rozdilu je hodne, ale treba v napravach zadne nejsou, ma samosvor to jo, ale brzdy jsou treba stejne. Lehci taky je, nasel jsem ze podle vybavy je vaha st185 od 1380kg- 1510kg. Rozdilu je hodne proste. Treba prevodovka ma zdvojene synchrony, co jsem kdesi cetl.....atd..
Taky jsem chtel carlose, ale nakonec jsem koupil klasickou st185. Carlos ma i lepsi ridici jednotu, ktera pri upravach dovoli vyssi tlak turba.
Osobne si myslim, ze pokud clovek neni zavodnik a nechce do toho auta narvat dalsi statisice, tak je to uplne jedno ( i kdyz ty prachy se narvou i do klasicke

aby se to dalo do nejakeho stavu).
Muzu rict, ze jak na 2.0Gti uz nebylo co delat a nebylo to nic sloziteho, tak tohle je jine kafe. Jak jsem to ted prolezal, tam je tolik veci co se muze posrat, ted resis turbo, protoze ti rucicka neleze az tak nahoru jak by mela, zjistujes uz co stoji turbo, pripadne repase... resis zadni diferak a jine pytloviny, nastesti ja jsem koupil docela dobre a budu resit plechy, ale to se vse jednou stejne vyvrbi. No jako nevim jestli to stoji za to, ale kdyz uz do celicy spadnes, tak neni cesty zpet. A verim ze jak to koupis, tak ti tech 200koni nebude stacit a budes vymyslet porad kraviny, jak se dostat treba na 250koni. Je to nekonecny pribeh, ja jsem do toho spadl pred tydnem a uz ted toho mam plnou hlavu a rikam si, jestli me to stalo za to
Tim nechci nikoho odrazovat, jen pisu zazitky jako novy majitel turbo4wd..