Tak keby som sa mal nasrat nad kazdou takouto vecou tak nic ine cely den nerobim... a nie este ked mi to napise niekto koho ani nepoznam a este ku tomu na fore.. tak toma urcite nerozhadze..
Aj som si myslel ze ten vodik asi nikto nebude poznat.. je to malo zname.. ale tak nikdy nevies, niekedy aj motyka vystreli..

ludia maju racej svoje penazenky ale tak moj nazor je ze ked das autu pravidelne co chce a co potrebuje aj ked to nieco stoji tak je to stale menej ako ked sa nestaras a potom ti odide pol auta naraz a bude to stat niekolko nasobne tolko.. ja viem ze ta CARINA nieje maximalna pecka ale tak je to v ramci mojich financnych moznosti jedno z najlepsieho co mozem mat.. tak sa aj staram aby mi tak sluzilo ako potrebujem..
Diki za ochotu ale bavil som sa so znamim v servise a ze ten katalizator mi moc nespravi.. ze podla neho by to bola strata penazi.. tak skusim prist na nieco ine v com to moze byt.. ale Dakujem..
a inak dnes som isiel na tu diagnostiku a nemal taku koncovku ako treba na moje auto... tak som sa zase len pousmial ze ja asi na to nepridem..
a tak ja viem ze taketo stare toyoty nepapaju malo ale tak 9,9L sa mi zda dost.. viem ze mi to nebude zrat 5 litrov ale s takymi 8L az 8,5L by som sa uspokojil..