Info a video o novej AE86 -> FT86 -> GT 86 / BRZ / FR-S
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Re: Info a video o novej AE86 - FT86
uvidimete ako to bude slapat, ale beztak si myslim ze by mohli hodit na vyber aspon trojicu motorov a kludne aj tych 300PS tam mohli slahnut mohli ju kludne oznacit ako nejaku ostrejsiu verziu aj keby bola v inej cenovej relacii, inak to vyzera ze sa subaru vyda takouto cestou a toyota sa teda vobec nepriblizi genesisu ani cenou ani vykonom, niekde som videl cenu pre britov nejakych tych 32 000 libier takze si vieme odvodit cenu pre EU
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
ach, nestrasondrik napísal:Stenky vlastne niekedy predaval nejake auto? Ved uz je pasovany za vrakozachrancu... On ju kupi az tak okolo 2030, ked ju najde niekde schovanu a polorozpadnutu... Stenky, diely nakup v predstihu, tak o cca 5 rokov budu lacne, uschovaj, a potom ked kupis veterana budes "na koni"spider207 napísal:samozrejme nove to kupovat nebudem, pockam si na stenkyho ked ju bude predavat ako nejaku jazdenku

- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
Presunute do vlastnej sekcie 
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Keby som nezazil, tak s tebou plne suhlasim. Ale co som zazil, tak som nechapal. 1800kg vaziacesonnicek napísal:aku radost z jazdy mas u bmw?! .... proste fyziku neoseries a vsetko je velke tazke a nemotorne
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
- stefan-celica
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07
Re: Info a video o novej AE86 -> FT86 -> GT 86
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson
376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
Myslím, že celkom výstižný obrázok a pre fajnšmekrov presne dôvod prečo GT 86 a nie napr Mustang či Hyundai 

spider207 - je skvele, ze to bude male lahke sportove auto. Ale s Mustangom sa to porovnavat neda. To mohli rovno dat porovnanie s Hummerom alebo Transitom...
Inak ako tak pozeram na vysku, dufam, ze to nebude znamenat, ze tam bude chybat miesto pre hlavu. V MX5ke mi chybal hodny kus aby som mohol nad sebou zavriet strechu
Inak ako tak pozeram na vysku, dufam, ze to nebude znamenat, ze tam bude chybat miesto pre hlavu. V MX5ke mi chybal hodny kus aby som mohol nad sebou zavriet strechu
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
nie, 86tka je nizsie pri zemi, sedis nizsie.
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Kuki - to s Mustangom uznavam, to je typicky muscle car a tie su odjakziva velke a robustne (rozmermi aj motorom), takisto aj ten Hyundai je skor GT.. navyse je vraj tak "americky" sportovy, cize motor ma slusny, ale vyslovene na klukate cesticky to udajne nie je.. ale verim, ze toto mnohym ludom vadit nebude a proste ked uvidia v tabulke o xyz PS viac ako ma GT 86 tak skocia hned po tom..
- Srandista
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46
Co kone, ale ten krutak!!11 GTI z auto.cz fora by ti to vysvetlil, v dlhom tiahlom na dialnici by ta predsa (podla neho) urcite predbehla aj Fabia RS, a tym padom je to lepsie auto!!11
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

Tak ked si tu uz zabrusil k tomu typkovi GTI, musim spomenut ten jeho citat:
"Pravdu o autě poznáš jenom v přímce."
Toto bol hlod tyzdna

"Pravdu o autě poznáš jenom v přímce."
Toto bol hlod tyzdna
No ale to uz je o ludoch. Ak si kupi clovek fotak, co ma 15Mpx, radsej, ako ten, co ma lepsiu optiku, ale len 12Mpx, lebo proste 15 je viac ako 12, tak to uz neni problem vyrobcu. Ked sa clovek chce nechat opit rozkom, nech sa necha. Ak by som sa do GT 86ky vosiel, verim, ze by to bolo velice velice velke pokusenie ju kupit. Vyzera uplne vynimocne na tuto triedu auta a na Toyotu poslednych rokov priam ako nevlastna dceraspider207 napísal:Kuki - to s Mustangom uznavam, to je typicky muscle car a tie su odjakziva velke a robustne (rozmermi aj motorom), takisto aj ten Hyundai je skor GT.. navyse je vraj tak "americky" sportovy, cize motor ma slusny, ale vyslovene na klukate cesticky to udajne nie je.. ale verim, ze toto mnohym ludom vadit nebude a proste ked uvidia v tabulke o xyz PS viac ako ma GT 86 tak skocia hned po tom..
P.S. Neviem, kto je GTI, ale ja sa radim k ludom, ktori sa snazia sirit osvetu o vykone a krutaku. Z rozhovorov s ludmi som vycitil, ze malokto tusi, co tie veci su a naco je ktore. Samozrejme nebudem tvrdit, ze Fabia RS da dole vsetko, co sa jej pripletie do cesty. Mne ide skor o exaktne vypocty a fyzikalno matematicku podstatu veci.
ano, s tym suhlasim.. ci uz fotaky alebo auta, je to jedno, ale je tu jedna vec co mi dnes vadi - to, ze vyrobcovia ponukaju len "A".. vztiahnute na fotaky, ludia chcu toto tak im to dodajme (krasny priklad tie MPix), ale nikto im nepovie, ze s tym suvisi to a ono a celkovo aj viac moze byt menej (= viac mega nezarucuje kvalitnejsie/ostrejsie fotky).. to iste auta - naco ponukat sportove zadokolky, ved to dnes nikto nechce (vraj).. a co mne osobne vadi je to, ze tym padom nedavaju moznost vyberu, teda ak clovek nikdy neskusil napr. nejake komunikativne auto, ako moze vediet ze to co jazdi teraz je pre neho to prave? taky zacarovany kruh - dodava sa "A" tak ludia poznaju len "A" a tym padom firma vyraba len "A" lebo to ludia chcu..
asi moc filozofujem, ci?
sme trosku odbehli od GT 86.. btw, dnes predstavene aj Subaru BRZ a vyzera na 99% rovnako (ziadny "drsny" styl, kridelka a neviem co)
asi moc filozofujem, ci?
- Srandista
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46
Skoro, ale nie uplne rovnako, a podla mna horsie... Ta Peugeotacka papula sa mi fakt nepaci, v zadu nema ani to mini kridelko co GT a vyfuky vyzeraju tiez biedne... V tomto musim jednoznacne vyzdvyhnut Toyotu...
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena

ja si myslim, ze subaru sa "setri" na nejaku STi verziu, toto je podla mna len taka ochutnavka.. ak by mali vyrukovat s navlas tym istym co Toyota, tak by to nemalo zmysel vlastne pre ziadnu z firiem.. celkovo davam tiez hlas Toyote (aj ked uznavam, ze aj preto, lebo som Toyotak
)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných