E11 - rozvodový remeň / reťaz?
Moderátor: AndyGTP
Re: E11 remen/retaz?
Ja mam teraz cerstve Fuldy Ecocontacty 185-65-14. Zatial spokojnost. Zajtra s nimi idem na zraz tak ich aj lepsie otestujem. 
Honda Accord 1.8i F18B3
Toyota Corolla 1.4 4E-FE
ex:Honda Accord 2.0 EX A20A1
-
Francek
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 23. Júna 2009, 22:47
- Kontaktovať používateľa:
nebudem zakladat novu temu, zaujima kolko bude stat material a to: rozvodovy remen a kladky (4A-FE) dakujem 
-
Francek
- panic
vzduchovy filter
Chcel by som si dať tuZingovy vzduchový filter (na štýl hrušky, kužela, etc.), ale som zistil, že v skrini, kde je vzduchový filter je čidlo tlaku (a ževraj sa tam hruška dať nemôže). Skúsil som motor naštartovať s vytiahnutým čidlom a bolo to ok... Len ako pri jazde to neviem, neskúšal som. ...nechcem zakladať novú tému, snáď si to niekto všimne.
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Pri 4A-FE to skutočne nemá nejaký extra význam...
Existujú otvorené filtre s presnou prírubkou pre to drbnuté čidielko - napríklad od KaN, alebo Green Filter, ale to si asi rozmyslíš, lebo taký kit sania Ťa vyjde nad 200 euro a ver že prínos je minimálny...
Existujú otvorené filtre s presnou prírubkou pre to drbnuté čidielko - napríklad od KaN, alebo Green Filter, ale to si asi rozmyslíš, lebo taký kit sania Ťa vyjde nad 200 euro a ver že prínos je minimálny...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
Pokial sa nechystate upravovat motor kompletne tak sa vyserte na to.
Ja chapem ze to laka a clovek ma pocit, ze je to super napad a musi to fungovat super, len v konecnom dosledku ked mu dojde ze ziadna zmena tam nie je a ked aj je tak je minimalna tak je mierne sklamany, ze vyhodil peniaze.
Plati stale omielana pravda, ze ked chcem vykonnejsie auto tak si ho rovno take kupim. Vsetko ostatne je len placebo s velmi neistym vysledkom.
Ja chapem ze to laka a clovek ma pocit, ze je to super napad a musi to fungovat super, len v konecnom dosledku ked mu dojde ze ziadna zmena tam nie je a ked aj je tak je minimalna tak je mierne sklamany, ze vyhodil peniaze.
Plati stale omielana pravda, ze ked chcem vykonnejsie auto tak si ho rovno take kupim. Vsetko ostatne je len placebo s velmi neistym vysledkom.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
-
Francek
- panic
Viete mi niekto povedať na ČO PRESNE slúži to čidlo ? Zaujíma ma to 
- Stano_NO
- panic
- Dátum registrácie: Pondelok, 24. Septembra 2007, 11:32
Ahoj Francek
To čidlo je snímač prietoku vzduchu.
Inak k tým pneu. Bravuris - Sám ich mám a sú o niečo hlučnejšie, ale zase dobre sedia na ceste a aj v kritickejších situáciách je na nich spoľah, naozaj. Mám ich už tretí rok a zatiaľ spokojnosť.
Veľa zdaru s novou Corollkou
...stano
To čidlo je snímač prietoku vzduchu.
Inak k tým pneu. Bravuris - Sám ich mám a sú o niečo hlučnejšie, ale zase dobre sedia na ceste a aj v kritickejších situáciách je na nich spoľah, naozaj. Mám ich už tretí rok a zatiaľ spokojnosť.
Veľa zdaru s novou Corollkou
...stano
Toyota Corolla E11 - sedan, 1332 cm3, 63 kW
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných