Miguellito: Šli sme cez Makov, ale ako som vravel štreka neskutočná, a rozmýšlal som aj nad tým, že Vám "severákom" dám vedieť aby sme kus prehodili reč, lenže obaja sme boli radi keď sme sa už blížili domov, noc pred cestou do CZ som spal max 3 hodiny + som zaspal

, takže som mal hodinové meškanie

taký som bol nažhavený na cestu tam, že som nevedel zaspať až som zaspal ani neviem ako a vstal som rozbitý ako pes

No a o ceste naspäť ani nevravím, pri Ružomberku som len tak tak klipkal očami nakoľko som u Matessa spal tiež len cca 3 hodiny

, lenže potom ma prebral fajný odór celulózky

a tak sa šlo ďalej, popravde keď som zbadal bránu domu tak som bol rád, že som doma
Grexos: Dík za gratulácie
Pri nedávnom navštívení obvodného úradu dopravy môjho mega mesta ma surovo nasral kockáč za prepážkou hláškou: Veď vy nemáte odhlásené auto v DE, a niečo typu čo tu chcem
Nakoľko sa mýlil avšak si to nepriznal mi padla KO (podľa neho už bola neplatná, no mne sa to nezdalo lebo od konkrétneho dátumu padnutia ma delilo pár dní, max.3, lenže kockáč mi zarátal aj 2 soboty a 2 nedele, čo sa mi moc nezdalo, pretože víkend podľa mňa nieje pracovný deň, no nehádal som sa s ním a tak vyrátal, že presne o deň po padnutí KO som prišiel, nasledoval škrt cez protokol a dajaké rečičky typu bla blabla bla bla

), takže ju musím absolvovať opäť, no až keď bude Cecil pojazdná

+ oprava chyby v preklade a papierovačky atď...