TTS Fight Club

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
paranormalny_somarik
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 11. Novembra 2007, 15:32
Kontaktovať používateľa:

Re: TTS Fight Club

Príspevok od používateľa paranormalny_somarik » Piatok, 16. Novembra 2007, 08:52

ToyoCarE napísal:to drgi: hmm nepochopil si ma,, ja nebranim inym autam pomalou jazdou,,, len uz ma chyta grc nad tymi, co predbiehaju bezohladne,,, a spoliehaju sa, ze aha,, tutok ide japan typan,,, ten ked ma zbada v tom,, comu hovoria kuazi zrkadla (co sice mam aj ja,, ale iny ako kozmeticky prvok to nieje) tak sa od sameho zoserinkania uhnu,, ee,, chcem ho vidiet,, ako zareaguje,, ked bude vedla mna,, a ja sa neuhnem,,, bo vacsinou idem okolo 100,, a ked je plna ciara,,, tak mi bude uprimne jedno,,, ci nabura,,,
Tak ale nie je toto uz paranoja? Ked dotycny vidi, ze obiehane auto je japonske, ze sa bude o to skaredsie k nemu spravat? :roll: S takouto uvahou sa stretavam prvykrat.
Ked vam bliknem, prosim vas, nezavadzajte. Dakujem.

Rozkosny cierny oslik

Csabika
začiatočník
Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Csabika » Piatok, 16. Novembra 2007, 09:26

paranormalny_somarik napísal:
ToyoCarE napísal:to drgi: hmm nepochopil si ma,, ja nebranim inym autam pomalou jazdou,,, len uz ma chyta grc nad tymi, co predbiehaju bezohladne,,, a spoliehaju sa, ze aha,, tutok ide japan typan,,, ten ked ma zbada v tom,, comu hovoria kuazi zrkadla (co sice mam aj ja,, ale iny ako kozmeticky prvok to nieje) tak sa od sameho zoserinkania uhnu,, ee,, chcem ho vidiet,, ako zareaguje,, ked bude vedla mna,, a ja sa neuhnem,,, bo vacsinou idem okolo 100,, a ked je plna ciara,,, tak mi bude uprimne jedno,,, ci nabura,,,
Tak ale nie je toto uz paranoja? Ked dotycny vidi, ze obiehane auto je japonske, ze sa bude o to skaredsie k nemu spravat? :roll: S takouto uvahou sa stretavam prvykrat.
Určite, Oslík má pravdu, tí ľudia sa nepozerajú či je pred nimi japonské, anglické, nemecké či maďarské auto, ani na značku, tí proste sú choboti a predbehnu cez plnú čiaru. Ja som tento týždeň v pondelok išiel z Hlohovca poobede do Nitry a jeden takýto chobot potreboval predbehnut kolonu 5 aut naraz cez plnú čiaru. Mal taký citroen berlingo či čo (ani osobne ani dodavka) a ked mna obchadzal tak som si vsimol ze vzadu ma 2 decká. Samozrejme oproti išlo auto tak som ho pustil do kolony ale keď odisšlo auto zas strašne sa ponáhľal a už aj predbiehal. Takým chobotom by som hned na počkanie rozstrihol šoférak, lebo taký sa nedá inak nazvať len chobot, keď si neváži život svojich (predpokladám že boli jeho) detí, ako bude ohľaduplný voči iným ? A aj ToyoCar má pravdu, ak niekto predbieha cez plnú a neuhnú mu, nech sa nesťažuje ak ho niekto sejme z druhej strany a že ho nikto nepustail pred seba a kvôli nemu nevbehol do priekopy, to ako keď niekto vojde na označené mínové pole a potom sa bude sťažovať že sú tam míny a vybuchol. Tak mu treeba idiotovi, porušil pravidlo tak bude trpieť (žiaľ niekedy aj nevinný s ním).
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN
Obrázok

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Piatok, 16. Novembra 2007, 10:01

tak ale plna ciara nie je stena. isto ste vsetci piati isli nalepeni na sebe a obiehat sa nechcelo/nedalo nikomu z vas, tak sa necuduj ze niekto kto chce ist rychlejsie, vas obehol.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

paranormalny_somarik
panic
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paranormalny_somarik » Piatok, 16. Novembra 2007, 10:48

Plna ciara sa samozrejme prekracovat nema, ale zase neverim, ze niekto by bol so sebou spokojny, ak by urobil manever, ktory by predbiehajucemu autu zabranil sa zaradit a ten mal kvoli tomu celnu zrazku. Alebo? :?:

V podstate vyhlaska toto vobec nema osetrene. Vo vyhlaske stoji, ze obiehajuci nesmie ani obmedzit predbiehane auto. To znamena, ze obiehany musi mat vacsi odstup od auta pred sebou, ako povazuje za bezpecnu vzdialenost. Vsetci vieme, ze ak ide vpredu nieco pomale, vacsina si drzi od auta pred sebou prave ten bezpecny odstup a nic viac (alebo teda odstup, ktory oni povazuju za minimalny bezpecny). Ako v takejto situacii obiehat, aby to bolo podla vyhlasky? Jedine tak, ze bud obehne clovek vsetky auta naraz, alebo musi cakat, kym zaradom pred nim ostatni poobiehaju. V praxi to len tazko moze takto fungovat.

Rozkosny cierny oslik

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Piatok, 16. Novembra 2007, 14:56

paranormalny_somarik napísal:Plna ciara sa samozrejme prekracovat nema, ale zase neverim, ze niekto by bol so sebou spokojny, ak by urobil manever, ktory by predbiehajucemu autu zabranil sa zaradit a ten mal kvoli tomu celnu zrazku. Alebo? :?:
hej,, ale ked sa uhnes,,tak musis ist niekedy za krajnu ciaru,,,a tam podla vyhlasky nemas co robit,,, ked tam niekoho zrazis,,tak si naplno vinny,,, tak co je vacsie zlo? Zrazka debulusa, ktory predbieha cez plnu,,, alebo to, ze podla vyhlasky zabranis za kazdych okolnosti nehode,, a pritom zabijes cloveka na krajnici?

paranormalny_somarik
panic
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paranormalny_somarik » Piatok, 16. Novembra 2007, 20:20

Pozri, na to ti mozem povedat len tolko, ze ak mas za kazdych okolnosti neuhybat dotycnemu, ako to tu niektori prezentuju, tak tento tvoj argument neakceptujem. Pripadov, ked treba robit take kompromisy, ako spominas ty, je minimum. Omnoho castejsie to je skor o zrychlujucom obiehanom soferovi, ktory sa este naprotiven dotiahne na auto iduce pred nim, len aby so zaradovanim sa do pruhu boli tazkosti.

A este taka poznamka k tomu vytlacaniu pri obiehani. Ja skor mam pocit, ze ak by obiehani vodici nebranili predbiehajucim autam v predbiehani, respektive ak by predbiehani vodici mali lepsi prehlad o tom, co sa deje za nimi (napriklad, ze ho cosi predbieha), tak mnoho z tych pripadov, co sa vseobecne charakterizuju ako vytlacanie pri predbiehani, by nebolo vobec temou.

Samozrejme hazardne predbiehanie, kde obidva smery musia vyslovene brzdit, aby sa tam vobec pomestili, absolutne odsudzujem a okrem toho, ze je dotycny vodic nezodpovedny, je aj nesikovny.

Rozkosny cierny oslik

Csabika
začiatočník
Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Csabika » Piatok, 16. Novembra 2007, 20:55

drgi napísal:tak ale plna ciara nie je stena. isto ste vsetci piati isli nalepeni na sebe a obiehat sa nechcelo/nedalo nikomu z vas, tak sa necuduj ze niekto kto chce ist rychlejsie, vas obehol.
No nedalo sa lebo isiel vpredu nakladak a bola plna ciara , potom sme ho predbehli vsetci, ale az kde bola rovinka.

Inak k tej žabomyšej vojne o oktavkaroch: Dnes som isiel v poobednej spicke z chrenovej a na križovatke z Nabrezia mladeze na Nappervilsku smerom do mesta, bolo v obidvoch smeroch plno aut a prave jeden oktavkar zastavil a pustil ma lebo videl ze z druhej strany od mesta je ďaleko auto a mozem vyjst, inak by som tam stal asi doteraz, lebo ak nesli z jednej tak išli z druhej strany, a to bol taxikar, sam som sa čudoval.
Ale o pár minút som chcel zabehnut do teska kupit nieco a ako som išiel na parkovisku teska, tak další oktavkar si zas pri pravouhlej zakrute zmyslel že si ušetrí cestu a že najkratšia dráha je priamka tak napriek tomu že tam bol odparkovany sharan, ciže nevidel či tam ide niekto zobral to krížom aj cez môj pruh keď som vchádzal aj ja do zákruty, a ak prudko nezastavím tam som v ňom. A ešte sa na mňa aj zaškeril :x . Teda to potvrdzuje môj názor , že tí oktávkári ( a aj toyotáci, hondáci, mazdari, bavoraci a iní ) sú aj dobrý aj zlý, presne ako v rozprávke a ako v živote. A ešte niečo, človek si viac zapamatá ak mu niekto ukrivdí ako keď spraví dobre, takže preto si každý vytiahne negatívnu skúsenosť, ale nie pozitivnu.
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN
Obrázok

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Piatok, 16. Novembra 2007, 21:22

paranormalny_somarik napísal: Samozrejme hazardne predbiehanie, kde obidva smery musia vyslovene brzdit, aby sa tam vobec pomestili, absolutne odsudzujem a okrem toho, ze je dotycny vodic nezodpovedny, je aj nesikovny.
vidis.. totok aj zazivam kazdy den,,, a to som spominal,,, nikdy nebranim nikomu v predbiehani,,, to je prapubertalne spravanie nedonosencov,,, nie dospeleho a vyspeleho Toyotaka.

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Sobota, 17. Novembra 2007, 02:24

ja by som tych Toyotakov nebranil az tak.... Ochcafkary su vy...bani sku....ni UDOVIA, ale ak by bola aj Toyotka taka "lacna" jak ten koncernovy sar..... , urcite by sa naslo velmi vela obchodakof cocotnych na Toy... :cry: :cry: :cry:
Naposledy upravil/-a Gabriel Nagy v Sobota, 17. Novembra 2007, 12:28, upravené celkom 1 krát.
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

Príspevok od používateľa academic » Sobota, 17. Novembra 2007, 03:24

Hm...Gabo....ochcávia je lacna ??? :shock: nie je vobec lacna, dokonca je najdrahsia. Ide o to, ze oni maju taku cenovu politiku. Vozidla su pre zakaznikov drahsie ako porovnatelne vozidla o triedu vyssie...cize logicky si ju kupia len totalni magori alebo firmy. A preco firmy kupuju obchodakom Ochcavie za 800 000 Sk, ked by mohli napr. Toy Corollu sedan za 550 000 ????
Pretoze ta ochcávia pre firmy nestoji 800 ale ovela, ovela menej a este sa z tej ceny ujde poriaaaaadny balik .........niekto ten nakup predsa podpisal ;-)
Je to rovnaka politika ako v Rakusku, Nemecku na Passaty - tiez su to krabice pre obchodakov. Parkrat som bol v kruhu vysokych managerov a podnikatelov a vsetci sa z koncernu smeju ;-) ...koncernove auta su sluzobnickovia, pre zamestnancov.
Ochcaviu si sukromnu kupuje velmi mizive percento ludi ...a ako mi dnes kamarat poslal link http://moje.auto.cz/MioCC/skoda-octavia ... i-dsg.html :shock: som skoro padol na zadok, ked som cital riadok 17 (od POPIS VOZU), pretoze za 1,2 miliona Sk sa da kupit AudiA4, Lexus is220, MedakC, Hyundai SantaFe, BMW 330d je teraz v akcii za 1,3 ......525d za 1190 000 SK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ak si pozriem ceny predvadzaciek, ceny po znamostiach a akciove ceny, tak sa nad cenu tej ochcávky snad ani nedostanem, nech si kupim cokolvek ;-)
...takze ak ju milujes, nie je co riesit.
Obrázok

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Sobota, 17. Novembra 2007, 12:29

upravil som to slovko lacna na "lacna" teda, aby sme si rozumeli ;-) mal som na mysli presne "lacny shit" a doplnim nieco v sekcii Celica vs Koktavka, citajte :lol:
IS300 2JZ-GE dream car

Gabriel Nagy
Vševed

Re: chip 7.gen VVTL

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Nedeľa, 18. Novembra 2007, 15:33

mas nieco proti madarom alebo proti turbu DRGI?
IS300 2JZ-GE dream car

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Re: chip 7.gen VVTL

Príspevok od používateľa drgi » Nedeľa, 18. Novembra 2007, 15:40

Gabriel Nagy napísal:mas nieco proti madarom alebo proti turbu DRGI?
Vazeny uzivatel Gabriel Nagy,

ako ste si iste vsimli, nazov temy bol 'chip 7.gen VVTL'. Vasa reakcia bola uplne mimo ramec tejto temy a ako taka musela byt vymazana. Boli ste na to viackrat upozornovani, takze nedokazem pochopit Vase spravanie. Mozem Vam vsak slubit, ze offtopic bude zo serioznych tem aj nadalej prisne odstranovany.
Dakujem za pochopenie,

drgi

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Gabriel Nagy ma zase problem s pochopenim pisaneho textu

Príspevok od používateľa drgi » Nedeľa, 18. Novembra 2007, 16:59

http://toyotateam.sk/forum/viewtopic.php?f=5&t=2415
C3rn0 napísal: Turbo absolutne nie, nejdem s tym pretekat a neviem si predstavi kto by to vedel poriadne nastivt.
Gabriel Nagy napísal:chip ti fakt neprida "ziadny" vykon, kasli na to, uz ked, u nasich juznych susedov ti namontuju turbokit. tak zhruba 80tis.

:roll: :mrgreen:

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Nedeľa, 18. Novembra 2007, 17:10

prepacte pan drgnuty moderator tohto fora, nemoze byt kazdy vsevedko jak vy.
IS300 2JZ-GE dream car

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný