Budiky s otackomerom na Corollu E11+teplomer a reflektor
- Zmuro
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 9. Marca 2005, 01:50
- Kontaktovať používateľa:
Budiky s otackomerom na Corollu E11+teplomer a reflektor
Pri pratani pivnice a starych veci po predanej Corollke som objavil zvysne budiky s otackomerom-kto by mal zaujem-cca 25€, teplomer vonkajsej teploty k tomu za 5€, a funkcny ORIGINAL lavy predny reflektor s tesnenim m.r.1998 pred faceliftom za 40€. Stary reflektor mal jeden prasknuty uchyt po tukese-tak som kupil radsej novy reflektor pred predajom auta, aby to zbytocne nekricalo, no a ten stary co ponukam je 100%ne opraveny v zvarovni plastov, ma plne funkcny motorcek nastavenia sklonu paraboly...poslem pripadne foto v pripade zaujmu. Novy stoji 150,-€ a s replikou od DEPA, ci podobnych by som original velmi neporovnaval-zivotnost, absentujuci motorcek, ci vyzrazanie vlhkosti moze casom u repliky poriadne vadit...
ex: Toyota Corolla E11 Liftback '98 1.4 63kw Linea Terra, Silver colour, spoiler edition, 141.000km
Honda Insight Elegance Hybrid; r.v. 2009; 1.3 IMA 65kW+10kW elektromotor; CVT prevodovka; Made in Japan
Don't tell me, that cars don't have a soul...
Honda Insight Elegance Hybrid; r.v. 2009; 1.3 IMA 65kW+10kW elektromotor; CVT prevodovka; Made in Japan
- Zmuro
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 9. Marca 2005, 01:50
Re: Budiky s otackomerom na Corollu E11+teplomer a reflektor
Update: Budiky uz su predane, na ten teplomer uz predbezne mam jedneho zaujemcu, tak ostava v ponuke uz len ten lavy predny originalny reflektor so zvarenym uchytom za 40€. Pripadne navrhnite vasu predstavu o cene. Nikto nepotrebuje reflektor?
ex: Toyota Corolla E11 Liftback '98 1.4 63kw Linea Terra, Silver colour, spoiler edition, 141.000km
- mr.fatal
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Apríla 2009, 23:40
Re: Budiky s otackomerom na Corollu E11+teplomer a reflektor
Ak pockas na prvu suvislu snehovu pokryvku a nejaky mraziky, myslim, ze sa rychlo preda 
Toyota Corolla E10 1.3 4E-FE
Honda Civic sedan 1.5 VTEC LS
EX: Skoda 130 L 5 Speed
Honda Civic sedan 1.5 VTEC LS
EX: Skoda 130 L 5 Speed
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných