Davnejsie teraz spominanu moju novu karu kupil jeden moj kamarat ale rozhodol sa pre hatchbackovu verziu a preto mi tuto masinu prepustil za co som mu velice vdacny
Car info:
Model: Toyota Corolla GT coupe – AE86 alebo inak Hachi roku
r.v.: 1985
Stav km: 175 000
motor: 4A-GEC, 85kw/6600, 1576cm3, dohc ( s katalyzatorom )
hmotnost: 990kg
pneu+kola: 185/60 Bridgestone letne + 185/60 Bridbestone zimne na original Toyota plechacoch.
Zadny nahon (RWD), samosvorny diferak - LSD
Dalsie info:
Castrol RS 10w60 motor oil
Denso iridium sviecky
Bosch halogen hmlovky
Pioneer KEH-6000RDS kazetove autoradio + 4x Sanyo repro.
Garazovana, neburana, nefajciarsky voz, manualne stresne okno
Velmi zachovaly interior, ziadne poskodenia, karoseria vyzaduje mierne opravy, miestami male poskodenia.
Zospodu aj zvrchu vyzera auto velmi dobre.
Zial hrdza prepadla aj tuto nadheru a to na stresnom okne, uchyte zadneho blatnika a na spodku auta za blatnikom, zrejme miesta kde odisiel ochranny nater ale vsetko sa da opravit velice jednoducho. Clovek by neveril ale ze to auto ma uz 21 rokov a je v takom stave.
Udrzba:
Pravidelne servisovane podla servisnej knizky v Toyota servisoch az do roku 2003.
Posledna udrzba:
150 073km – novy termostat, novy hlavny brzdovy valec, oprava brzd, vymena dosticiek, brzdovej kvapaliny, chladiacej zmesy.
160 033km – nove stabilizatory, silenbloky,
Majitelia:
1. majitel – 64rokov – prevadzkovane 4 mesiace
2. majitel – 46rokov – prevadzkovane do roku 2001 predal ho svojmu bratovi – 3majitel.
3. majitel – 43rokov – prevadzkovane od roku 2001 do roku 2005 a to tiez malo.
4. majitel moj kamarat
5. majitel ja
Planujem toto auto zachovat v co najlepsom stave aj v nasledujucich rokoch a preto budem z nasimi urputne bojovat o garaz v ktorej este stale sidli skoda 120L
To je vsetko info co mam zatial obrazky z oprav/uprav budem posielat ak sa mi podari zohnat fotak.
Momentalne je treba:
- opravit starter – opotrebovane puzdra – prave sa robi
- vymenit gulove capy riadenia
- opravit hrdze
- vycistit ju
http://fotky.azet.sk/fotka.phtml?i9=7e1 ... ft=7081235