Rasto sam vies kolko sme sa rozpravali o kacene, co vlastne pre mna znamena, ze to bol taky sialeny sen pre moju rolku.
Myslim ze to auto by nemalo "zomriet" a bolo v tych najlepsich rukach najprv chmelovych a potom tvojich. Necakal som, ze by si sa kacenky niekedy vzdal, ako sam pises "malými chybami ktoré sa dajú hravo odstrániť ak máte kde a máte čím"
Priority sa menia to je fakt, mas zenu, dom, casom urcite drobcov, ale ako si mi sam napisal na CHATE ze aj tvoj tato si popri rodine vzdy nasiel cas aj na svoje auto konicky a da sa to, moja na nase stare toytky tolko frfle, neuvolni mi ziaden cas na travenie s nimi, ale ked pride k tomu, vie co pre mna znamenaju a vzdy mi nejako ked je uz na hrane vide v ustrety, pokial sa len trochu da.
PS raz si mi povedal ze rolka mala byt ako zimne auto pre tvojho otca a s otcom si sa o nej bavil ako ju budete davat do kopy ... a neskorsie dokoncenie si bral podla tvojich slov ako zadostucinenie "za otca".
stk a ek mas, bohuzial tak ako mas, ale je doma a ber to tak ze mas dalsie 2 roky na to aby si ju postavil na nohy, za tie dva roky vies podla mna spravit provizornu garaz a provizorne ju vybavit nech je kde sa zabavat.
Ale sam viem ake je to obcas frustrujuce mat starsie auto a niekedy je pravda, ze proste clovek nevladze, taktiez ma obcas pochytia pochybnosti a uskost vykaslat sa na to, ze to proste pri mojich financiach a moznostiach nejde a nepojde a prisla by velka ulava ich odstranenim a zadovazenim niecoho "novsieho" a mat klud.
ale otazka znie ci nebudes nervoznejsi ked nebudes mat ziadne take auto ...
Neviem ako ty ale ja beriem tie moje "sroty" aj ako investiciu do rodiny, Kubiak velmi rad behal okolo mna ked som nieco opravoval a Zuzka miluje auta, dokazu v nich sediet a vrtiet volantom a lamat packy hodiny
Banda Bratislavska toyotacka priniesla celicu, odisli a celica ostala na dvore... nasadli sme do rolky a Kubko hovori "ten ujo si zabudol u nas celicu" mal si vidiet moj zaskoceny vyraz odkial on pre boha vie nazov CELICA a ze to auto je naozaj celica (ma 3 roky) a mal si vidiet tie svetielka v ociach ked som mu povedal, ze to je jeho celica a budeme ju opat spolu opravovat...