keramicka prisada do oleja

všetko o tomto modeli

Moderátor: Leňulka

Používateľov profilový obrázok
patrix
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 27. Mája 2008, 17:01
Kontaktovať používateľa:

keramicka prisada do oleja

Príspevok od používateľa patrix » Nedeľa, 12. Apríla 2009, 00:19

Cawte junaci, viete mi niekto povedat ci podone pripravky alebo presne tento maju ucinok ako sa pise?
http://www.liqui-moly.sk/detail/keramic ... a-do-oleja
Skusali ste ho? Ide o klasicky problem s 1ZZ-FE sa bojim aby sa podobna "lacna" zalezitost - zadretie nestala aj mne. Myslite ze by to aspon trosku mohlo predist problemu? Dikes

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Re: keramicka prisada do oleja

Príspevok od používateľa Rasťo » Nedeľa, 12. Apríla 2009, 08:00

Yeb na to...je to dobré tak pre staré škodovice aby prežili cestu na šrotovisko.
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Nedeľa, 12. Apríla 2009, 10:59

patrix napísal:Cawte junaci, viete mi niekto povedat ci podone pripravky alebo presne tento maju ucinok ako sa pise?
http://www.liqui-moly.sk/detail/keramic ... a-do-oleja
Skusali ste ho? Ide o klasicky problem s 1ZZ-FE sa bojim aby sa podobna "lacna" zalezitost - zadretie nestala aj mne. Myslite ze by to aspon trosku mohlo predist problemu? Dikes
ja s Miguelitom a aj chlapci z CR fora davame olej 10w-40 Liqui moly s MOS2 prisadou... zatial fajne, ...a k pocudovaniu, olej mi nepapa ako s valvoline 10w-40
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

patrix
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 27. Mája 2008, 17:01
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa patrix » Nedeľa, 12. Apríla 2009, 12:02

Tak sa teda nestazujes? Neviem hladal som nieco co by aspon trosku predislo moznemu prehriatu a pod. Ide mi hlavne o problem 1ZZFE.

miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

Príspevok od používateľa miguellito » Nedeľa, 12. Apríla 2009, 14:24

no tento vyrobok nema s MOS2 asi moc spolocne,ja si myslim ze lepsie je dat pri vymene rovno olej ktory uz nejake tie prisady ma a nie tam dodatocne nieco dolievat-pretoze aj ked je tam napisane ze sa to kamarati zo vsetkymi tak nemusi sa. bud by som kupil rovno olej s mos2,a uz nic nepridaval.......alebo kupil od liqui ten bez mos2 a potom do toho pridal toto co si si vybral. kedze oba budu od Liqui tak by sa bit nemali. tento http://www.liqui-moly.sk/detail/motorov ... aif-10w-40 je napr myslim bez mos2 tak tam bych ak tak pridal od nich tu keramicku haluz......len tento v tej modrej pixli sa tazko zhana.....ten nv tej sedej s mos2 sa aj lahsie zhana....nevem no ale ja nemam moc s cim porovnavat ale ked ja jazdim s GTickom na 7-8l na 100km tak asi leichtlauf trochu bude a keby mi neteklo to guferko tak by mi mozno ani nic nezrala-oleja myslim :) ale myslim ze Rasto ma tez pravdu,taketo aditiva sa davaju uz skor tam kde je to uz v haji ,a nie preventivne.radsej kup good olej a zatal sleduj ci ubuda.
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Nedeľa, 12. Apríla 2009, 18:12

patrix, Liqui Moly predavaju vo Zvolene, maju tam siroky vyber.... je to vlastne ako ked ides do ZV od Krupiny, tak prvy semafor dolava a hned ta budova par metrov napravo je ta predajna... je tam aj autoservis, aj dajake skutre tam predavaju... tak tam to najdes... a tiez filtre rozne...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný