Ahojte chalani
Ani neviem ako mám začať, no pokúsim sa. Všetko začalo 13.09.2009 ráno o 09:30. Zbadal som zmeškaný hovor ta si vravím zavolám čo a kto ma hľadal, no a to bola najväčšia chyba môjho života

Mám na predaj Avensis T22 tak sa mi ozval potencionálny kupca. Keby ja vedel že čo to za bandu glúpych ľudí bude ta sa na nich akurát tak vys...m!

Obhliadka bola dojednaná na 19.09.2009 človek sa aj poteší že hurá po dlhej dobe sa niekto našiel kto by chcel moje auto. No a tu začína pohroma: Došli 4 kusy na Zafire, spotení v šoustákoch atď, človek si povie čert to ber hlavne nech berú auto. Všetko začalo v pohode zvítaním sa atď...
Daná pani držala pokladnicu v rodine tak ona mala hlavné slovo

tak som sa riadil jej pokynmi. Čo bolo prvé bol oznam o tom že mám menené podbehy

podotýkam auto malo v marci 6 rokov vravím jej sa mýli no ona trvala na svojom, potom okomentovala že auto je samá hrdza od spodu, lenže tá hrdza od spodu je továrenský špritz hrubej vrstvy farby proti odlietávajúcim kamienkom. Nie to nieje pravda lebo oni také na Carine 87 nemali. Vravím si však kľud nepozná ani názov auta

Ďalej to pokračovalo tým že mám rozdielne E-čka na oknách že na dvoch nemám E6 ale E11 či koľko, na to dostala odpoveď že mňa to netankuje a okná slúžia tak ako majú

Potom že mám naštartovať motor, tak som aj zrobil až 3 krát

a podľa nich pri každom štarte mal motor iný zvuk

, auto má 181 300 skutočných takže čo ja viem aké iné zvuky tak počuli okrem toho že je to diesel

Na to teta povedala že Toyoty sú dobré ale že sú to zároveň svine

že motory majú dobré ale že kasne zhnijú jak neviem čo

Som sa len pousmial a povedal som že nemá pravdu a že kasne sú zinkované no a to bol veľký omyl, všetci štyria jak tam boli ta ma ohučali že či som normálny že Toyoty nemajú zinkované kasne iba majú silné plechy a že iba Toyota ako jediná na svete nezinkuje kasne!!!!!

Som sa riadne bál že dostanem kres papuli za to že som tvrdil že Toyota má zinkovanú kasňu

V skratke toľko že auto čo má 6 rokov, 181 300 km, 6 airbagov, v elektrike okná a zrkadlá, klímu, ABS, a čo to ešte bolo ohučané bandou neznabohov

na cenu okolo 130 tis SK

Až vtipno mi došlo jak buchla tú sumu

A nakoniec našej stretávky dodala že ak si to rozmyslím že sa mám ozvať

. No to víš Karle
P.S. Prepáčte že tom toľko toho písal ale nedalo mi to nepodeliť sa s Vami

Pár detailov som vynechal lebo to by som musel názorne ukázať a keby som to rozpisoval boli by sme tu min. týždeň

Celkovo len toľko že človek kým nezažije neuverí a fakt už tomu verím

Chcem Vás varovať pred rodinkou zo ZV, keby Vás náhodou navštívili pošlite ich kade ľahšie

A už fakt celkom nakoniec dodám že sú to ľudia ktorý chcú Avensis 2009 full výbava 130kw/177PS max 10tis. km za max 10000 sk/ +-3300 Eur.

Prajem im veľa úspechov pri hľadaní
Ďakujem za trpezlivosť a pochopenie ak ste čítali tento príspevok.
Prajem pekný deň, a aby Vás takíto indiáni obchádzali
S pozdravom Števo