počítam, že sa nájde x borcov na dvojtonových SUV, ktorí si pomýlia pojmy z dojmami a niekomu rozboria prdel, keď im to na sňahu nebude brzdiť :roll:
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

scream
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Marca 2011, 09:28

Príspevok od používateľa scream » Pondelok, 4. Februára 2013, 17:03

nooo kde citit najviac 4x4 tak su zasnezene kopceky... a tym nemyslim chatu v horach ale povedzme rodinne domy v niektorych castiach KE. Tam robi 4x4 zazraky. Ja som bol predvcerom na zahrade a trakcna mala co robit kym som sa vytrepal na ten kopec.
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999

stefan-celica
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07

Príspevok od používateľa stefan-celica » Utorok, 5. Februára 2013, 00:08

prave som cital recenziu jedneho nahnevaneho clena TTS fb ktory si nieco daval robit u AMA, hned ma napadlo ako reagoval kamarat ktory mi zvaral vyfuk od C3rn0 (ako sa hovori darovanemu konovi na zuby nepozeraj) ja som spokojny mal som vyfuk zadara, ale ked ho zbadal kamarat hovori "to si ho zvaral asi sam ten od koho ho mas?" vravim nie to mu robil nebudem menovat niekto kto sa tomu venuje rozosmial sa a vravi " ten co som pred par rokmi robil na peugeot T16 vzeral oproti tomuto ako Akrapovic" ja som nazoru co ma byt pekne nech je pekne a co ma plnit ucel nech plni ucel a ako je to s vyfukmi neviem a este ak ten dotycny nema nudzu o pracu nieje o com :)
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson :) 376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km

Thomas
Toyota guru
Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25

Príspevok od používateľa Thomas » Utorok, 5. Februára 2013, 08:26

OT, ja som bol spokojný na 100% aj s prístupom aj s kvalitou práce...niečo konkrétne? Vyhýbam sa sockárskym sieťam tak neviem.. ;-)
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov

Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004

ex: 2x Celica AT180

Legon
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Legon » Utorok, 5. Februára 2013, 09:10

On sa hlavne stazoval na pristup, ked mu odovzdali pracu tak so samotnym vysledkom a spracovanim je spokojny...

Citujem jeho zaverecny prispevok z FCB>
Je to nahodene, akoze ten pristup ku zakaznikom cele zle total arogancia, robotu si spravili ako mali, zvuk je krajsi aj mi striela pri 6000 rpm ale akoze vsetko okolo toho cele zle.Vyfuk je v poriadku nerez tam je citit

stefan-celica
Toyota guru

Príspevok od používateľa stefan-celica » Utorok, 5. Februára 2013, 11:56

toto ho nastvalo

" Prácu si spravili dobre a dokladne, pristup ku autu mali na urovni to by som klamal, keby som tvrdil niečo iné, ale prístup ku zákaznikovi, ako ku osobe bol odmeraný, arogantný, flegmatický.Ako sry ako,aby som si ja odhrnal sneh pred ich garažou, aby som sa mohol dostať dovnútra, hovorím im niečo, ako by čo malo byť majú to totálne na háku, nepočúvajú, opýtam sa niečo absolútne sa robili ako keby ma nepočuli, a to že o 09.00 sa dohodneme a začnú robit o 10.00 nehajú ma čakat neopytaju sa bu ani be a o do 10.30 sa vykecavajú pred garažou s niekym a mna nehajú vnutri pri aute sameho, akože wtf? kde sme ? "

" A to už nehovorím o veci, že do telefonu ked sa opytam kolko bude trvat robota, a hodnota práce s materialom mi nepovedia ani makovy kok tak to je vela nemyslíš? Clovek sa potrebuje teda zariadit že čo bude robit počas tej prace ako to bude prebiehat a ako dlho aby si vedel vybavit určite zaležitosti, prípadne odvoz ak to trva pridlho.Aby jednu rúru 1m s 3x ohybmi robili 8 hodin 15 minut tak to je trošku moc nie ? "
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson :) 376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Utorok, 5. Februára 2013, 12:36

ked sa mlademu nelubi, nech si to robi sam, nech si kludne zalozi firmu a robi to lepsie 8)
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Utorok, 5. Februára 2013, 13:13

niektori maju fakt flegmo pristup, ama ne ama, bohovia niesu, tak by sa tak spravat nemali...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

kracken
toyoťák
Dátum registrácie: Utorok, 25. Augusta 2009, 08:55

Príspevok od používateľa kracken » Utorok, 5. Februára 2013, 13:59

drgi, s tvojim nazorom nesuhlasim.. zaplatil nemale prachy za robotu, teda realne od toho ocakaval viac..
len neviem, ci je teraz lepsie, ze na neho kaslali ako na zakaznika, ale robotu urobili dobre, alebo s nim mohli milunko pokecat, pchat sa mu do zadku a robotu odflaknut...
... tiez som zlostny, ked nemam informacie, pripadne, ked pristup ku mne ako zakaznikovi je mizerny...

to mal radsej byt ticho a pochvalovat si, ze "super" pristup? ked to tak nebolo?
pokial bude zakaznik mlcat, tak co bude nutit zamestnancov firmy aby sa spravali korektne?

:mrgreen: ... tiez si doma peciem chlieb a vyrabam maslo, lebo na pekarne a mliekarne som nasrany... :mrgreen:
„ıɯɐɥou ǝɹoɥ ǝɾ ʇoʍız ɾoɯ ʎlǝɔ ǝz ʇıɔod ɯɐɯ ʎpǝʞǝıu”

spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Príspevok od používateľa spider207 » Utorok, 5. Februára 2013, 15:58

tiez nesuhlasim s drgim, ale v podstate je to obraz nasho skveleho naroda slovenskeho.. ceny dubajske, sluzby africke.. (hm, som asi teraz urazil africanov, v mnohom sa veru mame co od nich ucit)
je pekne ze urobili robotu dobre, ale mna osobne zaujima aj pristup.. kolko uz bolo obchodov, kde som bol s kvalitou spokojny, ale ked na mna niekto vyslovene dlabe tak nech predava alebo robi akokolvek dobre, druhykrat mu tam nepridem.. naopak, tam kde sa ku mne spravaju na urovni a maju pozadovanu kvalitu, tam chodim pravidelne a rad..

takisto nechapem tej cene, pokial neviem co ma to bude stat tak do toho nejdem, to je akoze seriozne jednanie ze nevies/nevedia kolko to cca bude stat? ak to nevedia povedat ani priblizne tak nemaju co podnikat, ved to je zaklad podnikania vediet si spocitat naklady.. len u nas sa mysli len na marze a zarobky..

ako sa hovori, najlepsi zakaznik je spokojny zakaznik, ale na toto este u nas neprisli.. tu chce kazdy len mega rychlo zarobit a ako bonus popri tom este ta ojeklamat... juj, keby len tak slovaci nechodili znova ku takymto ludom co nemaju pristup k zakaznikovi a pekne to rozsirili po celom Slovensku a este aj za hranicami, to by sa mozno aj nieco zmenilo.. ale kto chce kam, pomozme mu tam..

stefan-celica
Toyota guru

Príspevok od používateľa stefan-celica » Utorok, 5. Februára 2013, 17:32

suhlasim s tvojim nazorom az nato ze si zabudol uviest cest vynimkam, su ludia ktory zacnu podnikat maju normalny pristup dobre ceny ale ked zistia ze im s toho pekne sype a su "za vodou" zabudnu co ich priviedlo k uspechu a pre peniaze si daju aj vrtat do kolena, ale su aj taky ktory su "za vodou" ale stale sa drzia pri zemi takych je ale malo mozno pod 1% so vsetkych zivnostnikov a podnikatelov, osobne poznam 3 ludi ktory by mohli ist prikladom kvalitou svojej prace dobrymi cenami a ochotou pomoct a zobru aj pracu na ktorej takmer nezarobia ale spravia to

sam mam zivnost a neviem si predstavit ako by reagoval zakaznik keby som mu povedal nech sa nestara/neviem co to bude stat (viem mal by som ko..ot nie pracu) AMA budu zjavne "za vodou" ked maju pristup aky maju :mrgreen:

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných