Toto auto určite všetci poznáte, tak nemá zmysel rozpisovať sa. Včera som sa stal novým majiteľom Gabrielovej Celici

Je to môj prvý japonec, tak dúfam, že ma nesklame

Zatiaľ sme spolu nabehali okolo 200km, ešte chvíľu potrvá kým si na ňu zvyknem, do teraz som jazdil hlavne s dieslami, ale zmena je život
Čo sa týka jadzných vlastností tak som veľmi milo prekvapený, ide to ako na koľajniciach, ale nemám odvahu hľadať fyzikalné limity

nechcem ju ani dáko vytáčať, snažím sa k nej správať veľmi slušne ale ten nádherný zvuk motora ma občas núti podržať nohu na plyne

čo sa potom prejaví aj na spotrebe, podľa môjho odhadu za tieto dva dni je to asi tak okolo 9-10l/100, ale spotrebu neriešim, nemám to ako auto na každodenné vozenie, ale len tak na víkend
A čo ďalej?
Mojim cieľom je udržať ju v pôvodnom stave, poodstraňovať nejaké chyby a tak, vždy sa niečo nájde
Treba vyriešiť
- Nefunkčné podsvietenie budíkov
- Dnes som objavil asi tak 30cm od praveho predneho kolesa malú mláčku neznámej tekutiny, motorový olej to nieje, skôr by som povedal, že to vypadá ako olej zo serva

- Kozmetické chyby - zišlo by sa nalakovať predný náraznik, ktorý je dosť doškrabaný od kamienkou
Foto z cesty