zraz ZA a okolie
Moderátor: Elvis
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Re: zraz ZA a okolie
Myslím, že hore spomínal 1990 a kolesá 1977....možno nejaká tajná šifra
Ak sa zadarí a výjde to, tak by som prevetral starého pána Reinera...už mu to sľubujem od neviem kedy 
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
zdravim,dufam že 8.septembra pride na toyota zraz čo najviac ľudi.ak vie niekto presny čas stretnutia tak nech da vedieť.
spider207 napísal:S Maxom sme už dávali reč a keďže čas môjho príchodu do Žiliny sa nezadržateľne blíži tak tu mám návrh na ďalší mini meeting v Žiline.
Kedy: 08.09.2011 (štvrtok) o 17:00
Kde: pri Heliose - edit: Ranč pri Oškerde
Google Maps
Ranc pri Ziline
Je to zatiaľ predbežný návrh aj keď u mňa asi jediný reálny. Týmto sa ospravedlňujem všetkým, že sa viac-menej každý musí prispôsobovať mne, ale ak sa viacerí zhodnete na inom čase alebo mieste tak sa samozrejme prispôsobím (čo teda bude u mňa na 99% znamenať, že neprídem, lebo budem mimo). Teoreticky by sa mi mohlo dať možno aj v piatok poobede, ale to neviem.. Takže ak to nie je príliš dopredu tak sa môžte pomaly vyjadrovať. Nepredpokladám nejakú silnú účasť (preto Helios), ak by nás bolo viac tak by sa dalo stretnúť napr. pred Hypertescom. Ale čo sa týka piatku tak by som sa tamtým lokalitám radšej vyhol.
Stručné zhrnutie:spider207 napísal:Oki páni, tak som môj pôvodný príspevok update-oval, dal som tam ako miesto stretka ten Ranč pri Oškerde. Mne osobne sa to pozdáva, cca viem kde to je a nemám s tým problém (ToyoCarE ), ostatní sa vyjadrujú tiež kladne tak hádam môže byť. GPS súradnice sú dodané, takže nemal by byť problém trafiť (dúfam). Čas ostáva o 17:00.
Miesto: Ranč pri Oškerde
Čas: 17:00
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
inak som si az teraz uvedomil, ze 8. je sviatok a do prace (pravdepodobne) nejdem, takze moje strachy ze na 17.00 nestiham boli zbytocne
Takze zarypnem, ze kludne mozme aj skôr....

Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ja som si hodil dovolenku 8-9teho takze ak mi ju schvalia (co by aj mohli kedze som uz takmer 2 roky necerpal
) tak by som mohol aj ja skorsie.
-
tofak
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:22
ondrik napísal:inak som si az teraz uvedomil, ze 8. je sviatok a do prace (pravdepodobne) nejdem, takze moje strachy ze na 17.00 nestiham boli zbytocne![]()
A kde je vtedy sviatok???(obrat stranu)
0. od 24.11.2018 aj UFO - 1,8 i-Vtec 103kW
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
Ako som spominal, ak mi daju dovcu tak, by som sa mohol pridat
Byvam rovno pri vypadovke na MT tak by to celkom slo.
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
tofak napísal:ondrik napísal:inak som si az teraz uvedomil, ze 8. je sviatok a do prace (pravdepodobne) nejdem, takze moje strachy ze na 17.00 nestiham boli zbytocne![]()
A kde je vtedy sviatok???(obrat stranu)Vyrazam okolo 15,00 z MT kto sa prida??
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Chcel som to tu update-ovať, ale som rád, že to zariadil nakoniec Samo.. alebo Sato? No to je jedno.. Ešte raz repete ak by boli pochybnosti:
Dátum: 08.09.2011 (štvrtok) (nie ondrik, naozaj vtedy nie je sviatok
)
Kde: Ranč pri Oškerde
Google Maps - GPS
Ranc pri Ziline
inak tofak, chcel som povedať, že to si teda dávaš na čas, o dve hodky skôr, ale vzhľadom na premávku na trase ZA-MT to bude možno len tak tak
Dátum: 08.09.2011 (štvrtok) (nie ondrik, naozaj vtedy nie je sviatok
Kde: Ranč pri Oškerde
Google Maps - GPS
Ranc pri Ziline
inak tofak, chcel som povedať, že to si teda dávaš na čas, o dve hodky skôr, ale vzhľadom na premávku na trase ZA-MT to bude možno len tak tak
Naposledy upravil/-a spider207 v Pondelok, 5. Septembra 2011, 19:03, upravené celkom 1 krát.
-
ToyoCarE
teda ja len dufam, ze sa mi podari zavarit vyfuk do stvrtka,, bo mi odhnila priruba vzadu,, v podstate je to len oprete o zadny tlmic,, tak to vydava uplne ze nechutne zvuky,, ak to inak nepojde,, tak pridem na styl Flinstone... 
Ja sa budem modlit k japonskemu Budhovi aby mi do stvrtka nesundala zas daka neoperena slepica niektory z naraznikov
Akurat je v ZA fajna burka, takze mam zaobstarane aj vcelku ciste auto 
-
ToyoCarE
aj tu v SNeznici riadne sprchlo,, moc sa netes,, ked po dlhom case prsi, ,tak akurat mas na aute vela oleja z ciest,, takze bude skor mastne ako ciste 
-
ToyoCarE
mozno pride na nas zrazik jedno prekvapko co skusim zariadit,, zatial mi slubil 50:50 ze pride,, bude to urco najkrajsie auto tam....
Jak ....?!?! najkrajsie bude predsa to moje !

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných