Spotreba EVO-diesel
Spotreba EVO-diesel
Ahojte vsetci.Je mozne ze po natankovani EVO-diesel na Slovnaft-tke, mi palubný PC, vypisoval samé rozprávky typu.
Na dialnici pri 130km/h, raz 17l, raz 23, atd.
Mam to odskusane, pretoze ked som tu istu cestu absolvoval na inu naftu , tak som mal priemer po prejdení 440km, 6,7litra.
Bratislava-Svidnik.
Len uz si nepamatam aku som naftu tankoval ked som siel na Východ.
Avensis 2,2 D-CAT 4, 130KW
A este, nemate prosim kontakt na nejakeho solidného autoelektrikara v BA?
Domontovat denne svietenie.Material mám./teda sučiastku/
DAkujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Viliam
Na dialnici pri 130km/h, raz 17l, raz 23, atd.
Mam to odskusane, pretoze ked som tu istu cestu absolvoval na inu naftu , tak som mal priemer po prejdení 440km, 6,7litra.
Bratislava-Svidnik.
Len uz si nepamatam aku som naftu tankoval ked som siel na Východ.
Avensis 2,2 D-CAT 4, 130KW
A este, nemate prosim kontakt na nejakeho solidného autoelektrikara v BA?
Domontovat denne svietenie.Material mám./teda sučiastku/
DAkujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Viliam
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spotreba EVO-diesel
predpokladam, ze tych raz 17 a potom 23 bol udaj okamzitej spotreby. to je bezne. okamzita je podla pridania plynu a momentalnej zataze. skus to poriadne odpichnut z krizovatky, ver tomu ze ti tam naskoci aj cez 50, chvilkovo
som si isty, ze ani najsamperfektnejsie auta ako toyoty nemaju taky chytry PC aby vedel rozlisovat vyrobcu nafty. nemyslim, ze to nemalo nieco spolocne s tym, co si tankoval
som si isty, ze ani najsamperfektnejsie auta ako toyoty nemaju taky chytry PC aby vedel rozlisovat vyrobcu nafty. nemyslim, ze to nemalo nieco spolocne s tym, co si tankoval
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
Jaj chlapci, mal som omylom celu cestu z vychodu do BA, l/KM, nie l/100KM
Tak som sa pobavil, az vcera vecer som si to vsimol.Takze tak.
A k tomu elektrikarovi?
V BA, kto mi domontuje denne svietenie,DIKES
A k tomu elektrikarovi?
zdar - mam tiez podobny avensis (teda neviem ktoru presnu verziu mas - ja mam T25) - tiez rozmyslam o dennych svetlach - ake si davas/dal a kam? A kde a za kolko ?viliam napísal:Jaj chlapci, mal som omylom celu cestu z vychodu do BA, l/KM, nie l/100KM
A k tomu elektrikarovi?
Rori
Toyota Avensis Sedan T25 2.2DCAT
Ahoj, zatial som este nedaval robit, nemac na to cas, ale kazdy tu pise chvali na Vlasta , tak asi ho pootravujem
,
inak, ked to pojdem davat robit, tak asi dam aj ten modul na dotahovanie okien , ked zavrieš auto dialkačom-
Nejakych 22€ to stojí.v TOYOTE cca 270€

inak, ked to pojdem davat robit, tak asi dam aj ten modul na dotahovanie okien , ked zavrieš auto dialkačom-
Nejakych 22€ to stojí.v TOYOTE cca 270€
Ja planujem spravit viac "elektro" veci naraz. Asi pojdem do dvojcestneho alarmu k tomu tiez na to zatvaranie okien + sklopenie zrkadiel. A chcel by som to dat naraz robit s dennym svietenim nech sa to nekuskujeviliam napísal:Ahoj, zatial som este nedaval robit, nemac na to cas, ale kazdy tu pise chvali na Vlasta , tak asi ho pootravujem,
Nejakych 22€ to stojí.v TOYOTE cca 270€![]()
![]()
![]()
Rori
Presne AJ CHCEM TO čO SI VYMENOVAL, a mas pravdu treba to ak,,,,,,,tak dat dat robit pri jednom.
kde to stoji 22 € tiez som nad tym uvazoval...viliam napísal:Ahoj, zatial som este nedaval robit, nemac na to cas, ale kazdy tu pise chvali na Vlasta , tak asi ho pootravujem,
Nejakych 22€ to stojí.v TOYOTE cca 270€![]()
![]()
![]()
http://automotoalarm.sk/index.php/alarm ... /mw-4.html
Sorry ,ale ten za 22€, nejako neviem najst.
treba to samoz preverit či sa to s toyotou bude chciet kamaratiť.
Sorry ,ale ten za 22€, nejako neviem najst.
treba to samoz preverit či sa to s toyotou bude chciet kamaratiť.
no ja neviem, ale co mi vravel technik, tak s totahovanim okien je problem, kedze to nie je take jednoduche ... kedze kazde dvere maju s motorom aj vlastny pocitac ... neriadi sa to centralne
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný