Čo vás vie najviac naštvat ????
- sokce
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Júna 2007, 09:39
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Mňa v sobotu vytočili nejakí kokoti v chrochtavii (nech mi nikto tu neobhajuje oktávistov, sú to debili do jedného a toto ma len utvrdilo v názore), išiel som s priateľkou z DS a išli sme už do BA okolo Slovnaftu... predomnou autá, za mnou autá, takže som radšej išiel pomalšie a nechával si odstup, kukám za mnou oktávia nalepená na mne, drsniak ma chcel predbehnúť, tak som ešte troška spomalil
ten už nervy, lebo oproti autá a ja som šiel predpisovo a možno aj podpredpisovo
a keď si už vyrovnal svoje ego, úspešne ma obehol, tak nejaký spolujazdec mi ukázal fuckera
, asi si aj on potreboval narovnať stratené ego... na to mám len jedno slovo - chudáci ... choďte všetci do
< I > a schladte sa
Toyota Celica T20 1,8
EX - Toyota Corolla e11 1.4 16v, 3dv, rv 1997 - "snowwhite"
www.androidzone.sk
www.androidzone.sk
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Re: Čo vá�vie najviac našt�t ????
sokce: takze si rovnaky obmedzenec ako academic?
ja mam sluzobnu oktavku, a jazdim na nej rychlo, povedz mi do oci, ze som debil.
ja mam sluzobnu oktavku, a jazdim na nej rychlo, povedz mi do oci, ze som debil.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- Sokol
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Sokce-povedz to aj Alfovi,pri jeho vyske budes trepat krpcami vysoko nad zemou

Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96
- sokce
- začiatočník
Prečo by som mal byť obmezdenec? Naučte sa správať (a nebuď vzaťahovačný, vieš ako sa vraví, trafená hus zagágala) a potom mi to bude jedno na čom jazdíš, trebars aj na grcajucom levíkovi
Ide mi len o to správanie, nie o auto, ja tiež rád jazdím na služobnej octavii, ale jazdím normálne, tak ako na corolle, tak ako na thalii, tak ako na bicykli, proste sa nesprávam ako si to povedal? ako obmedzenec...
Tiež mám žiaľ len s octaviami zlé skúsenosti, a jedným fordom... To len utvrdzuje človeka v názore...
A apropo Alf... neviem či by ma udvyhol, takže tiež nevrav kým si ma nevidel...
Tiež mám žiaľ len s octaviami zlé skúsenosti, a jedným fordom... To len utvrdzuje človeka v názore...
A apropo Alf... neviem či by ma udvyhol, takže tiež nevrav kým si ma nevidel...
Toyota Celica T20 1,8
www.androidzone.sk
www.androidzone.sk
- drgi
- Vševed
- Sokol
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
sokce-drgi nie je vztahovacny,ale svojim prispevkom si vsetkych narval do jedneho vreca.
A este aj o prispevok nizsie pises,ze tiez jazdis na oktavke
Tak si sa zaradil...
A mylis sa-videl som Ta na zraze TTS na Babe.
A este aj o prispevok nizsie pises,ze tiez jazdis na oktavke
A mylis sa-videl som Ta na zraze TTS na Babe.
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
- sokce
- začiatočník
Jazdím na oktávke, ale iba keď idem do agemu na nákupy
a apropo ja som nepovedal že je to zlé auto, ja som povedal že poväčšine sú vodiči mimo a taktiež som podotkol, že jazdím normálne na čomkoľvek, takže som sa aj odradil od tej kategorie, ktorú som vytvoril
a apropo ja som nepovedal že je to zlé auto, ja som povedal že poväčšine sú vodiči mimo a taktiež som podotkol, že jazdím normálne na čomkoľvek, takže som sa aj odradil od tej kategorie, ktorú som vytvoril
Toyota Celica T20 1,8
www.androidzone.sk
www.androidzone.sk
- Csabika
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 27. Apríla 2007, 20:47
Jasne že nemôžme šoférov kategorizovať na zaklade toho akym autom jazdia. Aj medzi oktavkarmi sa najde slušný a toyotákmi choboti. Ja napríklad mám dosť zlé skúsenosti s renaultistami (až na jednu svetlú výnimku zo Zohora
) ale nezovšeobecnujem to tak že by som povedal že všetci renaultisti su choboti. To potom by sme mohli aj na základe povolania, napr. že teta poštárka jazdí pekne ohľaduplne tak poštári sú slušní šoféri. Zas taxikári jazdia viac agresívne tak sú všetci choboti. Ale u nás býva taxikár čo jazdí na červenom megane a to je ozaj bezohľadný chobot jak rampa, parkuje ako sa mu zachce a múdruje okolo všetkého akoby mal aspoň styri Nobelove ceny. Samozrejme nepoužíva smerovky a ešte aj fajčí vo výťahu. A to ma strašne štve. Skrátka chobot ako hrom. Ale čo čakať od človeka čo si kúpi auto s <I> v znaku ??? 
E11 WAGON 2.0 D = Hihinka
MADE IN JAPAN

MADE IN JAPAN
- hanz
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 14. Októbra 2004, 09:47
ked sa na to pozrieme statisticky: kolko beha po .sk, .cz cestach oktavii a kolko toyot? percentualne mnozstvo blbcov je rovnake, len magora na toyote nestretnete tak casto ako magora na octavii (odhliadnuc od faktu, ze corporatne fleets su zvacsa obsadzovane prave skodovkami a fordami a povedzme si na rovinu, kto sa nevyblbne na aute, ktore nemusi setrit?). "upravene" civilne oktavky (ale aj audiny, passaty a viacmenej vsetky koncernove auta) su ale samostatna kapitola to je pravda..
viac by som ale nekategorizoval, jadim na toyote a sebakriticky musim priznat ze par sa mi uz podarilo nedodrzat pravidla cestnej premavky a gentlemanske spravanie.. (a to sa povazujem za slusneho, empatickeho sofera)
viac by som ale nekategorizoval, jadim na toyote a sebakriticky musim priznat ze par sa mi uz podarilo nedodrzat pravidla cestnej premavky a gentlemanske spravanie.. (a to sa povazujem za slusneho, empatickeho sofera)
avensis T25 2AD-FTV
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
Hanz, dakujem za vysvetlenie - snazil som sa napisat presne to iste v mojom nedavnom prispevku na tomto fore (viewtopic.php?p=33905#p33905), ale statistika tu niektorym ynteligentom, ktori sa nevedia slusne vyjadrit evidentne nic nehovori.
Mozno zopakovanie viacerymi clenmi fora pomoze. Nebudem nikomu nadavat do obmedzencov, v sukromi si o istych ludoch myslim svoje, kazdopadne sa zacinam hanbit za nas vsetkych - ked sem pride novy clen TTS a uvidi tieto vykvety vylevov namiesto nejakej normalnej debaty, musi mat super mienku.
Ak niekto nepochopil zakladny fakt vyplyvajuci z toho co som tu minule popisal ja a teraz hanz, je mi to uprimne luto. Kazde zovseobecnovanie - aj tohto druhu na tomto fore je rovnako primitivne, hoci nastastie menej nebezpecne ako vsetky tie chore demagogie typu fasizmus, xenofobia a podobne uchylnosti.
Ak to frustrovanym jedincom pomoze k zdanlivej dusevnej rovnovahe, mozu tu pisat znosky vulgarizmov na vodicov VW koncernovych vozidiel, no tomuto foru to urcite neprospeje.
Clovek je clovekom alebo prasatom nie preto v akom aute si vozi zadok, ale preto ako bol vychovany a aku ma zakladnu geneticku vybavu.
Sokce, ak sa nabuduce budes niekde naozaj ponahlat na dolezitu pracovnu schodzku, za manzelkou, chorym pribuznym, proste kamkolvek, pricom to bude dolezite a pred Tebou pojde nejaky "ochcaffkar", ktory si mysli, ze vsetci toyotaci su banda jednobunkovych primitivov a schvalne Ta bude brzdit a robit napriek, spomen si, ako si to Ty minule hrdinsky nandal tomu zmrdovi v ochcaffke a som si takmer isty, ze sa Ti nekonecne ulavi a hlavne Ti to v tej chvili sakra pomoze.
A uplne na zaver poznamka pre Drgiho - cudujem sa Ti, ze na niektore kydy vobec reagujes. No, sebe sa teraz cudujem tiez, je mnoho lepsich sposobov, ako travit cas.
Mozno zopakovanie viacerymi clenmi fora pomoze. Nebudem nikomu nadavat do obmedzencov, v sukromi si o istych ludoch myslim svoje, kazdopadne sa zacinam hanbit za nas vsetkych - ked sem pride novy clen TTS a uvidi tieto vykvety vylevov namiesto nejakej normalnej debaty, musi mat super mienku.
Ak niekto nepochopil zakladny fakt vyplyvajuci z toho co som tu minule popisal ja a teraz hanz, je mi to uprimne luto. Kazde zovseobecnovanie - aj tohto druhu na tomto fore je rovnako primitivne, hoci nastastie menej nebezpecne ako vsetky tie chore demagogie typu fasizmus, xenofobia a podobne uchylnosti.
Ak to frustrovanym jedincom pomoze k zdanlivej dusevnej rovnovahe, mozu tu pisat znosky vulgarizmov na vodicov VW koncernovych vozidiel, no tomuto foru to urcite neprospeje.
Clovek je clovekom alebo prasatom nie preto v akom aute si vozi zadok, ale preto ako bol vychovany a aku ma zakladnu geneticku vybavu.
Sokce, ak sa nabuduce budes niekde naozaj ponahlat na dolezitu pracovnu schodzku, za manzelkou, chorym pribuznym, proste kamkolvek, pricom to bude dolezite a pred Tebou pojde nejaky "ochcaffkar", ktory si mysli, ze vsetci toyotaci su banda jednobunkovych primitivov a schvalne Ta bude brzdit a robit napriek, spomen si, ako si to Ty minule hrdinsky nandal tomu zmrdovi v ochcaffke a som si takmer isty, ze sa Ti nekonecne ulavi a hlavne Ti to v tej chvili sakra pomoze.
A uplne na zaver poznamka pre Drgiho - cudujem sa Ti, ze na niektore kydy vobec reagujes. No, sebe sa teraz cudujem tiez, je mnoho lepsich sposobov, ako travit cas.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
lidi klidek. Peace. Pís. (Piss on you too
)
na odlahcenie vsetkych sarvatok pripajam krasnu OKRIDLENU a oblubenu vetu v jednom nemenovanom podniku, ktoru bezni zamestnanci casto pouzivaju: "P**i, mat tak patkoveho Golfa so stvorkovym motorom! (alebo naopak)" (Nyč na svece neny lepšé
)
na odlahcenie vsetkych sarvatok pripajam krasnu OKRIDLENU a oblubenu vetu v jednom nemenovanom podniku, ktoru bezni zamestnanci casto pouzivaju: "P**i, mat tak patkoveho Golfa so stvorkovym motorom! (alebo naopak)" (Nyč na svece neny lepšé
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Už som tu kdesi spomínal jednu múdrosť starého Jawkára, ktorého sa kdesi na križovatke s údivom pýtali, prečo jazdí na Jawe: "Nejde o to, na akej mašine jazdíš, ale kto na mašine sedí"
So štatistickým objasnením zvýšeného výskytu čuramedánov za volantmi okrídlených šípov sa nedá nič len súhlasiť. Je to to isté, prečo mal kedysi Sovietsky zväz toľko výborných športovcov, proste masa mäsa
Aj keď určitý magický vplyv tejto značky na niektorých vodičov je naozaj neodškriepiteľný
Napríklad v Žiline je hojný výskyt Toyotiek a tým pádom aj počet "toyoťákov" prevesených cez volant, lepiacich sa na prdel a dokazujúcich si svoj intergalaktický význam. Je to proste tak a pokiaľ chlapci z toho nevyrastú, nezložia kúlové slnečné škulky, ktoré nosia aj za dažďa a prestanú sa vešať po volante ala French Tuzing by Andy GTP, tak im to asi budeme musieť trpieť.
Druhá vec je, že väčšina ľudí (a nemyslím tým len "detinských a neukojených" chlapov, aj ženské sú v tom rovnaké) pociťuje za volantom akýsi závan spravodlivosti a robí zo seba policajta. Poznám to veľmi dobre, tiež ma niekedy takéto stavy chytajú, ale väčšinou si hryznem do jazyka a rozdýcham to pri monológu a pár sprostých poznámkach. Už sa dokonca snažím čo najmenej gestikulovať, lebo človek nikdy nevie, kto sedí v tom druhom aute a nemyslím tým len dvojmetrových hlavohruďov (existujú aj zákazníci a obchodní partneri jazdiaci na iných značkách
)
Iné je, keď niekto vyvedie z nepozornosti, alebo splašenosti nejakú volovinu. To sa stalo, stáva a stane každému. Samozrejme, asi každého vytočí arogantný blbec, ktorý si myslí, že je prezidentom galaxie a priznám sa rovno, že mi tiež spôsobuje určité zadosťučinenie, keď mu môžem ukázať, že na ceste nie je sám. Treba však brať do úvahy vážnosť situácie a mať to aspoň pod kontrolou. Faktom ale zostáva, že keď človek takého imbecila za pár sekúnd nerozdýcha a neuvedomí si, čo všetko sa môže stať, keby mu pred nosom hamptol na brzdy, nepustil ho pred seba pri predbiehani, alebo niečo podobné, tak to nakoniec nemusí rozdýchať niektorý, alebo všetci účastníci tej trmy vrmy.
So štatistickým objasnením zvýšeného výskytu čuramedánov za volantmi okrídlených šípov sa nedá nič len súhlasiť. Je to to isté, prečo mal kedysi Sovietsky zväz toľko výborných športovcov, proste masa mäsa
Napríklad v Žiline je hojný výskyt Toyotiek a tým pádom aj počet "toyoťákov" prevesených cez volant, lepiacich sa na prdel a dokazujúcich si svoj intergalaktický význam. Je to proste tak a pokiaľ chlapci z toho nevyrastú, nezložia kúlové slnečné škulky, ktoré nosia aj za dažďa a prestanú sa vešať po volante ala French Tuzing by Andy GTP, tak im to asi budeme musieť trpieť.
Druhá vec je, že väčšina ľudí (a nemyslím tým len "detinských a neukojených" chlapov, aj ženské sú v tom rovnaké) pociťuje za volantom akýsi závan spravodlivosti a robí zo seba policajta. Poznám to veľmi dobre, tiež ma niekedy takéto stavy chytajú, ale väčšinou si hryznem do jazyka a rozdýcham to pri monológu a pár sprostých poznámkach. Už sa dokonca snažím čo najmenej gestikulovať, lebo človek nikdy nevie, kto sedí v tom druhom aute a nemyslím tým len dvojmetrových hlavohruďov (existujú aj zákazníci a obchodní partneri jazdiaci na iných značkách
Iné je, keď niekto vyvedie z nepozornosti, alebo splašenosti nejakú volovinu. To sa stalo, stáva a stane každému. Samozrejme, asi každého vytočí arogantný blbec, ktorý si myslí, že je prezidentom galaxie a priznám sa rovno, že mi tiež spôsobuje určité zadosťučinenie, keď mu môžem ukázať, že na ceste nie je sám. Treba však brať do úvahy vážnosť situácie a mať to aspoň pod kontrolou. Faktom ale zostáva, že keď človek takého imbecila za pár sekúnd nerozdýcha a neuvedomí si, čo všetko sa môže stať, keby mu pred nosom hamptol na brzdy, nepustil ho pred seba pri predbiehani, alebo niečo podobné, tak to nakoniec nemusí rozdýchať niektorý, alebo všetci účastníci tej trmy vrmy.
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- academic
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39
vcera ...inac skvela cesta, kopa Toy na ceste( sam som sa cudoval), ziadne neprijemnosti, proste klidek.....az dorazim za jedno auto (OII). Vliekol sa pomaly (80) za jednym kamionom a telefonoval. Samozrejme, ze bol nalepeny.....takze som cakal na dobru moznost obehnut obe vozidla. Kedze bola husta premavka, tak som cakal dobre 3-4 km...........no a stale premavka. Tak som obehol OII, ustalil rychlost na urovni 2 metrovej medzery medzi TIR a OII a blikal pravou smerovkou - ze sa teda chcem zaradit za kamion, kedze uz by som nebol stihol ten kamion. On namiesto toho, aby ubral trosku plyn a pustil ma pred seba zacal trubit ako "obmedzenec", blikal a tak som strhol volant a sup sa tam. Sledoval som potom reakcie v spataku a hroza! Borec tam gestikuloval ako mím v divadle. Normalne som nechapal!!!!!!!!
Takze to zhrniem:
Borec na OII sa vlecie za kamionom a telefonuje. Ze porusil vyhlasku TELEFONOVANIM to ma neserie, ze mi neumoznil obehnut a zaradit sa (tiez porusil vyhlasku) to mi tiez nevadi........ale, ze zacal trubit a blikat a ukazovat mi fu.kera - to ma nasralo. Su ti ludia este normalni???????? Ako je mozne,ze za cely mesiac sa mi taketo veci stavaju akurat so sofermi O ???????????
Preco?
P.S. To by ste nechceli vidiet, co sa stalo neskor. Ked uz som na neho aj zabudol, dovalil sa za mnou s kudolom dymu z tej krochty a nalepil sa mi na zadny naraznik, snazil sa my vytlacit a robil absolutne "zbytocne" somariny. Co ho nasralo? Nasralo ho to, ze on 3x porusil vyhlasku a ja ani raz? Alebo si to vobec neuvedomoval? Citil sa byt nadradeny? Ale nejde o auto, ide o bezpecnost, zivoty - moj, jeho, inych ...Nastastie som bol na Honde a tak som mu zmizol a zabocil na najblizsiu benzinku. Urcite letel celou cesto do BA a hladal ma
Ak chce nejaky "skodovkar" reagovat, nech mi najskor zodpovie otazku: "co som take spravil, ze som si vysluzil tak primitivne reakcie od neho?"
Takze to zhrniem:
Borec na OII sa vlecie za kamionom a telefonuje. Ze porusil vyhlasku TELEFONOVANIM to ma neserie, ze mi neumoznil obehnut a zaradit sa (tiez porusil vyhlasku) to mi tiez nevadi........ale, ze zacal trubit a blikat a ukazovat mi fu.kera - to ma nasralo. Su ti ludia este normalni???????? Ako je mozne,ze za cely mesiac sa mi taketo veci stavaju akurat so sofermi O ???????????
Preco?
P.S. To by ste nechceli vidiet, co sa stalo neskor. Ked uz som na neho aj zabudol, dovalil sa za mnou s kudolom dymu z tej krochty a nalepil sa mi na zadny naraznik, snazil sa my vytlacit a robil absolutne "zbytocne" somariny. Co ho nasralo? Nasralo ho to, ze on 3x porusil vyhlasku a ja ani raz? Alebo si to vobec neuvedomoval? Citil sa byt nadradeny? Ale nejde o auto, ide o bezpecnost, zivoty - moj, jeho, inych ...Nastastie som bol na Honde a tak som mu zmizol a zabocil na najblizsiu benzinku. Urcite letel celou cesto do BA a hladal ma
Ak chce nejaky "skodovkar" reagovat, nech mi najskor zodpovie otazku: "co som take spravil, ze som si vysluzil tak primitivne reakcie od neho?"

- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
som na tvojej strane! One, by som bol zvedavy, ak by si ho zastavil, a slusne sa ho opytal, ze co to malo znamenat. Ak rype, treba ho zapalit 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- drgi
- Vševed
mna dnes brutalne oprasila 7gen celica, znacku si nepamatam ale tusim BA.
skoro sa mu to rozpadlo, jak ten motor vytacal
skoro sa mu to rozpadlo, jak ten motor vytacal
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných