Corolla Verso...

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

maserpalo
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 9. Augusta 2010, 17:12
Kontaktovať používateľa:

Corolla Verso...

Príspevok od používateľa maserpalo » Piatok, 18. Februára 2011, 19:20

Zdravim vas priatelia...konecne som sa stal po niekolkych rokoch majitelom Toyota Corolla Verso,mam ho treti tyzden...bola to dlho,dlho vysnivana znacka,ktora sa mi stala uz konecne realitou...sice,spociatku som si brusil na Corollu 1,6 - 6-rychlostnu r.v.2000 z ciech,zislo z toho...potom som zhanal dalej a padol mi do oka Avensis liftback 2,0 r.v.2002...uz...uz som sa chystal si ho kupit po obzreti,nejaky dobrak mi ju vyfukol v B.Bystrici...boli to benzinaky...tak som sa nas ral,nakoniec po nejakom case som si zobral Verso 1,8 v plnej vybave okrem koze...hnedky som povymienal naplne,filtre pelovy,olejovy,komplet brzdy,klinovy remen,atd...hmm...teraz sa asi budem nudit,kedze je to auto spolahlive a co budem na nom robit??? :D
pekny vecer,priatelia...

Používateľov profilový obrázok
Ivan-LM
začiatočník
Dátum registrácie: Streda, 21. Mája 2008, 09:26
Kontaktovať používateľa:

Re: Corolla Verso...

Príspevok od používateľa Ivan-LM » Piatok, 25. Februára 2011, 08:31

Tak vitaj, veľa spokojnosti s novým aftom(tiež si raz kúpim verso keď budem veľký) a veľa šťastných kilometrov
Corolla E11 STD červená-sedan, r.v.1998,
moped Stadion S11, r.v. 1958
moped Stadion S22, r.v. 1962
JAWA 350/638 r.v. 1988

maserpalo
panic
Dátum registrácie: Pondelok, 9. Augusta 2010, 17:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maserpalo » Nedeľa, 6. Marca 2011, 11:30

Ivan-LM napísal:Tak vitaj, veľa spokojnosti s novým aftom(tiež si raz kúpim verso keď budem veľký) a veľa šťastných kilometrov
Dakujem...uz som konecne velky,tak sa mi podaril vysnivany sen splnit... :D pekny den

pakito
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Mája 2011, 23:14

Príspevok od používateľa pakito » Pondelok, 30. Mája 2011, 20:03

Ahojte,
tak som sa aj ja pridal do rodiny tejto znacky. Stal som sa stastnym majitelom vozidla Toyota Corolla Verso 2,2 D-4D, 130kW, r.v. 2007, a moje dojmy su dobre az na sklamanie z audio systemu a navigacie, mapy stare a len zapadna europa, ale to by som poriesil, ale ze auto z roku 2007 nevie prehravat MP3 format, nema USB port ani CD menic (aspon som ho nenasiel:-(, ) Chcel by som poprosit par rad, skusal som hladat aj s panom googlom a nieco som aj nasiel, ale je toho este viac co by som potreboval vediet.

Asi najskor by som chcel poprosit o manual v SK alebo CZ jazyku aj k navigacii a audio systemu.
Ako sa da poriesit svietenie bez toho aby som ho stale musel zapinat a vypinat.

Zatial dakujem :-)
Corolla Verso 2,2 D-4D, 130kW

sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Pondelok, 30. Mája 2011, 21:52

svietenie sa tu na fore riesilo skus pohladat a ked nie tak si daj to googla automaticke zapinanie svetiel alebo nieco v takom duchu a vyhodi ty to rovno sady ktore si mozes nainstalovat ked si sikovnejsi alebo aj daky servis kde ty to namontuju ked bude treba je toho kopa na internete len treba hladat.

manual CZ/SK smutok skenoval nejake manual-e ale corolla verso je tam --->
viewtopic.php?f=52&t=6041
inak kde si kupoval auticko? preco ten majitel nenehal manual v aute? uz v samotnej knihe je to napisane na prvych stranach, keby si ho moc chcel maju ho u kazdeho distributora toyot-iek ale cenu ty uz nepoviem
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

Mysiak
začiatočník
Dátum registrácie: Sobota, 8. Novembra 2008, 15:42

Príspevok od používateľa Mysiak » Pondelok, 30. Mája 2011, 22:10

niečo sa nájde aj u kolegov vedľa: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=16795
ale asi je to benzin, no aspoň čosi. :)
Auris 1.6,MT5

pakito
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Mája 2011, 23:14

Príspevok od používateľa pakito » Pondelok, 30. Mája 2011, 22:33

Dakujem za linky, ale tie manualy som uz preluskal a co pasovalo to som sa odtial naucil. Su to manualy na starsie rocniky, tusim.
Auto som kupil na slovensku, ale je dovezene z Holandska a tej hatlanine nerozumiem vobec. Prepisovat do prekladaca sa mi to urcite nechce. :? Skusim este u predajcu.

Este som sa chcel opytat ako je to s firmwarom v audio systeme, da sa upgradeovat? Mate s tym niekto skusenosti?

EDIT: este nieco, mam tam aj handsfree sadu Bury pre Nokiu 3109c a 3110c, nestretli ste sa s niecim podobnym? je tam taka odpajatelne dokovacia stanica, alebo ako sa to presne vola, do ktorej sa pripaja telefon, neviete ci sa da vymenit pre iny typ telefonu, alebo treba vymenit celu sadu (mozem pridat aj foto)? A neda sa prijimat hovor cez bluetooth na displayi, alebo ina komunikacia s telefonom panelom?
Corolla Verso 2,2 D-4D, 130kW

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných