Čo vás vie najviac naštvat ????
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
áno, je to bohužiaľ smutné (narážam na suseda).. k tej druhej časti, celkom súhlas v oblasti Toy, ale mrzí ma ten Tvoj pohľad, resp. ako to vyznieva.. osobne Ťa nepoznám a možno by sme sa naživo spolu dobre nasmiali, ktovie
ale dosť OT v OT, riešime pikačoviny.. 
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
http://vimeo.com/54031149 po zhliadnutí mám silno teroristické myšlienky....
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Ráno ma skoro vystrelo, keď som išiel dať skontrolovať VIN pri prepise vozíka (vyrobeného v 1996)...policajt ma poslal do prďáku, lebo výrobné číslo na štítku bolo trojmiestne a v techničáku myslím 17 miestne, ale to ani tak nevadilo ako fakt, že nebolo vyrazené okrem štítku nikde inde....vraj musí byť aj na konštrukcii....už som podobné onanie prežil u Palculienky, ktorá číslo tiež nemala (ale je napísané na každom plechovom diele aj pod oknom) a musel som to riešiť dosť radikálne....a pomerne draho. Dobre, ale kua u vozíka za pár šupov, ktorý tu behá už 16+ rokov a nikdy nebol problém???
Terazky mi policajt normálne naznačil, kam si mám to číslo naraziť, aby to bolo OK....a vraj niesom prvý ani posledný. Normálne mám chuť to vyraziť sám nech to vyzerá akokoľvek...
Kua, nech mi ktosi vysvetlí, ktorý xoxot vymyslí takú pixovinu, a neberie do úvahy, že tu behá X plus plná riť áut, vozíkov a neviem čoho, ktoré proste výrobné číslo vyrazené na kasni nemajú a doteraz s tým problém nemali....ako vozík tak aj Palculienka boli štandardne evidované a tieto masturbačné cvičenia nastali aj teraz....ja viem, že ten policajt nemôže, ale kurevsky ma to nasralo a idem napísať nejakému masturbantovi na ministerstvo alebo kde, nech mám aspoň lepší pocit...aj keď nevidím dôvod, aby sa tým nejaký z nich zaoberal
Potom nech sa čudujú, že sa každý normálny človek snaží tento štát odrbať na daniach, administratívnych postupoch a tak podobne....sami ich k tomu navádzajú, vytvárajú podmienky pre korupciu a to že mi policajt s podfúznym úsmevom ukáže, kde si mám čo vyraziť, tak to je teda káva....a vôbec sa mu nečudujem....načo by sa mal tváriť, že to tak má byť, keď ani sám tomu neverí, že je to tak správne...konieckoncov je to len človek a pokiaľ mu ten karfiól funguje, tak ma ani nebude presviedčať o opaku...
Bodaj by hentí byrokrati dostali sračku a do rána oryšaveli...hovada jalové
Terazky mi policajt normálne naznačil, kam si mám to číslo naraziť, aby to bolo OK....a vraj niesom prvý ani posledný. Normálne mám chuť to vyraziť sám nech to vyzerá akokoľvek...
Kua, nech mi ktosi vysvetlí, ktorý xoxot vymyslí takú pixovinu, a neberie do úvahy, že tu behá X plus plná riť áut, vozíkov a neviem čoho, ktoré proste výrobné číslo vyrazené na kasni nemajú a doteraz s tým problém nemali....ako vozík tak aj Palculienka boli štandardne evidované a tieto masturbačné cvičenia nastali aj teraz....ja viem, že ten policajt nemôže, ale kurevsky ma to nasralo a idem napísať nejakému masturbantovi na ministerstvo alebo kde, nech mám aspoň lepší pocit...aj keď nevidím dôvod, aby sa tým nejaký z nich zaoberal
Potom nech sa čudujú, že sa každý normálny človek snaží tento štát odrbať na daniach, administratívnych postupoch a tak podobne....sami ich k tomu navádzajú, vytvárajú podmienky pre korupciu a to že mi policajt s podfúznym úsmevom ukáže, kde si mám čo vyraziť, tak to je teda káva....a vôbec sa mu nečudujem....načo by sa mal tváriť, že to tak má byť, keď ani sám tomu neverí, že je to tak správne...konieckoncov je to len človek a pokiaľ mu ten karfiól funguje, tak ma ani nebude presviedčať o opaku...
Bodaj by hentí byrokrati dostali sračku a do rána oryšaveli...hovada jalové
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
mi sme to na ram dodatocne vyrazili a cuduj sa svet, preslo to no problemo... ciselnik mam 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Na zajtra mám sľúbené raznice...naštartujem moje obľúbené 600 gramové kladivo a tradá...potom dám vedieť, ako som dopadol v pondelok...
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
ja som toto zazil ked som prihlasoval svoje prve auto v CR, takisto chybal nejaky stitok.. ale kedze sme bratia a sestry (CR a SR) tak to zase Samo a Sato vyriesili, proste stacilo poznat spravneho cloveka a ten stitok "zariadil".. a znechutilo ma to rovnako, proste poctivym pristupom dnes nikam nedojdes, normalne sila..
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
- Kontaktovať používateľa:
ja som stitok + VIN mal, ale pri prvom prihlaseni zle napisali informacie, takze nesedeli
tak som si tiez uzil par nervoznych dni 
na modrej som stitok ani nemal a nikomu to vtedy nechybalo ...
na modrej som stitok ani nemal a nikomu to vtedy nechybalo ...
Tato doba.... Clovek nemoze uz ani sluchatkom od telefonu tresnut! 
- tropi
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 16. Augusta 2004, 19:34
Mnozstva vysokej zveri pri cestach v poslednom obdoby.
Rozobrana-Toyota Corolla 1.3XL,liftback
rv.1990,E9
EX-Toyota Yaris 1.3vvti,rv.2008
Toyota Rav 4 ll ,2,0 vvti rv. 2005. AT
rv.1990,E9
Kde? Ja som zatial nemal cest (nastastie).. Zvery vacsinou vyliezaju v zimnom obdobi ak je vela snehu, zle sa im cez tu pokryvku chodi tak hladaju lepsie miesta, co su vacsinou chodniky alebo napriklad aj upravena cestna komunikacia..
- tropi
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 16. Augusta 2004, 19:34
Okolie Malaciek a vseobecne na zahory. Okolie D2 BA-MA. Vcera sme vydeli stado o asi 20 -30 kusov pri ceste a jednu na ceste pred autom.
Rozobrana-Toyota Corolla 1.3XL,liftback
rv.1990,E9
rv.1990,E9
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
Na zahori je ich stale vela. aj v okoli Gbelov.
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Predminulu sobotu vecer hned vedla cesty 3ks pod Strecnom.
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
ja hlasim lisku z predvcera 
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
mne sa furt motaju vselijake slepice a kravy do cesty, v lete, v zime, rano, vecer, vsetko jedno 
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných