Kupa Avika
Kupa Avika
Tak som sa rozhodol:
http://autobazar.autovia.sk/toyota-aven ... d4d-897218
Je to dovoz z DE, nedoviezol to priamo bazar, len to tam maju vystavene. Z bazaru chcem kupit preto, aby som mohol dat stare auto na protiudcet. Nemozem cakat, kym sa mi preda auto a potom zhanat nove a byt tak tyzden alebo aj viac bez auta.
Co radite, na co sa zamerat pri kupe? Na co davat pozor?
http://autobazar.autovia.sk/toyota-aven ... d4d-897218
Je to dovoz z DE, nedoviezol to priamo bazar, len to tam maju vystavene. Z bazaru chcem kupit preto, aby som mohol dat stare auto na protiudcet. Nemozem cakat, kym sa mi preda auto a potom zhanat nove a byt tak tyzden alebo aj viac bez auta.
Co radite, na co sa zamerat pri kupe? Na co davat pozor?
-
supertenerak
- panic
- Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Decembra 2009, 20:59
Re: Kupa Avika
Ahoj,ak je to diesel davaj pozor na pripadne pazvuky z motora,ktore je najlepšie počut z vnutra auta pri nizkych otačkach.Mal by si otestovat funkčnost turba,čiže poriadne povytačat motor a skušat tah auta či zodpoveda tomu čo je uvedene v papieroch.Ak bude akceleracia a tah motora v poriadku,tak sa skus zamerat na dymivost.Samozrejme ze kazdy diesel zadymi,hlavne pri vytačani motora ale može dymit len pri prudkom zošliapnuti pedalu a nie furt.Myslim že pri tomto stave kilometrov nič take nehrozi,ale človek nikdy nevie.Ešte nebude na škodu popočuvat nejake pazvuky z podvozku,hlavne pri prejazde nerovnostami.A ešte funknost spojky aby zaberala rovnomerne bez cuknutia,pretože nova je velmi draha. 
Tak avik je uz prec
... ale nasiel som iny, http://toyota-avensis-combi.autobazar.e ... 26239.html avsak ma zaraza fotka servisnej knizky, servis je robeny kazdych 20tis. km a ktomu nie v servise toyota. Po francuzky neviem, ale podla googla je to skor bazar, ako servis. Nepozna niekto ?
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
ja osobne neverim na 3 rocne dizlove kombiky s najazdom 15k km za rok.
Inac zjavne servis zjavne robili kazdych 20k km ako na vacsine francuzkych aut, ale osobne si myslim, ze serviska je sfalsovana.
Inac zjavne servis zjavne robili kazdych 20k km ako na vacsine francuzkych aut, ale osobne si myslim, ze serviska je sfalsovana.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
MOze to nejako autu uskodit, ked ma servisku kazdych 20 tis. a nie 15tis. ako je predpisane ?
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
Velmi diskutabilne.
Podla mna nie pokial nejazdil vyslovene kratke trasy po meste.
Podla mna nie pokial nejazdil vyslovene kratke trasy po meste.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní