Zdravim toyotaci, mal by som tri otazocky:
1.) svieti kontrolka motora. Bolo aj na diagnostike a hlasilo pravdepodobne chybu s lambdou. chalanisko tam fukol nejakeho spreju niekde a kontrolka zhasla. Ked sa s autom jazdi na nizkych otackach tak kontrolka sa zasvieti, natankujem plnu nadrz v-poweru, jazdim na vysokych otackach a kontrolka po priblizne prejazdeni pol nadrze zhasla. ale teraz uz nepomahaju ani pridane aditiva a ani v-power... chcem este skusit vyjazdit dve plne nadrze poweru... neviete kde moze byt problem?...
2.) kolisave otačky... ked ide auto na volnobeh tak trosku poskakuju otacky, ale napriklad ked sa snazim so zastavenym autom a vypnutou klimou udrzat otacky dajme tomu na 2000 tak rucicka poskakuje a nevie sa ustalit ( prisli mi na to pri STK minuly rok). za jazdy mi to nerobi problemy, ale nemohli mi namerat emisie. myslite ze by pomohol sprej na precistenie klapky?...
3.) uz dlhsie zhanam nejake zariadenie ktore by som mohol pripojit do konektora na miesto CD menica. rad by som na to napojil iPod ale chcem aby to malo aj vstup pre ine zariadenia cez jack. viete mi poradit nieco za rozumnu cenu?... nasiel som jedno, len neda sa mi objednat pokial nie som firma :-/
Chalani vopred dakujem za rady.
Inak auto mam Toyota Corolla E12 1,6 VVTi, r.v:2003
Svietenie kontrolky motora+nieco novsie na pripojenie iPodu
Moderátor: AndyGTP
-
adamsangala
- nula
- Dátum registrácie: Utorok, 4. Novembra 2008, 15:02
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
Re: Svietenie kontrolky motora+nieco novsie na pripojenie iP
1) ved sam si napisal v com je problem, pokial sa na tom aute nikdy nemenila lambda, tak je to skoro iste, ze sa za chvilku uplne odrovna a bude treba menit.
2) Co sa chape pod kolisavymi otackami, lebo ite mam aj ja na volnobehu a na emisnej nemali ziaden problem. Inak je mozne, ze je to sposobene aj tou lambdou. Inak strtiacu klapku si pozries lahko, len zhodis gumenu hadicu nad nou a uz ju hned vidis cie je zasrata alebo nie.
3) uz sa to tu viac krat rozoberalo v roznych temach. Riesenie je xcarlink alebo podobna cinska nahrada. Su aj ine, ale toto je asi najjednoduchsie.
2) Co sa chape pod kolisavymi otackami, lebo ite mam aj ja na volnobehu a na emisnej nemali ziaden problem. Inak je mozne, ze je to sposobene aj tou lambdou. Inak strtiacu klapku si pozries lahko, len zhodis gumenu hadicu nad nou a uz ju hned vidis cie je zasrata alebo nie.
3) uz sa to tu viac krat rozoberalo v roznych temach. Riesenie je xcarlink alebo podobna cinska nahrada. Su aj ine, ale toto je asi najjednoduchsie.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
1) a 2) vlastne si si odpovedal sám - lambda.. nie som mechanik, ale tipujem, že keď vymeníš lambdu tak budeš mať po starostiach..
3) sa tu rozoberala, ako píše smutok.. daj si http://www.xcarlink.co.uk a vyber si.. jednoduché, účelné, za prijateľnú cenu.
3) sa tu rozoberala, ako píše smutok.. daj si http://www.xcarlink.co.uk a vyber si.. jednoduché, účelné, za prijateľnú cenu.
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
1. Ak ty svieti ta kontrolka a bol si na diagnostike tak by ty to malo vyhodit presne chybu, len ma zaujima ze ci ma lambda nejaky interval na menenie lebo nic take som nenasiel a ja mam tiez E12 2003 alebo len tak skoro odchadzaju?
2. Tak ako hovori smutok kolisave otacky mam tiez na volnobehu nech sa snazim akokolvek s pedalom stalo to bude trocha kolisat, pokial by si mal problem s otackami tak by ty to robilo blbosti pri rozbiehani a jazde a to si nenapisal
3. E12 je super auticko a ma len predsa jednu chybicku pre nas narocnejsich a muziku, nema vstup pre usb-cko alebo nejaky jack skus pozriet temy
viewtopic.php?f=6&t=3572&hilit=e12+radio
viewtopic.php?f=28&t=3290
viewtopic.php?f=6&t=1305&st=0&sk=t&sd=a&start=15
2. Tak ako hovori smutok kolisave otacky mam tiez na volnobehu nech sa snazim akokolvek s pedalom stalo to bude trocha kolisat, pokial by si mal problem s otackami tak by ty to robilo blbosti pri rozbiehani a jazde a to si nenapisal
3. E12 je super auticko a ma len predsa jednu chybicku pre nas narocnejsich a muziku, nema vstup pre usb-cko alebo nejaky jack skus pozriet temy
viewtopic.php?f=6&t=3572&hilit=e12+radio
viewtopic.php?f=28&t=3290
viewtopic.php?f=6&t=1305&st=0&sk=t&sd=a&start=15
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní