Toyoty v autobazaroch
Re: Toyoty v autobazaroch
s tou corollou mozes jazdit celorocne, ma to aj sezonne prezutie
nie je to parada? a yarisku by si mohla odstavit do garaze a mat ju ako lestenku 
- Srandista
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46
No to telefonne cislo uz len z principu nemoze byt spravne, sak ma 11 cislic namiesto 10...zk24 napísal:spider207 napísal:no keby tieto corollky isli za taketo peniaze tak uz mam jednu domaale je to prilis krasne na to aby to bola pravda.. mozno je to na dovoz abo ako.. aj ked pise, ze ma kontrolu originality.. ale aj tak, cakam kotvu.. kto ju odhali?
keby to bola pravda, tak sa mi oplati ho kupit a jazdit s nim na letnych gumach a Yarisom na zimnych![]()
Nepaci sa mi ani to telefonne cislo... idem pozriet co je to zac.
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

daj potom prosim vediet (este stale zhanam corollu)zk24 napísal:spider207 napísal:no keby tieto corollky isli za taketo peniaze tak uz mam jednu domaale je to prilis krasne na to aby to bola pravda.. mozno je to na dovoz abo ako.. aj ked pise, ze ma kontrolu originality.. ale aj tak, cakam kotvu.. kto ju odhali?
keby to bola pravda, tak sa mi oplati ho kupit a jazdit s nim na letnych gumach a Yarisom na zimnych![]()
Nepaci sa mi ani to telefonne cislo... idem pozriet co je to zac.
http://seat-altea.autobazar.eu/20-tdi-s ... 36596.html
Prepacte, ze to nie je Toyota, ale je to ten isty predajca, v telefonnom cisle nejde o preklep, a ta cena opat.... aj popisy su robene stylom copy - paste...
0952 ako predvolbu som nasla registrovane na Radiopol Tetra - nejaku radiovu telefonnu siet... Nic mi to nehovori...
Prepacte, ze to nie je Toyota, ale je to ten isty predajca, v telefonnom cisle nejde o preklep, a ta cena opat.... aj popisy su robene stylom copy - paste...
0952 ako predvolbu som nasla registrovane na Radiopol Tetra - nejaku radiovu telefonnu siet... Nic mi to nehovori...
no zaujimave teda, mozno sa nejako lacno dostal k autam a teraz predava.. a na autobazare je registrovany od dnes.. taketo auta naozaj len overit poriadnym mechanikom prip znova spravit KO abo co.. prilis nizka cena, corollu s takym popisom by mohol dat kludne o 2tis € vyssie..
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
No uz tie inzeraty neexistuju.
Inac 15k rocne je uz relativne slusny najazd, poznam auto co najazdi aj menej takze 15k je celkom vierohodny udaj pri niektorych typoch aut.
Inac 15k rocne je uz relativne slusny najazd, poznam auto co najazdi aj menej takze 15k je celkom vierohodny udaj pri niektorych typoch aut.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
Ahojte...smutok napísal:No uz tie inzeraty neexistuju
neviem najst temu kam toto spravne zaradit. Je to odpoved "majitela" na jeho inzerat ohladne danej toyotky... Pisala som mail. Tu je odpoved... /kludne mozte moj prispevok presunut do temy kam patri viac, ak myslite/
Hello,
Thank you for your interest in my car. I am in London, UK and the car is with me here. But, it has SLOVAKIA registration and plates.
2005 Toyota Corolla 1.6 VVT-i Sol
Grey metallic, Alarm, Steering servo unit, ABS, ESP(VDC), Airbag 8X, DSC(DTC), Central door lock, El. front & back windows, El. back mirrors, Electronic A/C, Remote control, Receiver/CD+MP3, Alu-Wheels/Rims, Fog lights, Immobilizer, Board computer, Parking assistant, Cruise control, Body-tint floating, Heated rear mirrors, Raining sensor, Light sensor.
1598cm3, 81kW, Petrol, Euro 4, 62000 km
The car is in good condition, has no mechanical problem, no scratches, no hidden defects, no accident.
I asked the price of 4100 EUR and I want to sell very quickly.
The car was purchased in Slovakia, you have no additional fee.
If you would like to buy the car, there are 3 ways that we can close the deal.
First...and this should be the best, is through an escrow company. We will make the deal with Escrow Europa, which is the most recommended for this type of transactions.
Second, if you have free time to come to London and take the car personally, you are welcomed.
And the last way is that i come with the car personally to your address and bring the car, but you must assure me that you are serious and i wont come there for a joke.
If you are interested, please email me back and tell me which way you think is the best, so i can explain you more in details.
Best Regards
Mihael Drasler
-
vitelo1
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 3. Júna 2009, 09:52
...zk24 napísal:Ahojte...smutok napísal:No uz tie inzeraty neexistuju
neviem najst temu kam toto spravne zaradit. Je to odpoved "majitela" na jeho inzerat ohladne danej toyotky... Pisala som mail. Tu je odpoved... /kludne mozte moj prispevok presunut do temy kam patri viac, ak myslite/
Hello,
Thank you for your interest in my car. I am in London, UK and the car is with me here. But, it has SLOVAKIA registration and plates.
2005 Toyota Corolla 1.6 VVT-i Sol
Grey metallic, Alarm, Steering servo unit, ABS, ESP(VDC), Airbag 8X, DSC(DTC), Central door lock, El. front & back windows, El. back mirrors, Electronic A/C, Remote control, Receiver/CD+MP3, Alu-Wheels/Rims, Fog lights, Immobilizer, Board computer, Parking assistant, Cruise control, Body-tint floating, Heated rear mirrors, Raining sensor, Light sensor.
1598cm3, 81kW, Petrol, Euro 4, 62000 km
The car is in good condition, has no mechanical problem, no scratches, no hidden defects, no accident.
I asked the price of 4100 EUR and I want to sell very quickly.
The car was purchased in Slovakia, you have no additional fee.
If you would like to buy the car, there are 3 ways that we can close the deal.
First...and this should be the best, is through an escrow company. We will make the deal with Escrow Europa, which is the most recommended for this type of transactions.
Second, if you have free time to come to London and take the car personally, you are welcomed.
And the last way is that i come with the car personally to your address and bring the car, but you must assure me that you are serious and i wont come there for a joke.
If you are interested, please email me back and tell me which way you think is the best, so i can explain you more in details.
Best Regards
Mihael Drasler
E10 Corolla 1,33 xli sedan
Jasne, len som slubila o tom inzerate zistit viac, tak sem davam info.... Obsah toho emailu nekomentujem, kazdy si vie spravit vlastnu mienku.
Edit: Na to ze je z UK vie celkom dobre slovensky
inzerat aj moj mail adresovany jemu bol v slovencine...
Edit: Na to ze je z UK vie celkom dobre slovensky
Naposledy upravil/-a zk24 v Sobota, 31. Októbra 2009, 12:29, upravené celkom 1 krát.
vdaka za infozk24 napísal:Jasne, len som slubila o tom inzerate zistit viac, tak sem davam info.... Obsah toho emailu nekomentujem, kazdy si vie spravit vlastnu mienku.
ako z učebnice, presne tak... vďaka Zuzka za info 
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
http://toyota-corolla.autobazar.eu/13-1 ... 36354.html
Celé prestrekované a ešte fušérsky - samé stekance na hranách + stáčaný tacháč.
Stojí v RK v baráre oproti bráne do SCP.
Celé prestrekované a ešte fušérsky - samé stekance na hranách + stáčaný tacháč.
Stojí v RK v baráre oproti bráne do SCP.
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Toyota Prius
http://toyota-prius.autobazar.eu/15i-id1166069.html
http://toyota-prius.autobazar.eu/15i-id1166069.html
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Autokomplet KE - známa firma - len virtuálny autobazár...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných