Čo vás vie najviac naštvat ????
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
10,89l/ 100km ... original zimne trtkacky po meste, oskrabat okna, nastupit, prejst 3 km, zastat, nechat vychladnut a o hodinu zase tie 3 km naspat...
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
mozno nie najviac naštvať ( su aj horsie veci) ale napr to , ze raz za sto rokov chcem dat Carinke specialnu starostlivost - kupil som a dal jej a prilial do "papania " cistic vstrekovania od LM v ocakavani slubovaneho zlepsenia akceleracie a sucasne znizenia spotreby ( kaslat na akceleraciu, ale ta spotreba by potesila). A hla! Efekt presne opacny - spotreba stupla o viac nez liter a auto pocitovo normalne zlenivelo.... no co na toto povedat?
Civic 1.8 FD7 06 Turkey
Carina E 1.6 XLi Lift japan 92
Carina E 1.8 GLi Lift UK 96 R.I.P.
7A-FE by som najradsej vykopal krompacom z pod kapoty:)
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
- Goldak
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06
Pujčim krompáč ? 
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
tak, obislo sa to bez krompaca
pricina bola prasknute zvody - rovno pred lambdou. Takze jasne... toto urcite cistic od LM na svedomi nema, ze ano.
bolo opravene "v zaruke" (uz sa to raz robilo - po buracke ) Prasklo to tentoraz presne vedla toho povodneho zvaru. Asi by to chcelo druhe zvody do buducna pre istotu.
No uvidime co povie dalsie tankovanie. Uz som takto vyjazdil štrť nadrze.
pricina bola prasknute zvody - rovno pred lambdou. Takze jasne... toto urcite cistic od LM na svedomi nema, ze ano.
bolo opravene "v zaruke" (uz sa to raz robilo - po buracke ) Prasklo to tentoraz presne vedla toho povodneho zvaru. Asi by to chcelo druhe zvody do buducna pre istotu.
No uvidime co povie dalsie tankovanie. Uz som takto vyjazdil štrť nadrze.
Civic 1.8 FD7 06 Turkey
nechapem co za vtactvo este poletuje v takej zime ale najst si 4 hovna na aute za jeden vecer...
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
veľmi aktívne vrabcescream napísal:nechapem co za vtactvo este poletuje v takej zime ale najst si 4 hovna na aute za jeden vecer...
Toyota Corolla E12 1.4 VVTi
Ja som tiez nedavno zaparkoval na par dni pod strom a mal som oslahanu celu prednu kapotu na pravej strane. Stastie, ze potom prisli tie dazde 
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
Ked idem zo ZV kuknut rodinku do ZA a ked sa chcem dostat do ich bytu tak zistim, ze vsetky kluce, doklady, peniaze + doklady od auta ostali vo Zvolene... damn, ale by som zahresil
Obvykle takéto slová nepoužívam a ani ich nepíšem, ale teraz musím urobiť výnimku.
Čo ma vie najviac naštvať?
Keď mi KOKOT vlezie z chodníka na cestu 2,5 metra ! pred autom a pozrie sa, či niečo nejde v rovnakej stotine, ako vkročí nohou na cestu, išiel som ešte pomaly, asi 30km/h. Zatrúbil som naňho. A ešte bol tak drzý, aby sa mňa pýtal, či mám problém ?!
Ostatní chodci to videli, minimálne štyria, tiež videli, čo to za chuja je, nikto nič nepovedal.
Samozrejme, žiadny prechod pre chodcov tam nebol.
Nasralo ma to neskutočne. Pretože mohol som ísť aj 50-kou a to by už bol na kapote.
Čo ma vie najviac naštvať?
Keď mi KOKOT vlezie z chodníka na cestu 2,5 metra ! pred autom a pozrie sa, či niečo nejde v rovnakej stotine, ako vkročí nohou na cestu, išiel som ešte pomaly, asi 30km/h. Zatrúbil som naňho. A ešte bol tak drzý, aby sa mňa pýtal, či mám problém ?!
Samozrejme, žiadny prechod pre chodcov tam nebol.
Nasralo ma to neskutočne. Pretože mohol som ísť aj 50-kou a to by už bol na kapote.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
Gabo, tu nepomoze nic, iba harmanizacia ludskych vztahov 
ja som sa dnes rehotal na jednom trtkovi, cakali sme ako chodci na zelenu, auta dostali oranzovu, trtko chodec uz nevydrzal dlhsie cakat, tak sa rozhodol prejst cez prechod, tak sa rozculoval a rozhadzoval rucickami ze este nejake auto preslo na oranzovu. nevadiiii, ze on sa vybral na cestu este ked svietila chodcom cervena
no ale aby som sa vratil k teme, trus od lietajucich potkanov (holuby, vrabce...) ma uz netrapi, aj ked by som rad vedel co vlastne zeru...
najnovsie si nejaka macka alebo macky zvykli vyvalat sa v blate a pobehat mi po celej kapote, streche aj kufri vzdy ked pridem z umyvarky. na druhy den mam peciatky od tych krys...
ja som sa dnes rehotal na jednom trtkovi, cakali sme ako chodci na zelenu, auta dostali oranzovu, trtko chodec uz nevydrzal dlhsie cakat, tak sa rozhodol prejst cez prechod, tak sa rozculoval a rozhadzoval rucickami ze este nejake auto preslo na oranzovu. nevadiiii, ze on sa vybral na cestu este ked svietila chodcom cervena
no ale aby som sa vratil k teme, trus od lietajucich potkanov (holuby, vrabce...) ma uz netrapi, aj ked by som rad vedel co vlastne zeru...
najnovsie si nejaka macka alebo macky zvykli vyvalat sa v blate a pobehat mi po celej kapote, streche aj kufri vzdy ked pridem z umyvarky. na druhy den mam peciatky od tych krys...
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Od zamestnávateľa sme dostali štedrý darček ešte pred Vianocami - celopodnikové prepúšťanie z dôvodu rušenia spoločnosti.
Chcem Vás poprosiť, ak by ste vedeli o nejakom zamestnaní v okolí Žiliny, prípadne Bratislavy (Kam by som bol ochotný sa presťahovať) dajte vedieť cez SS. Budem veľmi vďačný.
Hľadám niečo v oblasti marketingu, manažmentu alebo personalistiky. Bol som jedným s top manažérov sprostredkovateľskej spoločnosti. Mám skúsenosti aj s bankovníctvom a poisťovníctvom vrátane platných certifikátov. A samozrejme hromadu doplnkového vzdelania z rôznych oblastí.
Ďakujem vopred
PS: O prácu finančného poradcu som nemal, nemám a ani nebudem mať nikdy záujem
Chcem Vás poprosiť, ak by ste vedeli o nejakom zamestnaní v okolí Žiliny, prípadne Bratislavy (Kam by som bol ochotný sa presťahovať) dajte vedieť cez SS. Budem veľmi vďačný.
Hľadám niečo v oblasti marketingu, manažmentu alebo personalistiky. Bol som jedným s top manažérov sprostredkovateľskej spoločnosti. Mám skúsenosti aj s bankovníctvom a poisťovníctvom vrátane platných certifikátov. A samozrejme hromadu doplnkového vzdelania z rôznych oblastí.
Ďakujem vopred
PS: O prácu finančného poradcu som nemal, nemám a ani nebudem mať nikdy záujem
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
- stefan-celica
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07
Neviem ci ma to nastvalo ci skor prekvapilo. S poistovne mi prisla vyzva dolozit: "predfakturu na opravu vozidla (vycislenie predbezneho nakladu na opravu), nakolko sa dany typ vozidla nenechadza v nasej databaze" to by vsak este nic nebolo v Toyote-PO mi to vraj vedia spravit, cenu zatial neurcili, ale uz cakam tyzden a nic, tak som v nadeji ze to vystavia skor v Toyote-PP volal tam, povedali ze oni vystavia takyto doklad(20eur) len ak sa bude vozidlo opravovat u nich. Tak som zavolal len tak do Peugeotu-PO kde mi pred 5rokmi takuto fakturu vpohode vystavili zadarmo,dnes za to chcu 50 eur a aj tak sa im to zdalo nezmyselne. Nic nove pokial na tom nezarobia, neurobia nic aby niekomu nezistne(20eur za 15-30min prace) vyhoveli...
Dalej ma prekvapilo ze pneutop skor ETOP firma ktora ma od statu opravnenie vydavat certifikaty s alternativnymi pneu na dane vozidlo nema v databaze moju T20 len najnovsiu T23(pracovnik pneuboxu mi povedal ze mam osobne oslovit ETOP a poziadat ich aby T20 zaradili do databazi, pritom minuly rok tam este bola) takze ostatne modely by sa uz asi mali zosrotovat, alebo si mame kupit 2 krat taku drahu pneu, ako by stala rovnako kvalitna alternativna v inom rozmere a potom ze je tu korupcia, co ine ostava ked bez podplatenia a znamosti nic nevybavis...
aspon ze likvidator dviha telefon
Dalej ma prekvapilo ze pneutop skor ETOP firma ktora ma od statu opravnenie vydavat certifikaty s alternativnymi pneu na dane vozidlo nema v databaze moju T20 len najnovsiu T23(pracovnik pneuboxu mi povedal ze mam osobne oslovit ETOP a poziadat ich aby T20 zaradili do databazi, pritom minuly rok tam este bola) takze ostatne modely by sa uz asi mali zosrotovat, alebo si mame kupit 2 krat taku drahu pneu, ako by stala rovnako kvalitna alternativna v inom rozmere a potom ze je tu korupcia, co ine ostava ked bez podplatenia a znamosti nic nevybavis...
aspon ze likvidator dviha telefon
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson
376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
- Kontaktovať používateľa:
Servisovanie starých aut je pre nich asi nepochopiteľné - aj keď mnohé staršie autá sú o niekoľko tried kvalitnejšie ako dnešné nové. Hold demokracia...
Čo sa týka ETOP-u, škoda reči - ako si napísal. Keď si niekto kúpi právo vydávať nejaký certifikát, lebo je rodina pri moci, tak sa môžeš aj po... Mne ak niekto povie, že za totáča tu bola korupcia a mohli niektoré veci len vyvolení, tak si môžem len pomyslieť že je to buď decko čo v tej dobe nežilo, alebo má práve za sebou mocného človeka, čo nemá nič problém vybaviť, lebo v tejto Džamahírií, je aj najjednoduchší administratívny úkon so štátnou správou boj s veternými mlynmi a sú všade rovní a rovnejší...
Čo sa týka ETOP-u, škoda reči - ako si napísal. Keď si niekto kúpi právo vydávať nejaký certifikát, lebo je rodina pri moci, tak sa môžeš aj po... Mne ak niekto povie, že za totáča tu bola korupcia a mohli niektoré veci len vyvolení, tak si môžem len pomyslieť že je to buď decko čo v tej dobe nežilo, alebo má práve za sebou mocného človeka, čo nemá nič problém vybaviť, lebo v tejto Džamahírií, je aj najjednoduchší administratívny úkon so štátnou správou boj s veternými mlynmi a sú všade rovní a rovnejší...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
to ti akoze z nicoho nic dosla takato vyzva? ...aku mas poistovnu? kamosovi buchli MG ZR, to bola tiez sranda s vycislovanim, poistovne to nemali nikde v tabulkach.
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných