ahojte...
odstupit od zmluvy, no neviem, prichadzam o zalohu

a teraz su ceny aut take nizke, ze nad ojazdenym neuvazujem. Ja mam k autam trosku citovejsi vztah, a vozidlo proste musi byt "moje"
Su povinni dat do vybavy vsetko? od vesty, cez lano, papier na spisanie dopravnej nehody, sprej na zem a podobne....? Lebo viem ze v niektorych predajniach sa s tym vystatuju, ze co vsetko davaju k vozidlu, preto som to nepovazovala za povinnost predajcu... Tymto musim pochvalit predajcov Nissanu v Auto-impex. Mamina kupovala auto minuly mesiac, a boli super. Dostala vsetko, aj prihlasenie vozidla spravili bezodplatne, teda za kolok. V Autgrande to robia za 2,000 skk (+2,000 skk kolok).
Takze tak... Ale Yariiiiska chcem. takze tak. a Autogrand som si vybrala preto, lebo v PPC sa so mnou nebavili vobec, ani mi len neodpisali na to ze chcem testovaciu jazdu a kupit auto... tak ked sa s vami nebavia este pred kupou, tak co bude potom?
Uz len taka pikoska - neviem ci ste niekto zaregistrovali ze bol "tyzden uspor - zlavy na originalne prislusenstvo Toyota". Tak som prisla do PPC o 13h v sobotu (mali mat vynimocne otvorene do 17h), pytam sa na deflektory a oni ze maju, ale Prislusenstvo je zatvorene (O tom ta akcia bola, podotykam), a ked som odchadzala sklamana, dvere uz boli zatvorene, tak sa obzeram ze preco sa nedostanem von a oni - lenze my uz mame fajront, viete? ...
Alebo mysleli ze tyzden uspor - ze setria v Toyote?
P.S. Odhliadnuc od toho ze si myslim ze kupujem kvalitne auto so sluzbami som nadmieru nespokojna. Absolutne to nezodpoveda menu znacky a je to trosku dehonestujuce...
Zuzana....