E12 - svetlo prístrojovky / podsvietenie
Moderátor: AndyGTP
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
Re: E12 svetlo pristrojovky
Tak ako pre koho, moj bracho jazdi s plnym jasom aj v noci a nevadi mu to, ale co ma firemne polo s modrymi budikmi a cervenymi tlacidlami na pristrojovke tak na to nadaval, ze to taha oci. Minule som ho viezol a utvrdil som sa v tom, ze najlepsie podsvietenie je zelene alebo biele.
Ina co sa tyka tlmenia, tak ten skok je na vsetkych autach kde budiky svetia len ked je to nastartovane. Je to normalne lebo to su dva stavy denne osvetlenie a nocne, kde pri nocnom mas dalsie 3 stupne intenzity ked mas moc citlive oci. Ja pouzivam len dva, najsilnejsie cez den, lebo inac v slnecnych okuliaroch tam nic nevidim a hned prve zoslabene, ostatne nizsie intenzity nepouziam, lebo sa mi nechce to stelovat vecer, takze mne by tam stacili kludne dva stavy tak ako to je v Yarise a najlepsie na samostatnom tlacitku ako to bolo v prvom yarise.
Ina co sa tyka tlmenia, tak ten skok je na vsetkych autach kde budiky svetia len ked je to nastartovane. Je to normalne lebo to su dva stavy denne osvetlenie a nocne, kde pri nocnom mas dalsie 3 stupne intenzity ked mas moc citlive oci. Ja pouzivam len dva, najsilnejsie cez den, lebo inac v slnecnych okuliaroch tam nic nevidim a hned prve zoslabene, ostatne nizsie intenzity nepouziam, lebo sa mi nechce to stelovat vecer, takze mne by tam stacili kludne dva stavy tak ako to je v Yarise a najlepsie na samostatnom tlacitku ako to bolo v prvom yarise.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
hehe, podla chuti
ja som si to stiahol aj z toho prveho stlemeneho o uroven nizsie a jazdim s tym cely den. ak nemam slnecne okuliare, da sa to citat aj cez den...

Radšej mŕtvy ako druhý...
- hanz
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 14. Októbra 2004, 09:47
klobuk dole, ja cez den znesiem este prvy stlmeny stupen, pokial nie je vela slnka, ale viac ani nahodou 
avensis T25 2AD-FTV
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
- mr.fatal
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Apríla 2009, 23:40
Re: E12 - svetlo prístrojovky / podsvietenie
Zdar chlapi, vypalila sa mi ziarovka v budikoch na E10, tak som ju vymenil. Vsetko by bolo fajn az na to, ze na povodnej ziarovke bol natiahnuty taky modry "prezervativ" , ktory sa za 14 rokov svietenia pripiekol k ziarovke. Ked som sa ho snazil dat dolu, roztrhol sa mi. Neviete nahodou ci sa take nieco da zohnat, alebo si mam kupit modru ziarovku ? Dakujem za rady 
Toyota Corolla E10 1.3 4E-FE
Honda Civic sedan 1.5 VTEC LS
EX: Skoda 130 L 5 Speed
Honda Civic sedan 1.5 VTEC LS
EX: Skoda 130 L 5 Speed
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Tie prezervatívy sa kúpiť dajú, ale nevydržia tak dlho ako origo...kedysi dáááááávno som skúšal červené a po čase sa vypálili do žltobiela...detto u modrých.
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
za opytanie na nejakom vrakaci by to mozno stalo, ci nemaju taku ziarovku. ja mam toho (este z UK vrakacov) doma za pol vedra. aj ked modre su trochu uzsi profil, vacsinou boli len v dialkovom...
ked kupis modru ziarovku, mozes mat iny odtien...moze a nemusi sa to stratit popri ostanych. ci to bude vidno zistis, asi len ked vyskusas...
ked kupis modru ziarovku, mozes mat iny odtien...moze a nemusi sa to stratit popri ostanych. ci to bude vidno zistis, asi len ked vyskusas...
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní