Motor Celica T23 VVTL-i - 2zz-ge / Komplet swap z 1zz
Motor Celica T23 VVTL-i - 2zz-ge / Komplet swap z 1zz
Ponukam na predaj bud samotny motor alebo aj kompletne riesenie prechodu z 1zz (VVT-i) motora na vykonnejsi 2zz (VVTL-i). Dostanete vsetky suciastky co potrebujete na funkcny upgrade, vratane vhodnej prevodovky!
Sucastou su:
-2zz-ge motor (cca 110 000km), so vsetkym co na nom musi byt (co nemozete prehodit z povodneho VVTi)
-Prevodovka
-Vyfukove potrubie po koncovy tlmic
-2zz Riadiaca jednotka
-Kabelaz
Po dohode ponukam aj moznost vymeny motora v BA.
**** NOVA CENA ****
Cena za komplet swap kit 1600eur
Montaz v BA v cene!!!
Sucastou su:
-2zz-ge motor (cca 110 000km), so vsetkym co na nom musi byt (co nemozete prehodit z povodneho VVTi)
-Prevodovka
-Vyfukove potrubie po koncovy tlmic
-2zz Riadiaca jednotka
-Kabelaz
Po dohode ponukam aj moznost vymeny motora v BA.
**** NOVA CENA ****
Cena za komplet swap kit 1600eur
Montaz v BA v cene!!!
Naposledy upravil/-a MatG0 v Štvrtok, 30. Augusta 2012, 20:20, upravené celkom 1 krát.
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: 1zz -> 2zz Kompletny Swap Kit Celica T23!!
A ostatné "nepodstatné" detaily???
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Ake "nepodstatne" detaily mas na mysli? Pravdepodobne budu skutocne nepodstatne, kedze kit obsahuje vsetko podstatne co treba na uvedenie do prevazdky.
Ale ak mas na mysli budiky alebo o trocha vacsie predne kotuce, ktore mimochodom mala aj slabsia VVT-i verzia od 2002, tak tie sucastou nie su. Budiky z 1zz mi nijako neprekazaju, brzdy budu brzdit rovnko ako s 1zz motorom, je to o style jazdy.
Ale ak niekoho napada nieco, co by mohlo skutocne chybat, nech sa prosim ozve. Som otvoreny diskusii a ak som na nieco zabudol, rad si to vyjasnim, popripade doplnim do zoznamu
Ale ak mas na mysli budiky alebo o trocha vacsie predne kotuce, ktore mimochodom mala aj slabsia VVT-i verzia od 2002, tak tie sucastou nie su. Budiky z 1zz mi nijako neprekazaju, brzdy budu brzdit rovnko ako s 1zz motorom, je to o style jazdy.
Ale ak niekoho napada nieco, co by mohlo skutocne chybat, nech sa prosim ozve. Som otvoreny diskusii a ak som na nieco zabudol, rad si to vyjasnim, popripade doplnim do zoznamu
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
caf,
nejake konkretne skusenosti s montazou do zzw30?

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
konkretne skusenosti nemam ale nasiel som zaujimavy link http://www.mr2.com/forums/mk-3-mr2-spyd ... pyder.htmlElvis napísal:caf,
Zhruba som to precital a nemal by byt ziaden problem. Spomina tam zopar veci, ktore v tomto pripade riesit netreba pretoze su sucastou kitu
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
MatGO - na zamyslenie:
Máš o cca 60 koní viac...rovnaký podvozok, rovnaké brzdy...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
ale rasto, ved aj oktaaavky v tdicku 66kw nacipuju na 130 kw, a jazdia na seriovom podvozku a so seriovymi brzdami
to bolo offtopic...
Osobne si myslim, ze kto ma T23 a je schopny investovat do takehoto kitu, NESKONCI tym. Teda, ked nasetri a kupi turbokit, pochyti ho ta stara znama choroba a uz bude pokukovat po brzdach, po podvozku, atd...
Myslim tym niekoho seriozneho, kto pod pojmom tuning rozumie trochu viac ako kdejake plagiatorstvo. Pretoze bezny garazovy tuzer si takyto kit nikdy nekupi...
to bolo offtopic...
Osobne si myslim, ze kto ma T23 a je schopny investovat do takehoto kitu, NESKONCI tym. Teda, ked nasetri a kupi turbokit, pochyti ho ta stara znama choroba a uz bude pokukovat po brzdach, po podvozku, atd...
Myslim tym niekoho seriozneho, kto pod pojmom tuning rozumie trochu viac ako kdejake plagiatorstvo. Pretoze bezny garazovy tuzer si takyto kit nikdy nekupi...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Rasto nemozem s tebou uplne suhlasit. Podvozok je identicky na 1zz aj 2zz.Rasťo napísal:MatGO - na zamyslenie:
Co sa tyka brzd 2zz a aj 1zz od 2002 pouzivali o nieco malo vacsie kotuce. Dovolim si tvrdit, ze poznam limity seriovych brzd (vid obrzok nizsie) a mozem dokonca povedat, ze kvalitne kotuce v spojeni s dobrymi platnickami na 1zz mozu byt za istych okolnosti lepsie ako vacsie 2zz... Prehriat do cervena idu oba typy rovnako, s vynimkou, ze 1zz mi dokazali bloknut kolesa aj ked svietili ako na foto..

Toto mozem potvrditondrik napísal:Osobne si myslim, ze kto ma T23 a je schopny investovat do takehoto kitu, NESKONCI tym. Teda, ked nasetri a kupi turbokit, pochyti ho ta stara znama choroba a uz bude pokukovat po brzdach, po podvozku, atd...
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
famozna fotka clovece 
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Keby prisiel niekto s rozumnou ponukou, mozno sa dohodneme 
..ak nie, motor pojde do kamosovej Celici
..ak nie, motor pojde do kamosovej Celici
Re: Motor Celica T23 VVTL-i - 2zz-ge / Komplet swap z 1zz
nova cena, montaz v cene motora!
Re: Motor Celica T23 VVTL-i - 2zz-ge / Komplet swap z 1zz
***** P R E D A N É *****
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný