'cenzura a offtopic'
- yeska
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 14:46
- Kontaktovať používateľa:
Re: 'cenzura a offtopic'
...aj ja som nedavno blikala, veru blikala (videla som tuto frajerinu v kine, tak som ju hned chcela odskusat v praxi) a auto iduce predo mnou mi neuhlo ani za svet. tak som si aj zatrubila...bodaj by nie, ked som sa tahala 50-tkou, kde je povolena 80-tka. nuz, az po velmi dlhom case som dokazala auticko blokujuce lavy pruh obehnut a neodpustila som si dlhe zatrubenie. zbytocne. starsi ujko s hrubymi sklami na okuliaroch, nalepeny hrudou na volante, celo nalepene na prednom skle na trubenie, blikanie nereagoval. som rada, ze som ho svojim trubenim nevyplasila. chuda starcek. nevidi, nepocuje..no nechajme ho este zajazdit si 
...Toyota, rozhodne Toyota

-
ToyoCarE
ja by som im dal zobrat vodicak,, ,vacsinou su to sviatocni soferi,, a aj ked nie,,tak robia prbolemy na cestach
- yeska
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 14:46
Toyo, bodaj by to boli len sviatocnici
-ja ich stretavam kazdy den a uz sa na nich len zhovievavo usmievam a samozrejme snazim co najskor predbehnut. len nesmie prsat a byt zima.....to som nervna

...Toyota, rozhodne Toyota

hej toyo a teraz si predstav, ze ti ide na 70tku a pride mlade ucho a povie ti, ze nesoferuj. Taku spagruky by schytal. 
Lexus IS 200 1G-FE
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi
Yamaha XTZ 660 TENERE
-
ToyoCarE
vies je ine, ked jazdis pravidelne a vtedy je jedno, ze mas kludne aj 70,,, moj otec ma 56,, jazdil kedysi rally,,, a hocikedy to aj dnes natrie kadekomu,, rozdiel je len v tom, ze jazdi o nieco rozumnejsie,, tie "mlade" ucha jazdia bez akychkolvek skusenosti,, jazdia daleko za hranou,,, a nebezpecne,,, on ma odjazdenych nieco okolo 3ml km,, hovorim len to, ze pokial clvoek jazdi pravidelne,,tak na ceste by nemal byt poznat az tak rozdiel,,,
teraz jazdis vkuse, ale bude vek, ked uz budes jazdit len na nakup a v nedelu, lebo nebudes mat preco ist inde.
Ja mam skor pocit, ze najhorsi su ty, co maju tesne cez 50, maju druhu pubertu, kupia si auto, ktore je nad ich schopnosti a jazdia s tym ako majstri sveta, nepoznaju obmedzenia a su aj najmudrejsi. Ale to ze uz nedovidia na krizovatku z 50 tich metroch ich nesere.
A taky pekny priklad, raz ma donovaloch predbiehala tak 60 a viac rocna pani na favorite, ale to si mal vidiet, ked predbiehala dalej, udrziavala medzeru, pekne nakukala, cakala a potom s prehladom predbiehala dalej. Som cumel jak puk.
Ja mam skor pocit, ze najhorsi su ty, co maju tesne cez 50, maju druhu pubertu, kupia si auto, ktore je nad ich schopnosti a jazdia s tym ako majstri sveta, nepoznaju obmedzenia a su aj najmudrejsi. Ale to ze uz nedovidia na krizovatku z 50 tich metroch ich nesere.
A taky pekny priklad, raz ma donovaloch predbiehala tak 60 a viac rocna pani na favorite, ale to si mal vidiet, ked predbiehala dalej, udrziavala medzeru, pekne nakukala, cakala a potom s prehladom predbiehala dalej. Som cumel jak puk.
Lexus IS 200 1G-FE
Yamaha XTZ 660 TENERE
Yamaha XTZ 660 TENERE
- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
tak radsej znesiem na ceste starych dedkov ....ako 20-rocnych, nevyzretych pubertakov, ktori maju najazdene 34,5 kilometra po svojej dedine a potom sa vyberie do BA a ruti na fotrovej Octavii 180 medzi ZH a NR

- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
academic> noo ja som celkom rad, ked sa rutia 180 a viac, aspon je viac iste ze do BA nepridu a nebudu tu robit bordel 
- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
ale wakeeeeeeee
to, ze cestou zabiju nejaku rodinku v aute ...to ti je jedno?
to, ze cestou zabiju nejaku rodinku v aute ...to ti je jedno?

- hanz
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 14. Októbra 2004, 09:47
academic nezmenis to.. mozes byt jedine ten rozumnejsi v tejto socialnej dileme.. akekolvek "vychovavanie" a nahananie pocitov vlastneho zadostucienia vzbudzuje na cestach len hustejsiu atmosferu a plodi dalsiu agresivitu, unahlenost a pod.
spravanie sa na cestach a na internetovych forach (tym nemyslim nikoho konkretneho a uz toboz nie na tts
skoro dokonale odzrkadluje mentalitu a zrelost naroda a spolocnosti a ta sa vyvija a vychovava len velmi pomaly - ale to je asi taka novinka ako kebych povedal ze kohutik s teplou vodou je vacsinou nalavo..
co sa jazdenia tyka, keby sme mali normalne fungujucu policiu bolo by to asi o niecom inom...
spravanie sa na cestach a na internetovych forach (tym nemyslim nikoho konkretneho a uz toboz nie na tts
co sa jazdenia tyka, keby sme mali normalne fungujucu policiu bolo by to asi o niecom inom...
avensis T25 2AD-FTV
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
plne s tebou suhlasim wakkee,v nedelu na zasnezenej dialnici pred PN sa tiez takto jeden rutil (modra oktavia ZA znacky) a nedorutil sa ... ked nas predbiehal a zaradil sa pred auto ktore islo predomnou tak chytil balanc a predok si zrusil na zvodidlach a aby toho nebolo dost odrazil sa od nich a znovu do laveho prudu kde mu pre zmenu zrusil zadnu cast auta peugeot ktory isiel predomnou... len o ... chlp som ich stacil obist...wakkee napísal:academic> noo ja som celkom rad, ked sa rutia 180 a viac, aspon je viac iste ze do BA nepridu a nebudu tu robit bordel
ja nemam nic proti tymto vodicom na oktaviach ,Alfa mam dokonca celkom rad
aj ked teda objektivne musim povedat ze v danych podmienkach ake boli na tej dialnici sa to mohlo stat kazdemu...

Zazil som podobne, ked som bol po sluzobnu nivu v blave a naspät za takeho snezenia a bolo par takych, ktory si nechceli uvedomit, ze ne len tak zo srandy ide kazdy pomali a v pravo. O par kilakoch som uz takto minal dvoch z nich, co si to odparkovali v priekope.
Lexus IS 200 1G-FE
Yamaha XTZ 660 TENERE
Yamaha XTZ 660 TENERE
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Takých čurákov sú plné cintoríny, ale najhoršie je, že väčšinou so sebou stiahnu aj tých ostatných 
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- Csabika
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
Ja som išiel 11. eho tento mesiac asi o cca 18 hodine z Trnavy do Nitry na R1 a tiež väčšina išla pekna vpravo , ale zopár ich to hnalo poriadne a predbiehali nás, čo sme išli pomaly okolo cca 80-90. Pred benzinkou Jurki pri Bábe sa zrazu prirútilo auto v ľavom pruhu a chcel nás ale štyroch naraz predbehnuť, lenže nezbadal že vo svojom pruhu zrazu má taký menšíu prekážku kopu snehu, tam nebol zjazdený sneh a bolo tam akýsi závejík či čo a keď bol na mojej úrovni tak do toho práskol a hneď aj spomalil a už som ho nevidel po Nitru. Ale keď buchol do toho, tak určite mu spoiler dobre ohlo, bolo to počuť akoby granat vedľa mňa vybuchol. Aké auto to bolo to presne neviem lebo som sa pozeral hlavne dopredu, ale podobalo sa to na stary passat, ale vacsinou co predbiehali to boli vw, audi a biele dodavky.
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
no vidite, ziadne oktavky 
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných