TTS Fight Club
- Csabika
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
- Kontaktovať používateľa:
Re: TTS Fight Club
Inak tusim Chevrolet je General motors a to už je asi nadnárodná spoločnosť, už je tam aj Saab, aj Opel a tuším už aj LADA. Možno onedlho budú jazdiť po ceste autá kde bude vzadu ako značka azbukou po rusky napísané "Ševraljet"
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
cozeeeee?????????? Ty obiehas na dejve ochcafky????? Nemozne! Tu u nas jazdia - v meste 120, mimo mesta 180-190 (co to da ta popolnica) takze to jazdis este rychlejsie???????? neverim, neverim....nic nejazdi tak rychlo ako ochcafky. Ani len mafiani na BMW a MB s ciernymi sklami to nezenu tak rychle.Vacsinou slusne uhnynaju, tak neviem.
Ale podaril sa mi cez tetku v mestkej rade vybavit retardery pre nasu stvrt. A óčka budu brzdit!!!!

- paranormalny_somarik
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 11. Novembra 2007, 15:32
Zvlastne zazitky.academic napísal:cozeeeee?????????? Ty obiehas na dejve ochcafky????? Nemozne! Tu u nas jazdia - v meste 120, mimo mesta 180-190 (co to da ta popolnica) takze to jazdis este rychlejsie???????? neverim, neverim....nic nejazdi tak rychlo ako ochcafky. Ani len mafiani na BMW a MB s ciernymi sklami to nezenu tak rychle.Vacsinou slusne uhnynaju, tak neviem.![]()
![]()
![]()
Raz niekoho vytiahnem z auta a tak mu nakladiem, ze mu ani Dr.Izak nezdrotuje sanku dokopy!!!!!!!!!!
Ale podaril sa mi cez tetku v mestkej rade vybavit retardery pre nasu stvrt. A óčka budu brzdit!!!!
Ked vam bliknem, prosim vas, nezavadzajte. Dakujem.
Rozkosny cierny oslik
Rozkosny cierny oslik
- Csabika
- začiatočník
Musím ťa opraviť, najrýchlejšie na svete sú biele firemne dodavky.academic napísal:cozeeeee?????????? Ty obiehas na dejve ochcafky????? Nemozne! Tu u nas jazdia - v meste 120, mimo mesta 180-190 (co to da ta popolnica) takze to jazdis este rychlejsie???????? neverim, neverim....nic nejazdi tak rychlo ako ochcafky. Ani len mafiani na BMW a MB s ciernymi sklami to nezenu tak rychle.Vacsinou slusne uhnynaju, tak neviem.![]()
![]()
![]()
Raz niekoho vytiahnem z auta a tak mu nakladiem, ze mu ani Dr.Izak nezdrotuje sanku dokopy!!!!!!!!!!
Nerád ťa opravujem druhýkrát, snáď sa nenahneváš ale Izak je očný chirurg.
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Csabika, to neries, uz sme si zvykli, ze Dr.Academic nie je tak uplne zarovno s realitou

'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- academic
- začiatočník
Tak ty si asi jediny, ktory este nemal problem s OII .....drgi ta vybozkava a vystiska od radostiZvlastne zazitky.

- Csabika
- začiatočník
OK už som ticho, to vieš tie zvuky v hlave ma to nútili napísať, to od tých lysohlávok ...drgi napísal:Csabika, to neries, uz sme si zvykli, ze Dr.Academic nie je tak uplne zarovno s realitou![]()
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
- academic
- začiatočník
...hm...to asi zijeme v odlisnom svete. Biele dodavky boli niekedy rychle, ibaze akosi som si to za posledne 2 roky nevsimol. Dovod je asi ten, ze vacsina firiem ich vybavila elektronickou knohou jazd a ta cez GPS zaznamenava aj dosiahnute rychlosti. Maju za to sankcieMusím ťa opraviť, najrýchlejšie na svete sú biele firemne dodavky.

- paranormalny_somarik
- panic
Co to je problem s O2? Akoze dosla voda v ostrekovaci?academic napísal:Tak ty si asi jediny, ktory este nemal problem s OII .....drgi ta vybozkava a vystiska od radostiZvlastne zazitky.
Rozkosny cierny oslik
Rozkosny cierny oslik
- academic
- začiatočník
...ale nooooCo to je problem s O2? Akoze dosla voda v ostrekovaci?

- paranormalny_somarik
- panic
Ale ja viem, ze to nie je mobilny operator, ale auto. Len neviem, ake problemy. Rozpravku o 190ke by som skor cakal na Skoda fore, v sekcii komu viac premeriava koncernovy tachometer a nie tu. Octavie idu obvykle rychlejsie, ako priemer, lebo je to sluzobne auto, no ak ides co i len 150, tak uz vacsinu z nich obiehas. Takze zase legendy si mozeme vecer pri taboraku porozpravat, ale na serioznu temu to nie je.academic napísal:...ale nooooCo to je problem s O2? Akoze dosla voda v ostrekovaci?snad nemyslis vazne!?! To je OctaviaII - najrozsirenejsie sluzobne auto.
Rozkosny cierny oslik
Rozkosny cierny oslik
- academic
- začiatočník
...jasne, ze nie....ved sme vo Fightclubeale na serioznu temu to nie je.
...hm...a 150 na 80-ke je povolene? Prid do BB...prijazdova cesta (Zvolenska cesta) je tam 80-ka...vsetci idu slusne, len OII letia ako blazni a myskuju...preco? Maju komplexy, ze nemaju na poriadne auto?

- paranormalny_somarik
- panic
Mozno sa da otazka polozit aj tak, preco sa vobec mimo obce daju robit mysky... Na 80ke je povolena 80ka, ked uz sa pytas.academic napísal:...jasne, ze nie....ved sme vo Fightclubeale na serioznu temu to nie je.![]()
...hm...a 150 na 80-ke je povolene? Prid do BB...prijazdova cesta (Zvolenska cesta) je tam 80-ka...vsetci idu slusne, len OII letia ako blazni a myskuju...preco? Maju komplexy, ze nemaju na poriadne auto?
Rozkosny cierny oslik
Rozkosny cierny oslik
- academic
- začiatočník
...povoz sa v Rakusku po okreskach...kua vsetci slusne, v hadiku, nikto sa nenahli, neobieha.......prekrocis hranicu a "absurdistan" sa zacina. To co clovek zazije za 1 den na slov. cestach, to nezazijes na celomesacnom vylete po EuropeMozno sa da otazka polozit aj tak, preco sa vobec mimo obce daju robit mysky... Na 80ke je povolena 80ka, ked uz sa pytas.

-
ToyoCarE
raz som sa nedal,, a nepustil OII,,, kua,, to ste mali vidiet,,, akeho nerva chytil,,, akoby sa niekde na konci vyhlasky uvydzalo malinkymi pismenami,, ze ked zazrieme v zrakadlach OII,, ,tak zakon kaze sklonit hlavu nad najlepsim autom vsetkych cias,,, poslusne sa uhnut,, pripadne pomoct pri predbiehani,,, nejakym manevrom,, ktory mu ulahci,,, ja by som ich postavil asi do radu,, a ...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných