Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Utorok, 21. Apríla 2009, 19:50

ze som v RK pred Tescom a nevidim tu Cervenu MR2-ku... a ani cislo na teba Rasto nemam.. sakra... a uz ideme do LM..
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

saboter
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 19. Januára 2009, 21:33

Príspevok od používateľa saboter » Utorok, 21. Apríla 2009, 21:20

Že som bol už dvakrát na geometrii a dvakrát ma poslali preč lebo nedokázali povoliť matku. Prvý krát preto lebo to ťahal na opačnu stranu ... trubkou na kľuči :evil: ...

Vždyto skončilo chodte si to dať niekde povoliť potom prídite. Pixe čo sa u poriadneho majstra v garáži nespraví to nemám. 8)
ex: Corolla LB E11 Terra (vykuchaná), 1.4 4E-FE

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Utorok, 21. Apríla 2009, 21:33

sorry, ale ak to neide trubkou, tak to ide dlhsou trubkou! kua uz sme povolovali aj dvojmetrovou rurou na lesenie!!! a ak zoskakuje, tak privarim ten kluc, a nieco povoli!!! :-D
IS300 2JZ-GE dream car

saboter
začiatočník

Príspevok od používateľa saboter » Utorok, 21. Apríla 2009, 21:41

Keď taháš na opačnú stranu povolí akurát tak celé rameno :D :D :D .... prípadne vpredu ten čap vylomíš .... pointa je v tom že sa s tym neseru a oni "len nastavujú" ... a čo kua čakajú že časti na ktoré celu zimu strieka slaný maglajz povolia s jednou rukou vo vrecku ... or fucking what ..
Naposledy upravil/-a saboter v Utorok, 21. Apríla 2009, 22:27, upravené celkom 2 krát.

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Utorok, 21. Apríla 2009, 22:21

povolovanie v spravny smer je uz samozrejmost :-))) iked ako tak citam, nie vsade :evil: :evil: :evil:
IS300 2JZ-GE dream car

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Utorok, 21. Apríla 2009, 23:32

saboter napísal:Keď taháš na opačnú stranu povolí akurát tak celé rameno :D :D :D .... prípadne vpredu ten čap vylomíš .... pointa je v tom že sa s tym neseru a oni "len nastavujú" ... a čo kua čakajú že časti na ktoré celu zimu strieka slaný maglajz povolia s jednou rukou vo vrecku ... or fucking what ..

presne s tymto mam problem. v original servise mi nevedeli spravit geometriu na prednej naprave lebo by utrhli cap. Dalsi faktor je ze v AWF zatial nemaju autogen ani ine nahrievacie zariadenia, kedze novy showroom bol pred dokoncenim a tudiz i personal opravneny pracovat so zvaracou technikou (novi klampiari) tam este neboli, tak ma poslali ku konkurencii :roll: dodnes to nemam spravene

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

saboter
začiatočník

Príspevok od používateľa saboter » Streda, 22. Apríla 2009, 08:59

AndyGTP napísal:
saboter napísal:Keď taháš na opačnú stranu povolí akurát tak celé rameno :D :D :D .... prípadne vpredu ten čap vylomíš .... pointa je v tom že sa s tym neseru a oni "len nastavujú" ... a čo kua čakajú že časti na ktoré celu zimu strieka slaný maglajz povolia s jednou rukou vo vrecku ... or fucking what ..

presne s tymto mam problem. v original servise mi nevedeli spravit geometriu na prednej naprave lebo by utrhli cap. Dalsi faktor je ze v AWF zatial nemaju autogen ani ine nahrievacie zariadenia, kedze novy showroom bol pred dokoncenim a tudiz i personal opravneny pracovat so zvaracou technikou (novi klampiari) tam este neboli, tak ma poslali ku konkurencii :roll: dodnes to nemam spravene

Sa na to teraz chystam, nastrieka sa to a vyskúšame to dvaja povoliť. Matka sa už pohla, ešte rozhýbať tú tyčku a možno to aj pôjde. :)

pio
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 10. Mája 2005, 15:58

Príspevok od používateľa pio » Utorok, 5. Mája 2009, 20:15

Dlho som rozmyslal co sem napisat ,no nic ma nenapadlo ale uz viem..najviac ma vie vytocit ked auto iduce oproti mne ma na pi... nahodene ziarovky v prednych reflektoroch alebo mu jedna nesvieti (to sa tyka aj funkcnosti ostatnych svetiel) ..este dodam ze v poslednej dobe neni den ked take auto nestretnem. Ak to tu uz niekto spomenul tak sa ospravedlnujem ale nechcelo sa mi to citat vsetko ;-)
moja ex: Toyota Corolla 4E-FE , 97
Toyota Corolla 4ZZ , 05

mil
panic
Dátum registrácie: Streda, 3. Januára 2007, 12:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mil » Pondelok, 11. Mája 2009, 19:37

a mna teraz vytocil nejaky demental, ktory mi doskriabal -asi klucom- dvere, prednu masku a este aj spatne zrkadlo sa snazil.
Ruky by som mu dolamala :twisted:

..skusala som korekcnu tycinku, ale na dverach to moc nejde, je to hlboke :(

mil
panic
Dátum registrácie: Streda, 3. Januára 2007, 12:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mil » Pondelok, 11. Mája 2009, 19:44

aha, a este dodam, ze kratko na to, ako som prisla na skrabance, som bola na umyvarke..a ked som uz dosamponovala predok auta, a uz som len spongiou davala dole muchy, tak prisiel nejaky inteligent na velkom terennom BMW a pytal sa, ci sa s tym budem este dlho hrajkat... Skoro som po nom vyskocila :roll: takto ma drazdit..
..a to som svoje male auto umyvala cca 15 minut dohromady ..a on tam cakal asi tak 5min, ale ocividne mal naponahlo..lebo mi zacal davat prednasky o ohladuplnosti
zaujimave, ze vedla v boxe bolo dalsie velke, terenne, auto, co prislo max. minutu po mne, ale toho sa spytat na hrajkanie ocividne nesiel. Toz, dalsi demental..
Hmm, je to tak iba tu v BA, alebo zacinam byt na BA alergicka?
:lol:

..ale som sa rozpisala...uf

aspire
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Apríla 2008, 19:04

Príspevok od používateľa aspire » Pondelok, 11. Mája 2009, 20:20

Ak presvita zakladna farba tak potom uz len prestriekat :(

Mna uz tyzden stvu policajti presne na tom istom mieste s radarom namierenym mojim smerom, cely bozi rok sa tam nuakazali az teraz ked treba dohnat zmeskane :(

Ehm a este dementov na SUV eckach ktory ma presne v tom mieste obiehaju a pokutu nedostanu :( tak ju nedostanu ani odo mna :D
Nie je dôležitá rýchlosť ale Zábava :-D

Mitsubishi Grandis 2,4L - All for Family
Ex : Corolla E11 - 1.4 86 PS

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Pondelok, 11. Mája 2009, 20:26

Tak tých škrabancov je mi ľúto, ale aspoň sa už na to auto nepodpíše ďalší debil...
Na umývárke sa môžeš s autom "hrať" ako dlho chceš a ak nejaký hrubokrký, so svojho krátkeho oného frustrovaný trtko bude vyskakovať, opíš si ŠPZ (tipujem bude nejaká "vychytaná") a neboj nič - títo narcisi si dávajú do Google bežne vyhľadávať či niekto niekde "netečie" nad ich autami - ho zotrieme a chlapec sa možno pri nabližšom hľadaní svojho ega spamätá...

Mňa v sobotu značne dostala do stresu jedna cca 25 ročná rozkvasená čipa idúca na bicykli, ktorá si asi myslela že je stredobodom celého sveta, keďže mala na sebe obtiahnuté ružové tričko spod ktorého jej ovísali faldy že by sa plastický chirurg inak vyblbol. Dáma mi v krásne prehľadnej križovatke absolútne nedala prednosť - ja na hlavnej ceste - všade značenie ako vertikálne, tak horizontálne - proste ako pre debila...ale pre faldy visiace spod ružového neónového trička to asi nestačilo. Našťastie po meste jazdím fakt pomaly, takže som s prehľadom zabrzdil a kukám - faldy sa ani len nekukli mojim smerom a suterénne mi vbehli do cesty. Normálne som v ten moment mal 100 chutí dupnúť na plyn a zapnúť ostrekovače a stierače. Nakoniec ma to asi po sekunde prešlo a bez nejakých reakcií som okolo nej prešiel - Juanita samozrejme nevšímala.
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

aspire
začiatočník

Príspevok od používateľa aspire » Pondelok, 11. Mája 2009, 20:30

Boli to urcite faldy :D :D :D

aspire
začiatočník

Príspevok od používateľa aspire » Pondelok, 11. Mája 2009, 20:51

:evil: kedze som po operacii oci, a neustale musim nosit slnecne okuliare za kazdeho pocasia, tak som sa spalil (aj ked som pouzil kilo opalovacieho kremu), ze si domyslite ako vyzeram. Lutujem ze som nepouzil este jedno kilo kremu. Na slaktrafenie :twisted: :twisted: :twisted:

Mysiak
začiatočník
Dátum registrácie: Sobota, 8. Novembra 2008, 15:42

Príspevok od používateľa Mysiak » Utorok, 12. Mája 2009, 18:14

Naposledy ma zalial studený pot zaciatkom mája ked som odbocoval vlavo cez odbocovací pruh, a motorkár ma sejmul teeeeeesne pred tým nez som potocil volantom,samozrejme som predtým hodil blinkér no asi to pre neho nic nebolo.No strasne natesno popri mne prefrcal.Ešteže mal nejakú silnú motorku,magor. :x
Potešil som sa aj naším cestárom ked som šiel na východ.Kdesi za Prešovom látali diery,fúkali na to malé kamienky,alebo také čosi a hold smola bol som 2hý v kolóne po druhom ťuknutí kamienku už som aj brzdil (tak normálne) a chmuľo zamnou ma vytrúbil že asi co robím.či čo? :oops:
Naposledy upravil/-a Mysiak v Utorok, 12. Mája 2009, 18:18, upravené celkom 1 krát.
Auris 1.6,MT5

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných