Tento by mal byt ako originalne prislusenstvo

ultra obavam sa, ze ziadna zo zabudovanych origos navigacii nie je za rozumny peniaz. Navyse tato je podla vsetkeho premiova takze bude z nich asi najdrahsia. Tak napriklad TNS510 stoji 1378 EUR a k tomu este treba pripocitat mapu (zapadna a vychodna Europa) 250 EUR a cenu za montaz. Uvedene ceny su este z minuleho roka, cize s 19% DPH. Neviem ci sa teda ceny este nezvysili. Ale skusim vyzistit ci su ju vobec schopny doviezt a namontovat a kolko by si za to uctovali. Moj odhad je okolo 2000 EUR do coho by sa mohla vojst aj montazmitrax: Ak by si mal kontakt na predajcu - pravdepodobne by som sa pridal a tiez by som ju zobral (ak by bola za nejaky rozumny peniaz)
Samuel, zaujala ma ta info o volante z facelift verzie. Mas nejake konkretne skusenosti, vymenu uz za sebou? Cenovo to ako vychadza?Samuel napísal:Mitrax- hladaj burane 2.2 Diesle pred faceliftom na ebay, ci v nemeckych alebo rakuskych bazaroch. Z tadial sa da pouzit ta navigacia.
Momentalne sa montuje ta, ktoru mam- TNS510, za ktoru by som dal max. 500€, lebo za viac nestoji. Rozmysli si, ci chces naozaj navigaciu a porozhliadni sa po nejakom 2DIN systeme od Sony/Alpine/Kenwood kludne aj bez navigacie.
TNS410 je taky maly hybrid a do toho by som tiez nesiel.
Ja by som najradsej spravil upgrade na ten vrcholny model TNS700/710 a volant z faceliftovej verzie. Ten je vyborny.
Navyse montaz je uplne jednoducha, to zvladnes aj doma v garazi. Das dole tie bocne strieborne panely vedla autoradia a pod tymi najdes skurtky, ktore odmontujes ciim sa dostanes k radiu. Natiahnes GPS antenu pod celne sklo a mas.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný