nie ze by som sa zastaval predajcu, ale nevysudis nic, akurat predrbes kopu prachov. To, ze je to povrchova uprava laku, lak je relativne stary, tak je to podla mna vopred stratene. musel by si si na to dat vypracovat nejaky posudok znalecky, nejake chemicke rozbory a chujoviny, a nakoniec by vysledok bol aj tak len to, ze ten "stary" lak mohol sflakatiet vplyvom zmeny klimatickych podmienok, pouzitim nespravnej (agresivnej, co tempo urcite je) autokozmetiky, vplyvom slnka/dazdov (byvaly majitel moze tvrdit ze auto mal furt v chladku/garazi), prostredim, kde parkujes (blizkosti stavieb alebo nejakych fabrik) a bohvie cim vsetkym.
Mne takto podobne sflakatela cervena celica, ked som ju celu vylestil tempom. Mesiac krasna cervena a potom sa porobili take fliacky ako 5koruny. A vtedy som desi na ceskom fore tusim cital, ze sa to stalo viacerym ludom s tempom. Ono casom je ten "povodny" lak uz v takom stadiu, ze treba spravne zvolit prostriedky na udrzbu, aby mu to viac neublizilo ako pomohlo.
Som skor toho nazoru co Wakkee, treba davat pozor pri kupe...
Ale to je len moj nazor, kludne mozes skusit nieco na exmajitela, co sa bude diat...