moschino-Lexus IS200

Sekcia pre členov fóra
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Používateľov profilový obrázok
spider207
Vševed
Dátum registrácie: Nedeľa, 10. Mája 2009, 15:57

Re: moschino-Lexus IS200

Príspevok od používateľa spider207 » Pondelok, 20. Februára 2012, 15:09

mmm, tak to nepoteší.. čo to vlastne je? to ani nedokážem identifikovať :)

moschino
lexusák
Dátum registrácie: Nedeľa, 7. Júna 2009, 23:00

Príspevok od používateľa moschino » Pondelok, 20. Februára 2012, 15:14

Prosím pekne takto mi opravili defekt v jednom pneuservise..... z vnútornej strany dal taký hríbik do tej diery a vlastne takto to vykúka von..... otras, ale to aj pre to že to je na takom blbom mieste,...... :evil:
EX: TOYOTA Corolla E11

ist das auto und LEXUS!

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Pondelok, 20. Februára 2012, 15:21

hosi, bezne to tak opravuju... ono to je taky hribik jak pises,... pneu sa vybrusi, nadrbu tam lepidlo, a pretiahnu tento pipik cez pneu... ten hribik to zaplata a tento pipik potom odrezu a vyzera to presne ako na foto... :-) rychle, spolahlive ale napriek tomu drahe... no nevadi.
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

moschino
lexusák

Príspevok od používateľa moschino » Pondelok, 20. Februára 2012, 15:25

Ako píšeš, DRAHE! hlavne nezmyselné položky, ako: zistovanie miesta prierazu 1 € :mrgreen: (mal som ta riadny vrut)...... a hádať sa nebudem nemá to význam..... 8) :lol:

ist das auto und LEXUS!

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Pondelok, 20. Februára 2012, 15:35

ale niekedy má ;-) 8) občas si treba aj dupnúť lebo inak Ťa ojeklamú kde len môžu.. ale všetkého s mierou samozrejme

scream
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Marca 2011, 09:28

Príspevok od používateľa scream » Pondelok, 20. Februára 2012, 15:45

u nas sa hribikuje tak za 10E a tycinkuje za 5-7E... ale hribik je lepsi.
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Pondelok, 20. Februára 2012, 17:52

moschino kolko ta to stalo a kde ty to robili?
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

moschino
lexusák

Príspevok od používateľa moschino » Pondelok, 20. Februára 2012, 18:08

Mikona a vytasil som 16€ no len vyzutie, obutie stalo 7€...

Budu moje! :mrgreen:

Obrázok

ist das auto und LEXUS!

sonnicek
Toyota guru

Príspevok od používateľa sonnicek » Utorok, 21. Februára 2012, 00:34

fuj nabuduce povedz ked budes nieco take riesit :? ze 23 eur?! kks som platil tusim nejakych 5-7 eur aj s obutim a vyzutim a dal tam tiez taky pelendrek :mrgreen: mal som tam nejaky srob s zeleznicneho priecestia mal som stastie ze sa nedostal tak hlboko na disk zvnutra, lebo mi hovoril ze robi v pneuservise 15 rokov ale to co som tam mal ja pichnute ze taku velkost este nevidel :twisted: ci mi to tam niekto nenastrelil a ja mu na to ze co je blazon vsak to bolo zvnutornej strany od podbehu tak to asi tazko a to este aj vzadu, odvtedy mam ponaucenie ze sa cez rozbite zeleznicne nieleta 130 :D http://www.umyauto.sk/uvod.html inak je to tento pneuservis, inak moschino kam chodis prezuvat? a co ta to vychadza asi? ci ty tiez neporadim 8)
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

moschino
lexusák

Príspevok od používateľa moschino » Utorok, 21. Februára 2012, 13:10

Prepáč Sonnicek že som ta uviedol do omylu spolu to bolo 16 €...blbo daná čiarka.... :mrgreen: Chodím do Mikony na Herlianskej a vyzutie, obutie, vyváženie stojí 25 € oficiálne ale robia mi to za 20 € Ale čo si dal ten link, tak sa mi strašne pozdáva ten pneuservis..... 15 € prezutie obutých diskov prevážením je férová cena na naše pomery..... :mrgreen: však kúpil som druhú sadu diskov, tak len prehadzovať budem a vyvažovať... a kde si to šiel 130? kade nemám chodiť? :)

TEST pre Spidera, ale aj ostatných
Použitie Autoglym Super Resin Polish viac: http://detailing.cz/viewtopic.php?f=7&t=392
Rýchly a jednoduchý spôsob ako zakryť väčšinu jemných škrabancov tie hlbšie bohužiaľ len trochu zjemní.
Lak po aplikácii je zamatovo hladký a nádherne lesklý.
Nevýhoda-nedostatok: s istého uhla sú škrabance pri ostrom slnku s časti viditeľné (čisto len subjektívny pocit pozorovateľa)

Obrázok Obrázok Obrázok

ist das auto und LEXUS!

sonnicek
Toyota guru

Príspevok od používateľa sonnicek » Utorok, 21. Februára 2012, 13:59

Ked som isiel do vajnor zo zadu od rendezu neviem ci poznas, inak prezutie mas komplet za dvacku? :o neviem si ani za nic spomenut kolko som platil ja ale tusim to tiez bolo okolo 25 eur takze to je pohoda, no skoda ajtak si mohol usetrit nejake to eurko na tom defekte a kto setri ma za tri ;-)

K autoglymu, pouzivam ho od minuleho leta a neviem si to vynachvalit, tu flasticku si dostal niekde zadarmo? inak ako kukam ze si aplikoval na zasvinene auto :mrgreen: treba si potom uz kupit komplet kozmetiku nech ty to svinstvo zide dole kym to budes aplikovat potom to ma lepsie efekt a vydrzi ty to dlhsie, skoda ze to je len priprava na "ozajstny" vosk ktory ty na aute vydrzi kludne aj 2-3 mesiace ked ho umyvas z Ph neutralnymi samponami, inak sam o sebe vydrzi kludne 3-4 tyzdne bez problemov ked je pekne pocasie a zotieras vpodstate spinu len s handrou

moschino
lexusák

Príspevok od používateľa moschino » Utorok, 21. Februára 2012, 14:26

Vajnory...... :mrgreen: jasne ze poznam..... tie kolaje su fakt divoke (čo si pamatam) :D a kto šetrí ten minie inde.... ;-)

Tú fľaštičku som dostal ako darček na detailingshop.cz ked som objednával šampón AG... No a aplikoval som to na ten stred medzi dverami ktorý som nikdy nečistil, ale na tom kúsku laku čo je na fotke (odraz) som mal úplne čistý ten tampón. Jednoducho sa mi dnes nechcelo miešať lubrikant a podobne veci keď to nenavoskujem. Pred zimou som AG SPR použil pred aplikáciou Swisswax Mirage len som vtedy nefotil, škoda. Teraz čo sú tomu asi tri mesiace od aplikácie a ešte nieje dobré počasie tak som sa len tak testovo hral že co to dokáže...... a hlave fotil a kochal sa metalízov :mrgreen:

Obrázok Obrázok

ist das auto und LEXUS!

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Utorok, 21. Februára 2012, 15:02

mmm, čo dodať, proste paráda :) Ja by som práve potreboval najskôr hĺbové preleštenie a potom by som to občas takto prebehol tým SRP, ale kedy na to dôjde.. ale dobre sa na to pozerá :)

moschino
lexusák

Príspevok od používateľa moschino » Utorok, 21. Februára 2012, 17:31

Hlbkove prelestenie? Myslis odrezanie s laku? Ja by som skusil najprv SPR ci? :)

ist das auto und LEXUS!

spider207
Vševed

Príspevok od používateľa spider207 » Utorok, 21. Februára 2012, 17:42

Mno proste strojné leštenie, pravdapodoba asi viacstupňové, čiže nejaký zbrus tam bude.. ale však, robíme to raz za život, že :D
Či? Neči? Myslíš, že neči? :mrgreen: kuk viewtopic.php?p=77523#p77523
Posúď sám:
Obrázok Obrázok
Už mi to viacerí ľudia (=odborníci) potvrdili, že na ručné a nebodaj neabrazívne môžem rovno zabudnúť. Uvidíme kedy budú € na takéto voloviny. (Sakra).

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný