1. Majitel spominal, ze tam daval olej valvoline 10W-40. Podla prirucky sa tam ma liat ale 10W-30 alebo 15W-50. Co tam teda naliat pri vymene? Staci menit kazdych 10tis? Inak olej vyzera, ze nepapa vobec a ak aj hej tak nie vela. (Zatial mam najazdenych len 600km)
2. Aka chladiaca kvapalina je naidealnejsia pri vymene? Ide som lial nejaku G11....
3. Auto bolo tuknute na cumak, bol meneny chladic, avsak je na nom momentalne len jeden ventilator. V prirucke som videl, ze tam su vyobrazene 2. Su tam standardne 2 kusy? Pripadne da sa zit aj s jednym?:)
4. Silentblok uchytenia motora treba menit. Konkretne ten na lavej strane hore ak sa postavite celom ku kapote. Nikde ho neviem zohnat, vsade ma odkazuju na toyotu ale to neberiem ako riesenie(cena). Da sa to zohnat? Pripadne nejake skusenosti s repasom?
5. Tachometer je hodne nepresny. Ked idem 50, ukazuje mi 65... Vyzera to byt konstantne, pri kazdej rychlosti mi prida +14-15km/h. (Skusal som ale max okolo 120km/h lebo je vsade mokro).Teraz tam su zimaky R14 195/65, letne su 15" 205/55... Po prezuti tam ale stale bude velky rozdiel. Da sa to nejako jednoducho nakalibrovat? Rychlost by mi nevadila ale tym padom mi dost nepresne meria aj odjazdene kilometre.
6. Stretavacky svietia jak led lampicka na klucenke, citam o ziarovkach uz druhy den ale nenasiel som este vyhercu v pomere cena/svietivost/ZIVOTNOST.
7. Aky vzduchovy filter odporucate? Nejaku adekvatnu pripadne lepsiu nahradu povodneho. Ziadne konusoidy:)
8. Na zaver sa chcem opyat kde kupujete nahradne diely, autokelly je dost drahe v autotechne zas nemaju nejaky katalog...
Vopred dakujem ak sa niekomu bude chciet odpovedat hoci len na jednu otazocku.