xcarlink- toyota avensis r.v. 2000
xcarlink- toyota avensis r.v. 2000
Zdravím, mam taký menší problém, kúpil som xcarlink (náhrada CD meniča), konkrétne toto http://www.xlink.sk/product.php?id_product=56
s koncovkou 12 Pin(7+5), a chcel som si ho namontovať na moje originál rádio s kazetovým prehrávačom, ale na tomto rádiu je pre tento typ konektora len jeden vstup,ktorý je už obsadený. Je tam napojený asi displej rádia.
Pri hladaní možnosti zapojenia som akurát zistil, že je na to treba nejaký kábel,ale viac som už nezistil. Viete mi poradiť, aký kábel to može byť, poprípade kde sa dá zohnať?
s koncovkou 12 Pin(7+5), a chcel som si ho namontovať na moje originál rádio s kazetovým prehrávačom, ale na tomto rádiu je pre tento typ konektora len jeden vstup,ktorý je už obsadený. Je tam napojený asi displej rádia.
Pri hladaní možnosti zapojenia som akurát zistil, že je na to treba nejaký kábel,ale viac som už nezistil. Viete mi poradiť, aký kábel to može byť, poprípade kde sa dá zohnať?
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
Re: xcarlink- toyota avensis r.v. 2000
Je to zvlastne, lebo zapaja sa to do konektora cd menica, nemyslim, si, ze dany konetkor je pouzivany aj na neco ine. Kazdopadne skusil by som to odpojit a pozriet co sa vlastne stane. Teoreticky ma napada, ci to nebude kabelaz pre cdmenic pri umiestneni pod sedadlo, nikdy nevies ake kable sa automobilka rozhodla tahat vo vyrobe.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
To som už tiež vyskúšal, ale v tom konektore, čo už je tam zapojený, sú dva káble tzv. TX+ a TX- .Keď som toto vypojil a namiesto toho tam dal xcarlink, tak nešlo ovládanie rádia, napr.zapnúť, vypnúť a ani rádio stanice, len prázdny podsvietený displej.Preto sa domnievam, že tam bude treba nejaký kábel, niečo ako rozdvojku, ale neviem aký.
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
No len tak na rychlo som to pobehal a nenasiel som to prepojenie.
Tu je skoro to iste co mas ale vyzera, ze ma moznost napojenia aj povodneho konektora:
http://www.autoomega.sk/index.php?ukaz= ... aradenie=9
Len ty uz jedno zariadenie mas, tak neviem co s tym vymyslis.
Tu je skoro to iste co mas ale vyzera, ze ma moznost napojenia aj povodneho konektora:
http://www.autoomega.sk/index.php?ukaz= ... aradenie=9
Len ty uz jedno zariadenie mas, tak neviem co s tym vymyslis.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
Mno ja sem si xcarlink sam montoval, pro toyotu je potreba dokoupit rozdvojku, jinak ti to nepojede, ja sem si to pred koupi obslapl a vzal komplet. Ta redukce stoji ca 300czk, takze rekneme 10-15E u Vas. Ma Avensis 2001.
A poznáš nejakú internetovú stránku, cez ktorú by som si mohol tú rozdvojku kúpiť, veľmi by si mi tým pomohol...
no u nas je to kupodivu : http://www.xcarlink.cz/ , u vas budes muset najit firmu ktera to preprodva (ze by http://www.xlink.sk/), nebo napis k nam a borec ti urcite poradi, nebo treba i posle.
na xlink.sk som sa už pýtal, a tam mi povedali akurat to, že ešte sa nestretli s tým, že by to nešlo niekomu namontovať z tých dôvodov, ktoré som tu uviedol...takže neúspešne.
a nemyslel som stránku xcarlinku, ale nejakú stránku s audio príslušenstvom, kde by tú rozdvojku mohli mať.
aj tak ďakujem.
a nemyslel som stránku xcarlinku, ale nejakú stránku s audio príslušenstvom, kde by tú rozdvojku mohli mať.
aj tak ďakujem.
Rikam zavolej na tu ceskou firmu, borec byl velmi ochotny, mozna popremyslej jestli nemas nekoho tady v CR , ze by to nechal poslat na sebe a dovezl ti to. Stalo to cca 300CZk, je to takova V redukce. Me to jelo na prvni zapojeni.Predtim jsem mel auto u jednoho elektrikare, ten to nakoupil od nejakeho preprodejce , ten dokonce posla dalsi verzi , nejela ani jedna, nakonec sem musel sam si obtelefonovat a ejhle primo na xcarlink borec hned rikal , jo bude potreba redakce, pridam vam ji k tomu, pokud ji nebudete potrebovat poslete ji zpet.
uz sa stalo, tak som mu nakoniec napisal este vcera a uz to mam objednane. Bol naozaj velmi ochotny, a ma v tom prehlad.
Teraz uz len cakat, kym to pride
Diky za pomoc...
Teraz uz len cakat, kym to pride
Diky za pomoc...
Neni zac, rad sem pomohl, je videt ze nekteri radoby odbornici co tohle prodavaji si ani nezjisti jak je mozne toto zapojit a radsi reknou nic takoveho neni, musi to fungovat a podobne zvasty.
Jo jde tam nahrat normalne 6x99 pisnicek, nekdy nektere mp3 nejdou, nesledoval sem proc, proste ty nefunkcni smazu, kdyz tam chces nahrat vic pisnicek da se to obejit tak ze pouzijes soft na slouceni celeho cd do jedne mp3, akorat pak nacitani trva cca 20-30s i vic, ale pak uz to jede vpohode. Pouzivam tam ted Transcend J30 / 8Gb.
Jo jde tam nahrat normalne 6x99 pisnicek, nekdy nektere mp3 nejdou, nesledoval sem proc, proste ty nefunkcni smazu, kdyz tam chces nahrat vic pisnicek da se to obejit tak ze pouzijes soft na slouceni celeho cd do jedne mp3, akorat pak nacitani trva cca 20-30s i vic, ale pak uz to jede vpohode. Pouzivam tam ted Transcend J30 / 8Gb.
Takže redukcia došla v pohode, cez weekend som to zapojil a maže to...Spokojnosť 
Bezva, to jsem rad ze to pomohlo
.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní