Max - Corolla E12
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Re: Max - Corolla E12
konkurencia je svina oni by mohli robit kvalitne auta lenze kdo by si auto v strednej triede ktore je drahsie o dvojnasobok ako ine vozidla v tejto triede Predsa len nieje toyota co byvala a momentalne by som si z ich ponuky asi nic nevybral
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
aa, tak auris zase nie je zlé vozenie, ale je pravda, že s E12 to porovnať nemôžem.. teraz budem cez víkend testovať Lex CT 200h, tak môžem porovnať s ním 
Spider207, v com je Auris horsi-lepsi od E12? Vdaka.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
Gabo myslel som to tak, že E12ku som v rukách nemal, tak nemôžem porovnávať. S Aurisom sa mi jazdilo dobre, komfort, materiály a tak, myslím, že celkom v pohode, ale či je lepší alebo horší si netrúfam tvrdiť. Toľko som toho neodjazdil ani s Aurisom
Bola to len reakcia na Maxa, toto vie asi lepšie posúdiť on.
Corolla E12, 4ZZ-FE
Dakujem Lukas,
Tvoje auticko vyzera s novymi diskami teraz uplne perfektne
Aj ja som rozmyslal presne nad tymyto ,kedze aj otec ich ma na svojej E12 uz par rokov, no az tak sa mi nepacili kym som nevidel tieto tvoje foto
Otec ma 15" kdezto tieto 16" ukazu uplne inac. Pokukujem este po jednych co som videl na nete, no neviem zistit aka znacka ani model to je, tak uvidim este co buduci rok kupim.
Tvoje auticko vyzera s novymi diskami teraz uplne perfektne
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
diky, som rad ze sa paci aj inym, nie len mne 
no tak to ti drzim palec, ze budes mat spravnu ruku pri vybere
no tak to ti drzim palec, ze budes mat spravnu ruku pri vybere
Corolla E12, 4ZZ-FE
Auticko mi zacalo robit cvirikave zvuky kdesi od motora.Pocujem to hlavne zvonku ked bezi motor a auto stoji, no pocut to aj za jazdy ked sa odraza zvuk od stien. Myslim ze to bude retaz/remen (neviem co tam je
) No snad to nebude nic horsie. Vie mi prosim niekto poradit co s tym ? Cital som nejaku podobnu temu, kde bola rada, ze staci premazat remen WDckom, no ja netusim ani ako sa dava dole ta plastova kapotaz motora.
Pre priblizenie: zvuk mi pripomina suchu retaz na bicykli
Tento isty problem mala pred par dnami sestra na Micre, kde je rozvodova retaz. V servise jej povedali, ze retaz je uvolnena, preto ten piskot. Vnutri auta to ale pocut nebolo, len zvonku, resp. ked mala otvorene okna.Max11 napísal:Auticko mi zacalo robit cvirikave zvuky kdesi od motora.Pocujem to hlavne zvonku ked bezi motor a auto stoji, no pocut to aj za jazdy ked sa odraza zvuk od stien. Myslim ze to bude retaz/remen (neviem co tam je) No snad to nebude nic horsie. Vie mi prosim niekto poradit co s tym ? Cital som nejaku podobnu temu, kde bola rada, ze staci premazat remen WDckom, no ja netusim ani ako sa dava dole ta plastova kapotaz motora.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Nechcem vytvarat novu temu tak sa opytam tu... dve otazocky 
1. Ohladom tych zvukov z motora zhanam nejakeho sikovneho mechanika, ktory by mi to bol ochotny pozriet (do AT Zilina sa mi to zrovna davat nechce)
2. Ako by som mohol ziskat nalepky Toyota Team Slovakia ? Uz dlhsiu dobu tuzim po nich
1. Ohladom tych zvukov z motora zhanam nejakeho sikovneho mechanika, ktory by mi to bol ochotny pozriet (do AT Zilina sa mi to zrovna davat nechce)
2. Ako by som mohol ziskat nalepky Toyota Team Slovakia ? Uz dlhsiu dobu tuzim po nich
Poznám chalana v Trnovom, servisuje mi aj môjho Lexa, bráchovi BMW a pod.. je šikovný, poradí, žiadny fušer.. ak by si chcel môžem Ti dať na neho kontakt..
Mam zvyšné 2čierne a 2biele, ak by si chcel pošli SS, adresu a pošlem.2. Ako by som mohol ziskat nalepky Toyota Team Slovakia ? Uz dlhsiu dobu tuzim po nich

Auris 1.6,MT5
Konecne som si nasiel cas, opravit vacsinu drobnych oderkov po predoslej majitelke, ktora si zjavne obcas mylila na parkovisku svoju rollku s tankom
Nejake to foto:

Fotka po oprave je zial fotena este pred uschnutim farby a pred aplikovanim laku ,pretoze som po 3 hodinach prace bol rad ze si konecne sadnem a dostanem z pluc zvysky vyparov z acetonu a riedidla, takze som zabudol odfotit finalny vysledok
No rozdiel je jedine v tom ,ze sa farba trosku vyhladila a lak kusok pomohol zakryt stopy po opravovanych miestach.
Nejake to foto:

Fotka po oprave je zial fotena este pred uschnutim farby a pred aplikovanim laku ,pretoze som po 3 hodinach prace bol rad ze si konecne sadnem a dostanem z pluc zvysky vyparov z acetonu a riedidla, takze som zabudol odfotit finalny vysledok
presne na tych istych miestach som zatieral odreniny aj ja, asi pred tyzdnom, len namiesto toho jedneho skrabanca vpravo tam boli dva + ryha na zadnom narazniku + bodky po kamienkoch na prednom a finalne rozlestenie poskrabaneho laku po celej karoserii od kefy z umyvarky a skrabance pod kluckou od nechtov
urobil si to veelmi pekne
mne sa s tym nechcelo az tak piplat 
urobil si to veelmi pekne
Corolla E12, 4ZZ-FE
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
kua max mrte robota, moja rolka by toho tiez potrebovala opravit vsade oripane od kamienkou hlavne vpredu a tiez skrabance na kluckach. Mas nejaku techniku na to? a lak si odkial zohnal? dik
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 2 neregistrovaní