Kriedy už mám tiež doma ...
TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 2012 - Detský kútik
Moderátor: Elvis
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
- Kontaktovať používateľa:
Re: TOYOTATEAM SLOVAKIA Meeting 2009 - Detský kútik
Diplomy sú pripravené a vytlačené , stačí do nich na mieste len dopísať meno ... vytvoril, vytlačil a priniesol mi ich Sezu ( Ď
)
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
No supiš pupiš....koľko ste ich spáchali?
Ja som bol v sobotu na chvíľu s Legonom a zhodli sme sa v tom , že to nebudeme nejak extra znásilňovať, keďže je ťažko povedať koľko pidilidí príde. Detvákom tam spravíme nejakú tú dráhu na kľučkovanie, na nejakom plácku využijeme tie kriedy, nech sa trošku kultúrne realizujú a v prípade, že sa tam nakopí nejaké to družstvo, tak im spáchame nejaký ten závod na kolobrndách. Legon vyzerá byť celkom zbehlý v organizovaní, tak by mohol ukočírovať nejakú tú súťaž a ostatní budeme ako bezpečnostný dozor.
Ešte uviďám, ako to budem zvládať a či doveziem aj nejaké tie elektrovozidlá v počte kusov dva a tiež nejaké tie kolobrndy navyše.
Celkovo by sme tomu asi nechali viacmenej voľný priebeh a podľa situácie budeme improvizovať a organizovať, aby sme to deckám urobili aspoň trošku záživné
Chcel by som ale znovu vyzvať ctených roditeľov, aby svojim milovaným dietkam zobrali aj oni nejaký ten vehikel a samozrejme prilbu kvôli bezpečnosti
Ja som bol v sobotu na chvíľu s Legonom a zhodli sme sa v tom , že to nebudeme nejak extra znásilňovať, keďže je ťažko povedať koľko pidilidí príde. Detvákom tam spravíme nejakú tú dráhu na kľučkovanie, na nejakom plácku využijeme tie kriedy, nech sa trošku kultúrne realizujú a v prípade, že sa tam nakopí nejaké to družstvo, tak im spáchame nejaký ten závod na kolobrndách. Legon vyzerá byť celkom zbehlý v organizovaní, tak by mohol ukočírovať nejakú tú súťaž a ostatní budeme ako bezpečnostný dozor.
Ešte uviďám, ako to budem zvládať a či doveziem aj nejaké tie elektrovozidlá v počte kusov dva a tiež nejaké tie kolobrndy navyše.
Celkovo by sme tomu asi nechali viacmenej voľný priebeh a podľa situácie budeme improvizovať a organizovať, aby sme to deckám urobili aspoň trošku záživné
Chcel by som ale znovu vyzvať ctených roditeľov, aby svojim milovaným dietkam zobrali aj oni nejaký ten vehikel a samozrejme prilbu kvôli bezpečnosti
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
Len to zvyraznim 
ak sa nazbieraju taketo decka s priblizovadlami spravime jazdu zrucnosti aj pre ne, po pripade aj nejake to rodinne klanie ze by isiel aj tato ci mama tu decku drahu a scitali by sa casy
ak nemaju este vehikly ale trebarz pedalovacie auticka, kolobezky, trojkolky, korcule, skejborty proste nech prinesu, urobime kategoriechmelo napísal: Chcel by som ale znovu vyzvať ctených roditeľov, aby svojim milovaným dietkam zobrali aj oni nejaký ten vehikel a samozrejme prilbu kvôli bezpečnosti
ak sa nazbieraju taketo decka s priblizovadlami spravime jazdu zrucnosti aj pre ne, po pripade aj nejake to rodinne klanie ze by isiel aj tato ci mama tu decku drahu a scitali by sa casy
- mimo
- Mimo prevádzky
Diplomov je 20ks . myslím že to stačí ...
v piatok ked budeme stavať trať tak to dole uzavriem a jasne označím aby sa nám tam v sobotu od rána nestavali autá ...
to ako budeme jazdiť na tom istom ako deti ?Legon napísal:po pripade aj nejake to rodinne klanie ze by isiel aj tato ci mama tu decku drahu a scitali by sa casy
v piatok ked budeme stavať trať tak to dole uzavriem a jasne označím aby sa nám tam v sobotu od rána nestavali autá ...
- chmelo
- Toyota guru
Super...ak by aj pochybelo, tak môžeme načrieť do tých "origo" kartičiek...si myslím
Či to ste mysleli len pre decká, ktoré vyhrajú nejakú tú disciplínu? V tom prípade by ale bolo asi fajn urobiť aj nejakých pár tých kariet naviac, aby každý svišť dostal niečo na pamiatku
No to by bolo fajn, keby si to tam odchytil....ja v piatok nebudem môcť...budem rád, keď sa tam dotmolím v sobotu ráno/doobeda
Dobre som to pochopil, že na tom pľaci bude aj ten hrad skákacieho charakteru?
No to by bolo fajn, keby si to tam odchytil....ja v piatok nebudem môcť...budem rád, keď sa tam dotmolím v sobotu ráno/doobeda
- Legon
- Toyota guru
Ano ano na tej istej ako deti ale to sa uvidi kolko rodicov bude ochotnychmimo napísal:Diplomov je 20ks . myslím že to stačí ...
to ako budeme jazdiť na tom istom ako deti ?Legon napísal:po pripade aj nejake to rodinne klanie ze by isiel aj tato ci mama tu decku drahu a scitali by sa casy![]()
![]()
![]()
pingpongova lopticka na lyzicke
kniha na hlave
zaviazane oci
pohar po okraj s vodou atd ...
vet nieco vyberieme
PS ja by som asi prisiel aj v piatok pomoct ak je treba sice az poobede ale prisiel by som.
- mimo
- Mimo prevádzky
Chmelo , ved si neurobím diplom len pre svoje dieťa , nie ...
Diplom dostane každé dieťa ktoré sa zúčastní nejakej hry alebo čoho , nebudeme robiť rozbroje aj medzi detmi , stačí ked sa pohádajú dospelí kto bol lepší , nie ?
pochybujem že ich tam bude viac ako 20ks ... a keby tak by siahlo na kartičky
skákací hrad bude v detskom kútiku , bol tam aj minule ( ale nebol tam detský kútik ale tuším MR2 club ) t.j. bude to za páskou ktorá bude oddeľovať autá od detí... môže byť ?
Legon trať chodíme ( alebo chodia ) stavať až v piatok cca 16 - 17h. určite sa to tu niekde spomenie... ale každá ruka bude vítaná ...
Diplom dostane každé dieťa ktoré sa zúčastní nejakej hry alebo čoho , nebudeme robiť rozbroje aj medzi detmi , stačí ked sa pohádajú dospelí kto bol lepší , nie ?
pochybujem že ich tam bude viac ako 20ks ... a keby tak by siahlo na kartičky
skákací hrad bude v detskom kútiku , bol tam aj minule ( ale nebol tam detský kútik ale tuším MR2 club ) t.j. bude to za páskou ktorá bude oddeľovať autá od detí... môže byť ?
Legon trať chodíme ( alebo chodia ) stavať až v piatok cca 16 - 17h. určite sa to tu niekde spomenie... ale každá ruka bude vítaná ...
- chmelo
- Toyota guru
Ad1: no neviem, neviem.....sú rôzne spôsoby ako favorizovať svoje a diskriminovať ostatné svište
Ad2: no podľa hlasovania možno dostane každé dieťa diplomy rovno tri...teda ak sa tam nenanominuje napr. Drgi a jemu podobní hamížníci
Ad3: oddeliť páskou áno, to je super nápad....hlavne s ohľadom na bezpečnosť našich potomkov
Ad4: hmmm, škoda, škoda, škoda, že nemôžem už v piatok....určite tam budete mať srandy kopec vy hadi kropenatí
Ad2: no podľa hlasovania možno dostane každé dieťa diplomy rovno tri...teda ak sa tam nenanominuje napr. Drgi a jemu podobní hamížníci
Ad3: oddeliť páskou áno, to je super nápad....hlavne s ohľadom na bezpečnosť našich potomkov
Ad4: hmmm, škoda, škoda, škoda, že nemôžem už v piatok....určite tam budete mať srandy kopec vy hadi kropenatí
- mimo
- Mimo prevádzky
Pitný režim deťom zabezpečí jeden zo sponzorov ... 
- chmelo
- Toyota guru
A ja celý deň špekulujem, že čo som to ešte chcel....super Mimo 
- mimo
- Mimo prevádzky
Chmelo myslím na ne ako na svoje 
- chmelo
- Toyota guru
No super, takže o starosť menej a kus kufra k dobru
Včera som objednal do toho pôvodne 6voltového el. auta (Runnera, ako ho volá náš mladý) novú baktériu, ale 12 voltovú (dúfam, že dovtedy dorazí) a jednu zoberiem do foroty z hondítka, včera sme ju s tým naším fitipaldim skúšali na ulici a jazdí jak drak, vlastne ako komentoval Šimi, "tatino, jazdí to jak ďas"
...aj tak je motorienka terazky viacmenej v demonte a čaká na generálku motora, tak aspoň baťurka sa využije
No ale podstata veci je, že som sa napriek všetkému rozhodol, že zoberieme Runnera a el. motorienku, nech sa decká môžu trochu vybujačiť.
Ak by ešte ktosi doma našiel nejakú tú rezervnú baktériu, tak by to bodlo...pochybujem, že to tam na mieste stihneme dobiť. Tie 12voltové sú v pohode, tie vydržia hafo, ale 6V baťurka navyše by sa šikla, lebo motorienka na jedno nabitie vydrží tak hodinku, hodinku a pol....
Zoberieme, čo sa bude dať a čo sa zmestí....a možno aj Prevka bude voľná, takže bude o pár hektolitrov nákladného priestoru viac....ale to už ukáže čas
Včera som objednal do toho pôvodne 6voltového el. auta (Runnera, ako ho volá náš mladý) novú baktériu, ale 12 voltovú (dúfam, že dovtedy dorazí) a jednu zoberiem do foroty z hondítka, včera sme ju s tým naším fitipaldim skúšali na ulici a jazdí jak drak, vlastne ako komentoval Šimi, "tatino, jazdí to jak ďas"
No ale podstata veci je, že som sa napriek všetkému rozhodol, že zoberieme Runnera a el. motorienku, nech sa decká môžu trochu vybujačiť.
Ak by ešte ktosi doma našiel nejakú tú rezervnú baktériu, tak by to bodlo...pochybujem, že to tam na mieste stihneme dobiť. Tie 12voltové sú v pohode, tie vydržia hafo, ale 6V baťurka navyše by sa šikla, lebo motorienka na jedno nabitie vydrží tak hodinku, hodinku a pol....
Zoberieme, čo sa bude dať a čo sa zmestí....a možno aj Prevka bude voľná, takže bude o pár hektolitrov nákladného priestoru viac....ale to už ukáže čas
- Leňulka
- toyoťák
- Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Marca 2005, 18:31
ja privezu nejake toyota omalovanky a toyota pastelky, mam jeste neco sehnat?
Toyota Celica 2.0 Turbo All-Track 1991
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering
Toyota 4Runner 2,4i 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1989
Ex: Toyota 4Runner 3.0 V6 1989
Ex: Toyota Celica 2.0 Turbo 4WD 1988
Ex: Toyota Celica 2.0GTi 16V 1989
N.M.T. Engineering
- Legon
- Toyota guru
Leni ty hlavne pridi ...
Lebo ked zbadaju chmela a mna, urcite sa okamzite rozplacu
a ty tam budes ta co ich budes ukludnovat sa budu za teba schovavat, nech sa citia bezpecne 
Mimo > ten pitny rezim pre detvaky je super napad by ma to ani nenapadlo, ja som pocital ze taketo veci si budu riesit rodicia, ale takto to bude SUPER
Lebo ked zbadaju chmela a mna, urcite sa okamzite rozplacu
Mimo > ten pitny rezim pre detvaky je super napad by ma to ani nenapadlo, ja som pocital ze taketo veci si budu riesit rodicia, ale takto to bude SUPER
- mimo
- Mimo prevádzky
Každý kto berie dieťa mu určite zoberie nejaké pitie ... ale ak bude teplo tak treba aby aj veľa pili , nech sa im tam niečo nestane , teplota je hlásená predbežne okolo 25-27st. , na Babe bude určite menej , minulý rok to bolo peklo ... a moja malá vypila skoro 2litre ...preto som chcel aby tam boli nejaké zásoby pitiva pre najmenších ... nebudú predsa piť kofolu alebo pivo 
Koľko krabíc tých kried bude treba ? cca ?
Ja som tiež vybavil jedno žieňa ktoré to tam bude mapovať , ked tam nebudú rodičia , ale tie súťaže by sme mali zmenežovať my ( rodičia ) , skákací hrad si strážia majitelia tak tam je o starosť menej ...
Koľko krabíc tých kried bude treba ? cca ?
Ja som tiež vybavil jedno žieňa ktoré to tam bude mapovať , ked tam nebudú rodičia , ale tie súťaže by sme mali zmenežovať my ( rodičia ) , skákací hrad si strážia majitelia tak tam je o starosť menej ...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných