viac zajtra ...
TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 2012 - Detský kútik
Moderátor: Elvis
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
- Kontaktovať používateľa:
Re: TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 2009 - Detský kútik
ja som úplne zabudol že tu bola pred rokom táto téma ... 
viac zajtra ...
viac zajtra ...
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
mozem doniest nejake afto na dialkove a tasku bateriek... 
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
ja sa mozem starat o babysitterky 
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- ondrik
- Toyota guru
oki, este niekoho co sa bude o drgiho...drgi napísal:ja sa mozem starat o babysitterky
este som chcel, viete vy miestni (ze anduch) o nejakom lacnom ubytku v PK? nemyslim hotel s kktinami, nejaky penzionik na prespanie z piatku na sobotu. Rozmyslal som ze by som v piatok dobehol pomoct s niecim, prespal tam a rano rovno na zraz...
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
no kamo, osobne neviem odporucit nic, hlavne nic LACNE, pretoze je tu mrte ubytovacich kapacit, ale skor nadstandardnych, bohuzial. Su potom take krasne chaty ako www.chatapodlesom.sk alebo univerzitka, vsetko je to bud na Zochovej chate alebo v Modre-harmonii. Skus pozriet nieco taketo. Onehda sme chceli cosi taketo splasit s Mimom pre viacerych.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
hotel avion v Bratislave viem doporucit... rezervuj si to, nieje to ani drahe... ani daleko. .-) parkovanie maju vo dvore.... no firemne auta nam tam vykradaju casto. osobaky nie 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
Ne nechmelo napísal:To je super...ak si dobre pamätám, tak minulý rock tam najviac pendlovali Mimo s Legonom, takže by mohli napísať, čo bolo dobré a čo nie a hlavne, čo treba tento rok, aby aj pidilidi z toho mali fajn deň![]()
Ja som tam akurat zaniesol cukriky nejake a pingpongove lopticky s lyzickami bola tam totiz velmi sikovna a fesna slecna / pani ? a mala to silne pod kontrolou a ja som sa nejako zarozpraval zadival atd ...
Takze pri detoch som ani nebol.
- mimo
- Mimo prevádzky
čaute draci , konečne zasvietilo slnko a hned je den krajší 
Chmelo
)
no a k veci , priestor bude cca taký istý ako bol vlani :

úplne zbytočne som tam bral bicykel aj kolobežku , aj keby sa niekto vozil tak ten priestor je malý a medzi autá ich nesmieme pustiť , odporúčam nejakú zábavu resp hry ktoré nie sú náročné na priestor , osvedčili sa kriedy ( minuly sa 3 balíky ) a možno by nebol od veci niečo ako prenosný basketbalový kôš , a k nemu samozrejme lopta
, tie autíčka na DO by neboli zlé a chcelo by to aj nové hlasovanie koľko akých detí bude .
Ako dobrá hra mi pripadá aj pár kusov plechoviek a jedna tenisová loptička ...
Určite donesiem ten plastový detský stolík a stoličky

Priestor by som v piatok pripravil ale v sobotu to bude pre mňa ťažké nakoľko budem mať iné povinosti , ak sa mi tá slečna nepodarí prehovoriť tak bude treba zohnať náhradu , musí tam s tými detmi stále niekto byť , aj ked na striedačku ale musí
Aj tento rok by navrhol urobiť pre všetky deti diplom aby im niečo ( okrem zranení a zlomenín ) zostalo , moja malá ho má doteraz vyvesený .
Chmelo
no chmelo zle si pamätáš ale asi je to tým že si tam nebolchmelo napísal:To je super...ak si dobre pamätám, tak minulý rock tam najviac pendlovali Mimo s Legonom, takže by mohli napísať, čo bolo dobré a čo nie a hlavne, čo treba tento rok, aby aj pidilidi z toho mali fajn deň![]()
no čo na toto napísať , snáď len že jej to dám prečítať a pokúsim sa ju prehovoriť aj na tento rok ( už chápem prečo mi povedala že tento rok NIE , asi sa zľakla Legon-aLegon napísal: bola tam totiz velmi sikovna a fesna slecna / pani ? a mala to silne pod kontrolou a ja som sa nejako zarozpraval zadival atd ...
no a k veci , priestor bude cca taký istý ako bol vlani :
úplne zbytočne som tam bral bicykel aj kolobežku , aj keby sa niekto vozil tak ten priestor je malý a medzi autá ich nesmieme pustiť , odporúčam nejakú zábavu resp hry ktoré nie sú náročné na priestor , osvedčili sa kriedy ( minuly sa 3 balíky ) a možno by nebol od veci niečo ako prenosný basketbalový kôš , a k nemu samozrejme lopta
Ako dobrá hra mi pripadá aj pár kusov plechoviek a jedna tenisová loptička ...
Určite donesiem ten plastový detský stolík a stoličky
Priestor by som v piatok pripravil ale v sobotu to bude pre mňa ťažké nakoľko budem mať iné povinosti , ak sa mi tá slečna nepodarí prehovoriť tak bude treba zohnať náhradu , musí tam s tými detmi stále niekto byť , aj ked na striedačku ale musí
Aj tento rok by navrhol urobiť pre všetky deti diplom aby im niečo ( okrem zranení a zlomenín ) zostalo , moja malá ho má doteraz vyvesený .
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
mimo napísal:no čo na toto napísať , snáď len že jej to dám prečítať a pokúsim sa ju prehovoriť aj na tento rok ( už chápem prečo mi povedala že tento rok NIE , asi sa zľakla Legon-aLegon napísal: bola tam totiz velmi sikovna a fesna slecna / pani ? a mala to silne pod kontrolou a ja som sa nejako zarozpraval zadival atd ...)
neee to zle vyznelo
co sa tyka deti tak by som chcel vziat juniora ale bude mat len dva roky tak uvidime...
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Jo, jo...asi to bude tým
Ale je fakt, že najviac sme o tom tlachali my traja
Basketbalový kôš mám, ale len ten bez dosky...možno by som niečo vyšpekuloval s tou doskou a nejakou konštrukciou
Stolík a stoličky sú dobrý nápad...niečo by sa našlo aj u nás...
Kriedy sú jasná vec...
BTW. zajtra máme firemný deň detí, takže možno tam bude niečo vhodné aj pre zraz...ako inšpirácia...
Ako poznám Drgiho, tak by určite ocenil ešte nejaký MUDFIGHT kútik pre mamičky, ale asi mu bude musieť stačiť, keď ho len bohapusto vyčiapeme po ušiach a hodíme do nejakej kaluže...samozrejme to musí byť dobrovoľné...z našej strany
Basketbalový kôš mám, ale len ten bez dosky...možno by som niečo vyšpekuloval s tou doskou a nejakou konštrukciou
Stolík a stoličky sú dobrý nápad...niečo by sa našlo aj u nás...
Kriedy sú jasná vec...
BTW. zajtra máme firemný deň detí, takže možno tam bude niečo vhodné aj pre zraz...ako inšpirácia...
Ako poznám Drgiho, tak by určite ocenil ešte nejaký MUDFIGHT kútik pre mamičky, ale asi mu bude musieť stačiť, keď ho len bohapusto vyčiapeme po ušiach a hodíme do nejakej kaluže...samozrejme to musí byť dobrovoľné...z našej strany
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- mimo
- Mimo prevádzky
Chmelo očakávam teda po zajtrajšku nejaké bombové nápady 
-
mireceksc
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Novembra 2009, 19:58
zdravim pani hlasim sa do sluzby ked bude treba tak by som dosiel prilozit ruku k dielu na ten zraz .. 
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
ok znacim simireceksc napísal:zdravim pani hlasim sa do sluzby ked bude treba tak by som dosiel prilozit ruku k dielu na ten zraz ..
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Mňo....trochu som tú sobotu musel rozdýchaťmimo napísal:Chmelo očakávam teda po zajtrajšku nejaké bombové nápady
Takže nápady vyplývajúce z firemného MDD sú nasledovné:
- sud piva
- sud kofoly
- mini skákací hrad so šmykľavkou...hádam najvyužitejšia atrakcia zo strany detvákov
- paitball
- dva kone...resp. kobyly
- maľovanie na tvár
- chytanie plastových rýb v potôčiku (v počte kusov 4...postupne redukované prúdom vody na 2) na plastové udice (v počte kusov 2)
- strieľanie z kuše na umelé zvery
- fucik na lúke
- guláš a švédske stoly
- trampolína (s možnosťou uzavretia vchodu na zips z vonkajšej strany)
- večer táborák a možnosť resetovania mozgov (hojne využitá...teda okrem mňa....my sme z taktických dôvodov zmizli okolo piatej)
Takže suma sumárum konštruktívneho nič moc...počítam, že z TOY zrazu budú mať detváky oveľa viac
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
- ondrik
- Toyota guru
Tak to dobre zacalo to "MDD"chmelo napísal: Takže nápady vyplývajúce z firemného MDD sú nasledovné:
- sud piva
......
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní