tr0t3l napísal:dnes sme sa stretli aj osobnemoschino napísal:A pochvalte sa kto stava pri TPD v Bratislave s bielou corollou E11 a ma aj napis http://www.toyotateam.skako tu uz bolo spomenute, je to sokceho ex, mam ju rok a pol, zatial spokojnost, iba drobne problemiky, ale chuda si so mnou vytrpelo, lebo uz dvakrat ma naburali, najprv v juni a naposledy asi pred 3 tyzdnami a este aj ja som ju trochu buchol na parkovisku aby sa nepovedalo este vlani, okrem toho posledneho je ale vsetko spravene
![]()
inak koho je taka zlta E11 3d co stava na Farskeho? Ma tuningove svetla, resp. masku, uz sme aj parkovali vedla seba, ale nestretli sme sa. Ma tiez napis toyotateam
No teda!!!! Ani nepozdravite... =)
Re: No teda!!!! Ani nepozdravite... =)
Hej
som videl, ze ides za mnou, som sa bal, ze som ti daco (skoro) spravil a ze mi ides vynadat, lebo kamosa takto jeden prenasledoval az domov asi 3km, lebo mu nedal prednost 
Sonnicek co tak nesmelo? Vsak som ti vravel ze mame len prehodene cisla v EVC....Inak by som ta ani ja nespoznal 
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
som bol trochu rozbehany a hlavu som mal niekde indemoschino napísal:Sonnicek co tak nesmelo? Vsak som ti vravel ze mame len prehodene cisla v EVC....Inak by som ta ani ja nespoznal
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
ja som dnes videl smutok-a ako v aupark garazi ladoval detske nemotorove tlacidlo do yariska 
ak si si vsimol striebornu AT200 Celicu co stala pred vami tak to sme boli my so svagrom
ak si si vsimol striebornu AT200 Celicu co stala pred vami tak to sme boli my so svagrom

- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
Ja som bol rad, ze odchadzame, tak som nic nevidel okolo seba, inak by som aj pozdravil 
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
Corolla 1,4 VVTi rv 2001
+dva kusy chlpatých 4x4: jeden žíhaný ovčiak a jedna špicia tryskomyš
+dva kusy chlpatých 4x4: jeden žíhaný ovčiak a jedna špicia tryskomyš
Komu som dnes daval prednost na Novozamockej v Nitre z vedlajsej na sivej Celice s toyotateam nalepkou? 
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
no komu asi gabo sak som ti aj dakoval aj maval...normalne som neveril tomu ze ma tam niekto pusti ale jag si ukazal ze chod, hned som vedel ze si toyota-pozityvny, ze to neni len tak...
este raz dik...
este raz dik...
OK 
Ja som tam dal prednost asi 5 autam vratane teba, potom este oni davali prednost inym, takze celkom pekne ohladuplne to bolo, az sa mi to nechcelo verit
Inak nacakal som sa v tej zapche dost, este asi 10 minut pred tebou.
Ja som tam dal prednost asi 5 autam vratane teba, potom este oni davali prednost inym, takze celkom pekne ohladuplne to bolo, az sa mi to nechcelo verit
Inak nacakal som sa v tej zapche dost, este asi 10 minut pred tebou.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ja som bol v skolke pre svagra maleho tam ale najprv som siel z ivanky a to som letel o pol tretej aby som tam bol na tretu...a stihol som to len tak tak a potom este plus 20min do mesta...uz by to tam mohlo skoncit...
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
pred minutou LubosRK na bielej ST205 na OMV RK
pozde som ho zbalal a uz aj palim do LM...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
si sa mohol pristavit gaboGabriel Nagy napísal:pred minutou LubosRK na bielej ST205 na OMV RKpozde som ho zbalal a uz aj palim do LM...
Celica Gt-four ........ex:16x Toyota
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
sakra, pozde som ta zbadal... ale palec hore, velmi krasne zladena 205ka
nadhera!
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Vcera okolo 16-17hod na liptovskej dialnici strieborna Toyota Paseso s Vrutockymi znackami.... Niekto od nas?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní