Vcera sme s kamaratom boli na samom konci CR po jedno male smatlave auticko
Ma spravnu farbu, spravny motor na spravnom mieste a je hrdzava. Ano je to AW11
Tak najprv nahodim fotky z odtahu kedze auto bolo dohlasene v DE a nechelo sa mi vybavovat prevozky dakde v psej materi na zapade, vyriesil to autodopravnik (za 25e/den nebolo co riesit
Towtruck Nissan Navara, po japonca s japoncom!

cestou po dialnici medzi Brnom a Prahou sme sa stavili Legonovi po dake diely ktore vysmelil z jedneho Coupecka vo Velkej Bitesi
Tot uz aj s legonovym poface naraznikom a tapacirom stropu na korbe auta

Rozhodovanie ci vziat alebo nevziat....... Na fotkach vyzera vsetko lepsie

Rozhodnute!

Imidzovka

Vsetky zvysne fotky su akurat tak iba variacie auta na privese pocas roznych prestavok na pupach, navyse potme.
Tak este jedna imidzovka. 4AGE redtop, 85kW (AFM)

K stavu auta:
Je to maj 1989, jedna z poslednych. Tak skusim najprv svetle stranky.
INterier je OK. Volant a stredny tplik osuhany, kde tu prasklinka na kozi. Sedacky ako nove nepotrhane. Knofliky to ma vsetky. Trocha sa tam uprace, dake veci pomenia a bude ako novy. Targa netecie (vraj), gumy vyzeraju dobre a neije to v okoli targy hrdzave, ani na prechode celne sklo-targa kde to zvykne kvitnut. K targe su aj clonitka.
Motor, tam je to zabavnejsie ale stale OK. Ide dobre iked na 1stupni pod plnym plynom auto poskakuje (to bude najskor tym ze v nadrzi je 2 rocny benzin a je ho tam asi 2 deci a aj to v trubkach iba). Ma to G-Kat, AFM a vzduchac v kufri ako spravna MKIb (poface). Rozmyslam ze namiesto toho origo boxu dam sisku kedze v kufri ziadne teplo nehrozi a povodny box vyzera ako keby sa s nim po veceroch hraval autista. Taky je volaky domackany a dobity. baterka nedobija, klasika alternator pojde na repas.
V kufri niesu koberceky, teda ta vystelka co tam ma byt. Kable k zadnym svetlam su homemade a vyzeraju strasne, bude treba zohnat alebo spravi elektriku na svetla teda. Zadny naraznik je odskoceny..... Cim sa dostavame k faktu ze zrejme bola zo zadu buchnuta. Predavajuci tvrdil "nebola nikdy bourana" ale som skor opacneho nazoru, ze najskor jej dakto vletel do kufra.
Podvozok OK, na tlmice som sice moc nepoeral ale ajtak casom pojde komplet podvozok asi. Ulozenie tlmicov su ako nove, tedaaspon z vrchu vyzeraju byt v hodne dobrom stave. Predny stabilizator ma urvatu objimku takze drzi iba na jednej gume, bude treba navrtat a narezat zavit...
Stierace nefunguju, teda chceli by ale namiesto aby sli hore cvaknu dospodu a vzpriecuju sa, najskor linkage od motora, musim pozriet
Teraz kasna, vlastne jediny dovod preco som sa asi hodinu rozhodoval ci vziat alebo nechat tak. Na uvod dodam ze navonok nieje nijako katastrofalne zhnita (aspon co som stihol kuknut), ale:
Pri pante pravych dveri je diera prehrdzavena, teda dve.... Kamarat to nazval ventilacia.
Kde tu kasna pod lakom kvitne takze rozsah hrdze bude znamy az ked to odbrusim. Zadne lemy su ciste, ale boli robene. Iked nevyzeraju nic moc, myslim ze by sa dali spravit lepsie.
Predne maju povrchovu hrdzu, kde tu, ziaden karfiol z pod laku a podobne.
Predna vystuha naraznika je na prach, navari sa nova.
Kde tu prevaleninka, popraskany lak na plastoch a podobne. Povodne nastupne prahy to nema a tie zadne trojuholniky co maju byt montovane tam daky amater nanitoval, pojdu dole a zozenu sa origo.
No nakoniec, za 1900E + 200E odtah to nieje az taka hroza, myslimze za tie peniaze sa da zohnat viac zubozeny kus.
Doklady su odhlasne v DE v roku 2004, VINka sedia, co ma serie je ze ta pisu ze nemecka odhlaska plati do 2006 a nemozno ju predlzit. Nechapem co je to za germansky paskvil a dufam teda ze to nijako neovplyvni prihlasovanie v SR.
Tak teraz je zagarazovana a v lete sa jej planujem trocha venovat, uvidime v akom rozsahu. Hlavne kasna. Vela ludi uplietlo z hovna bic, tak ajked sa vsade vravi ze dobra kasna je zaklad u AW11 je myslim dost problem daco take zohnat a dakto to skor ci neskor do poriadku dat musi
Jaj a este omacky. Inzerat uvadzal 235.000km, tacho ma natocene 299.000 vraj koli dovozu do CR aby bolo nizsie clo ktore sa platilo podla veku a km auta. Moc tomu neverim ale motor pojde casom pod noz tak ma to az tak netrapi. Vraj stalo 5 rokov v garazi coz vzhladom na datum odhlasenie sedi
vsetky fotky https://picasaweb.google.com/marek.stankovic/DovozZCR#