Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa wakkee » Utorok, 6. Novembra 2007, 21:40

nebola taka modra? som stal na cervenej a pozeram ako niekto leti na nej cez krizovatku a lize obmedzovac.

a najviac ma vie nastvat ked ma boli hlava,ako teraz, tak asi idem spat :)
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Utorok, 6. Novembra 2007, 21:56

neviem, tusim strieborna alebo tmavocosi. dolnozemska, smer most apollo, cca 18oo
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Utorok, 6. Novembra 2007, 23:19

myslim si, ze nejde tu ani tak o znacku auta,,, ide o to ze to bolo v CZE a SKK najpredavanejsie auto,,, keby ze zijeme vo Francuzsku,,tak by sme riesili nejakeho renaultaka,,, alebo peugeotaka,,, ,, keby ze zijeme v ktorejkolvek krajine, kde sa vyrabaju auta,,, tak znacka, ktora tam je ako dominantna,, tak sa najdu v nich soferi, ktori robia so seba frajerov,, ale ako tu uz niekto pisal,, nezalezi az tak na aute,, ako na medziclanku medzi pedalmi a sedackou,,, ked niekto si dokazuje vysku testosteronu bezohladnou jazdou,, tak budis,,, ale na nikoho to neurobi dojem,, ani nestupne u ludi,, ak si to mysli,,, skor si dokaze ze ma male vsetko,, od ega, po ... ale to si on nikdy neuvedomi,

academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

Príspevok od používateľa academic » Utorok, 6. Novembra 2007, 23:31

"Svět je takový, jaký si myslíme, že je."
Pokud si myslíte, že je nebezpečný, pak tak na vás bude reagovat. Pokud se
domníváte, že se světem žijete v míru, pak se vám bude vracet mírumilovné
energie.
...cize asi treba zmenit postoj k ochcáviám! Niekedy som mal traumu (pri nocnych jazdach) z kamionov. Nenavidel som ich a zaroven sa aj bal, ze co mi vyvedu. Vzdy mi aj nieco vyviedli. Stupnovalo sa to. Cim viac som ich preklinal, tym nebezpecnejsie blbosti mi vyvadzali. Vrchol bol, ked som na dialnici obiehal kamion a ten sa rozhodol obiehat dalsi. Samozrejme ma vytlacil do stredu a ako nahoda (vyssia moc?) boli rozpojene zvodidla a taka medzera, teraz su tam stlpiky s retazami, predtym ale neboli. Strhol som to teda a ubrzdil v strede dialnice v tej medzere. Trvalo mi 5 sekund na rozdychanie a vystartoval som za nim. Obehol a 100m pred nim zabrzdil na rucnej a otocil (jak vo filme). Kamion zastal a v tom momente som vyskocil na schodik a ked otvoril okienko trafil som ho. Hulakam na neho: "ty haj.el, skoro si ma zabil!!!!!!" on na to: " prominte, ja vas nevidel!" :evil: :evil: :evil: Potom som zacal pracovat na inom pohlade. O par mesiacov som uplne zmenil pohlad na nich. Aj som ich lutoval, ked 23.12. zostali stat na Bergu 100-ky kamionov a trcali tam do 25.12. Kua Vianoce v kabine auta, 5 km od domova, za hranicnou ciarou ........dojalo ma to. Odvtedy, ked vidim kamion, v duchu mu poprajem stastny navrat, aby nikdy nehavaroval, aby nikomu nic nesposobil a pod......doslova im prajem vsetko najlepsie.....
Od tej doby ma ziadny kamion neohrozil, neobmedzil, nic nevyviedol.
Ak chapete co myslim, je fajn. Ak nie....napisem to este takto: "svet nemozes zmenit, no mozes zmenit pohlad nan"

....a vodicom octavii (nielen im) odkazujem posolstvo slovami D-FENSA:
"ty inteligentnější exempláře jakobymanažerů přešla puberta a pochopili, že život je o něčem jiným, než při squashi pronášet věty typu vole já z té vochcáfky na dálnici vytáh sto devadesát ty krávo."
Obrázok

johnC
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Streda, 7. Novembra 2007, 08:05

nechapem ako moze bit taky debil ktory si spravi odbocovaci pruh z protismerneho a kuka s jak puk kym ho neobijdem.
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Štvrtok, 15. Novembra 2007, 20:50

... ked niektori jednobunkovci nedokazu pochopit, ze letna pneumatika na snehu v kopci je neriesitelna rovnica.

wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Piatok, 16. Novembra 2007, 12:55

... skurveny kreteni co nevedia soferovat a na parkovisku poskriabu svojou plechovkou cudzie auto. BTW je tu link o oprave laku a skrabancov?
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Piatok, 16. Novembra 2007, 13:38

uprimnu sustrast wakkee :evil: :evil:
nieco sa tu najde, ak sa dobre pamatam. alebo sa spytaj Andyho, ten ma bohate skusenosti :mrgreen:

KiciDevil
panic
Dátum registrácie: Piatok, 16. Novembra 2007, 09:14

Re:

Príspevok od používateľa KiciDevil » Piatok, 16. Novembra 2007, 14:22

AndyGTP napísal:bohuzial...cena ropy ide hore. ak sa pamatate, rped vojnou v iraku boli najciernejsie prognozy a obavy a vsetci to aj tak povazovali za NEMOZNE, ze ropa vystupi na viac ako 60 USD za barel. Ako vidite, dnes vystupila ropa na uzasne historicke maximum 72 USD za barel, cize obavy s rped dvoch rokov su nielen ze realne, ale jedneho dna sa dockame aj 100 USD za barel podla mna a budeme tankovat za 70 sk za liter, uvidite. Cena benzinu bude urcite raz 1,5eura za liter a blizko k 2 euram...
Hlavne ze smradlavy Americania maju furt lacny benzin a tankuju do tych velryb skoro za dara. Do pce nech si skusia curaci jazdit mesiac u nas na tych kravach americkych porad by museli brat antidepresiva.
Toyota Yaris 1,3 Terra (black mica)

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Piatok, 16. Novembra 2007, 14:40

skus sa odstahovat ty do ameriky a jazdit tam mesiac s yarisom.

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Piatok, 16. Novembra 2007, 17:18

Roman: bohuzial drgi ma pravdu s tymi skusenostami, ja som nasiel nanestastie iba jeden frankofonny link s informaciami na opravu. V kazdom pripade neviem ako to vyzera, ale drviva vacsina povrchovych skrabancov sa da rozlestit brusnymi pastami lakyrnickymi, ale nenechaj sa ojebat nejakym Lojzekom z Lopašova ze co je dobre, ale skus pobrowsovat. Je dost mozne ze sa mi podari ziskat nejake 3M pasty, lestiace spongie a ak to bude aktualne dam ti vediet. Skus to zatial handrickou a technickym benzinom. Skrkanec z EUBA pred rokom a pol mi tak isiel, zvysnych trilion otrieskanin z poslednej doby uz nie, lebo su hlbsie.

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

Csabika
začiatočník
Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Csabika » Piatok, 16. Novembra 2007, 18:02

Ja som objednal ešte cez leto s skmarošom takú súpravu dr.autolack a využil som posledne letne dni a po očistení a odmastení obitých miest (ale to boli len také malé bodky od kamienkov na kapote a maske, nic moc a jedno dlhé asi 10cm vecko poškriabané na soferovych dverach , ktore mi jeden chobot poskrabal naschval hned 2 tyzdne po kupe auta - bodaj by mu na "chobote" necht narástol) anatrel som to s tým, podľa mňa celkom dobre to zakrylo, len už došlo chladnejšie počasie a nestihol som to prelakovať, no nič, snáď to do jari vydrží. Ale neviem či ty myslíš také čosi, vsak maju aj stranku dr.autolack.
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN
Obrázok

johnC
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Sobota, 17. Novembra 2007, 01:20

drzy taxikar s bielou omegou, bielou capicou a bielou vetrovkou ktory vcera 2:30h za odjeb z PKO do Starych gruntov (Sturak int co je max 1km) vypytal 200Sk. Preco ked idem raz za zivot na nejaku akciu do BA musim dostat takeho kkta. Som tiez toho nazoru ako Fajruch pisal ze lepsie je ist peso a aspon vytriezviet, ale mozem ja ist v takom stave s priatelkou v snehu a zime?? :D
a preco sa musel najst kkt ktory rozbil dvere na WC v PKO a zrusit tak celu BEANIU v polovici, prave ked sa tam aspon raz rozhodnem ist pozriet ? :evil:
Ano velke veci sa deju, ja som spal v BA jen tak pro radost..., robil som tam vytrznosti a doniesol tam sneh :)
velke +z toho vyletu: bol som pozriet Vlasta (klinovy remen na serve KO - vymena 500Sk)
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Sobota, 17. Novembra 2007, 13:09

no vidis, aspon nieco dobre si si z tej hnusnej velkej blavy odniesol hehe. Inak, tie taxiky... mysli na to, ze najlepsia je telefonicka objednavka lacnych sluzieb. Ti ti hned povedia ci jebu na teba alebo ze dojdu a mas to lacnejsie, vzdy tak 15sk za km, plus zistit si ci je nejake "nastupne".

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

Príspevok od používateľa academic » Sobota, 17. Novembra 2007, 17:32

chodim do METRA casto, no za 5 rokov som takehoto kkta, ktory by takto zaparkoval este nevidel :( ....ale vsak ochcávkár, nééééé?
http://www.toyota.wz.sk/ochcany_kkt.jpg

...inac pred nim su take zelezne obluky, na ktorych su retaze a stali tam pripnute voziky. On ich naraznikom vytlacil (asi sluzobna OII) a potom tam ostal stat.
Ten borec pri cervenom VITE ostal stat ako omraceny, tiez len krutil hlavou a nechapal.
Naposledy upravil/-a academic v Sobota, 17. Novembra 2007, 17:40, upravené celkom 1 krát.
Obrázok

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní