Čo vás vie najviac naštvat ????
- Goldak
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Tááák: Nedanie znamenia o zmene smeru jazdy pri predchádzaní. Predchadzanie iného vozidla v mieste kde to je zakázané.Neprispôsobenie jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať WTF ???. Jazda v protismernej časti vozovky alebo jazdného pruhu v nepriehľadných alebo inak nebezpečných miestach za skvelú akciovú cenu 80e xD k tomu darček nepodarená foto z radaru kde krásne vidno prdelku celiky 170km/h
... policajt celý vyklepaný odbočoval z vedľajšej na hlavnú keď som kolo neho preletel zle odfotilo tak davaj cobra11 majaky a za mnou kým sa 1,2htp rozkúľa tak si viete predstaviť dohnal ma až po 7-8km keď som brzdil pred dedinou poviem vám takého nasraného policajta som ešte nevidel ....
Ešte že mal šarmantnú kolegyňu ktorej sa zjavne páčila celica ... alebo ja
Pánko chcel okamžite brať vodičák
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
dnes ma nasralo ked som dosiel rano k autu a kukam rozbity späťak + vyvrateny do opacnej strany, ten plastovy kryt co chrani sklo a motorcek, bol zhodeny dole, najvatsie nervy a jedy 3000 do mna vosli co je toto uz bordel?! pravidelne skrkance preliaceniny odkusnute z anteny a teraz sa mi pustia do späťakov? ked raz niekoho chytim tak mi rovno odrezem ruky....
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Toto uz nie je mozne co sa robi v tomto state. Ludia maju PZP pre okrasu, poistovne su ustretove hlavne pri uzatvarani poistenia a pri poistnej udalosti zrazu najdu kopec obstrukcii... Ja som seriozne rozmyslal ze pouzijem stary telefon na 24 hodinove natacanie v odparkovanom aute aby som zaznamenal ,ked mi ho ktosi zase odrbe. Akurat som nedoriesil ako zaznamenavat zo vsetkych stran a ako ho skryt aby mi nerozbili sklo kvoli nemu.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
u nas (12bytovy panelak) susedovy corovali benzin z auta neustale... tak nahodil infrakameru, nepretrzity zaznam a chalan skoncil s dolamanou rukou... kameru mal nahodenu na stojan satelitu, brutal zamaskovane
a na telke si pocas sledovania Seherezady obcas prepol aj na kameru
parkoval si pod oknom.
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
no asi to zacnem riesit nejako podobne, kamera a dovi dopo ziadne oznamenia na policiu....
2max: telefon ty nic neporiesi, ked to myslis vazne tak si pozri systemi do auta http://www.ciernaskrinka.eu/sk/čierna-skrinka nieco takehoto ale videl som aj take co ty monitorovali auto aj ked bolo zaparkovane, kamery su ukryte a mas tam mnozstvo vychytavok
a koniec koncov neviem si predstavit kolko by som stravil denne strihanim materialu do vtipnych videii kolko dementov stretnem po bratislavskych cestach 
2max: telefon ty nic neporiesi, ked to myslis vazne tak si pozri systemi do auta http://www.ciernaskrinka.eu/sk/čierna-skrinka nieco takehoto ale videl som aj take co ty monitorovali auto aj ked bolo zaparkovane, kamery su ukryte a mas tam mnozstvo vychytavok
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Sonnicek presne tak, dolamat ruky a nohy, takym grazlom nic ine nepatri. Vandalizmus sa tu nejako rozmohol
Vandali rozbijaju vsetko, co je pre nich nevsedne, babke minule rozbili novy bezdrotovy zvoncek pri brane rodinneho domu. Ten stary tam bol 35 rokov a nikto si ho nevsimol.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
Pani, ako vravi jedno mudre porekadlo ..."najvacsim paradoxom je, ze tuto sku*venu dobu budeme o nejaku dobu nazyvat stare dobre casy"... a myslim, ze na to nebudeme uz dlho cakat. Najlepsie opancierovat vchody do obydlia, vyzbrojit sa dobrou zasobou streliva a zbrani, peniaze zmenit na nejaku komoditu co nema tendenciu stracat moc na hodnote vplyvom inflacie a svetovej ekonomiky, zakopat 10m pod dom a uz len cakat
Znie to paranoidne, no bojim sa ,ze raz budem vraviet "ja som to hovoril".
Nase prava uz nic poriadne nechrani. A ked si ich clovek zacne chranit sam tak je trestne stihany. Zial poznam z praxe.
Ja cakam napriklad na poistne plnenie PZP uz od augusta. Pred tyzdnom sa udajne konecne dalo vsetko do poriadku, ked som dal podnet na NBS a na poistovni spravil navstevu. Tak som zvedavy co si vymyslia zase, aby mi nic nemuseli vyplatit
Nase prava uz nic poriadne nechrani. A ked si ich clovek zacne chranit sam tak je trestne stihany. Zial poznam z praxe.
Ja cakam napriklad na poistne plnenie PZP uz od augusta. Pred tyzdnom sa udajne konecne dalo vsetko do poriadku, ked som dal podnet na NBS a na poistovni spravil navstevu. Tak som zvedavy co si vymyslia zase, aby mi nic nemuseli vyplatit
a aj nám prezradíš aký šport robíš?
inak Ala - čo Ťa nezabije, to Ťa posilní 
dnes ma nastvalo ked mi rano vola brat že mu rozbily sklo na dverach a ukradli s auta volant rychlostnu paku a packu ovladania tempomatu
kua kam ten svet speje to už budeme vyberat z auta aj volant? (inač nema toyotu)
Toyota Corolla E12 1.4 VVTi
-
ToyoCarE
mna vcera dost silno dojalo, ked na pumpe v Radoli pri KNM stala modra Celica 6-gena, v znacne znicenom stave a majitel za nu dal len 200€,, ale co ma uplne dorazilo, ze vraj 175PS je malo, ze tam musia jednoznacne ist ostre vacky, pritom volnobeh mu uz teraz lieta v rozmedzi 1000ot,, tam som s nim na chvilu hodil rec,, a vraj na slalom je malo aj turbina s 265PS,, ze aj tam musia ist ostre vacky,, ako nic proti,, ale Stevo dokazuje so seriovou celikou divy na kopcoch....
este by ma zaujimalo, ze kde dostal vodicak,, jednoznacne nebezpecny clovek za volantom...
este by ma zaujimalo, ze kde dostal vodicak,, jednoznacne nebezpecny clovek za volantom...
Pozdravujem vodica Volvo (XC90 ? SPZ som nevedel precitat), ktory sa usilovne pokusal dnes asi na 10km useku sposobit dopravnu nehodu nelogickym prudkym brzdenim aj v absolutne prehladnych usekoch a korunoval to v zatacke na okreske veducej okolo KIA motors smerom na ZA, kde tak dupol na brzdy, ze kolona aut za nim mala moznost otestovat svoje brzdove systemy, a ja som takmer z peugeotu 106 predomnou urobil este kompaktnejsie auto ako uz je beztak aj od vyroby.
Stastie, ze moje brzdy zrele na vymenu este zvladaju vcelku schopne brzdit a dobrzdili ma z povodnych 90km/h na 0 par centimetrov od auta predomnou. Vodicovi Volva to asi nasledne v tej hlupej lebeni preplo, lebo dupol na plyn a uhanal kozmickou rychlostou smerom na ZA.
Takito ma tiez vedia poriadne nassshnevat. Akonahle spozorujem podozrive spravanie takehoto .uja, tak sa od neho drzim 3x dalej, ako normalne, teda bezne aj 60m od neho, t.j. na dialku troch kamionov... Uz sa mi to vela krat osvedcilo a nemusel som potom nadoraz brzdit, ale jemnejsie tak, aby to dobrzdili aj ti za mnou.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Ked si objednam presne gumene koberce a pridu mi aj tak univerzalne.... 
mal si ist priamo do Lexu pre origo
tusim ale, ze stoja 70 €...
Ked ide k....t vlavo ,,50,, pol kilometra a ked ho chcem predbehnut tak sa zaradi vpravo a musim ,,flekovat,,.... Zeby chcel cigos citoen na poistku to sa uz nedozviem 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní